Μια δούλα του κακού σε κλινικό θάνατο βρέθηκε στο «παράδεισο» μαζί με φυλακισμενους νεκρούς συγγενείς της !

Οι κτηνωδες φυλές του κακου που τρέμουν ακόμη και τον Τραμπ ενω δεν ειμαι μυστης, κανουν πολυ μεγαλυτερο κακο απο οσο νομιζουν καποιοι και με μεταφυσικες προεκτασεις, διοτι οπως έχουμε ξανα πει οσοι δεν ειναι δικαιοι, να έχουν λογική και να μπορουν να βλεπουν το κακο, στην καλυτερη ειναι δουλοι των μοχθηρων φυλων εις στους αιωνας των αιωνων (και οχι σε μια ζωη τους) και στην χειρωτερή να εξοντωθει το πνευμα τους και να πεθάνουν οριστικα οταν έχουν κάνει κακο με το να παρουν το μερος των μοχθηρων φυλων (μαντεψτε γιατι εκφυλιζουν τα παντα).

Και αυτη ηταν η μοιρα οσων πηραν το μερος του ιουδαιο-κομουνισμου, δηλαδη οσοι δεν ησαν οι ιδιες μοχθηρες ρατσες του κακου και πηραν το μερος αυτών επειδη εξαπατηθηκαν ακριβως επειδη δεν ειναι δικαιοι προφανως πεθαναν οριστικα,για αυτο δεν υπαρχει καμια περιθανατια εμπειρια απο τις ορδες που ησαν με δημοκρατες κομμουνιστες κανενας δεν εχει βγει να πει ημουν κομμουνιστης στην προηγουμενη ζωη αλλα εχουν βγει δεκαδες που λενε πως ησαν Γερμανοι στην προηγουμενη ζωη τους, δεν μιλαμε καν για αυτους που εριχναν βομβες στην Γερμανια και εκαναν ολοκαυτωματα Γερμανικων πολεων ,ιδια μοιρα περιμενει και οσους διαδίδουν ψεματα του κακου μεσω ιντερνετ πλεον, ακριβως επειδη δεν ειναι δικαιοι αλλα και για να το παιζουν εξυπνοι και δηθεν μορφωμενοι , ενω οι ιδιες σημιτοφατσες που ειναι σε κατι κομμουνιστο-σελιδες τυπου lifo Μηχανη του Χρονου κτλ ειναι οι ιδιοι που γράφουν και τα σχολικα βιβλια, αρα ειναι αμορφωτοι δουλοι με πτυχια εξαλλου ο ορισμος της "εκπεδευσης" που λενε ειναι για ζώα, τουτεστιν διποδα και οχι για ανθρωπους οπως και τους λενε " πολιτες " δηλαδη γκοιμ στην γλώσσα τους ...

Παμε και στις μεταφυσικες προεκτασεις που έχουν όλα αυτα και που ουδεις έχει πει σε παγκοσμιο επιπεδο δηλαδη να συνδυάσει τα γεγονοτα για τους "αρπαγες των ψυχων" που τις ξανα γυριζουν εδώ ακριβως επειδη εμειναν σε πολυ χαμηλο πνευματικο επιπεδο.

Το 2021, μια 4Зχρονη κάτοικος Βανκούβερ του Καναδά ονόματι Amber Kavanagh υπέστη δύο εγκεφαλικά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ελικόπτερο. Στο δρόμο άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και άκουσε τις νοσοκόμες που τη συνόδευαν να λένε στα παιδιά της ότι πιθανότατα δεν θα έβλεπαν ποτέ ξανά τη μητέρα τους ζωντανή.

Θυμάται ότι άνοιξε τα μάτια της για να κοιτάξει τον ήλιο για τελευταία φορά, και μετά έκλεισε τα μάτια της και αμέσως βρέθηκε «στην άλλη πλευρά». Πρώτα είδε τον εαυτό της να επιπλέει πάνω από το σώμα της και είδε τον άντρα της να κλαίει πάνω από το σώμα της. Και την ίδια στιγμή είδε πώς τα παιδιά της και οι γονείς της πήγαιναν στο νοσοκομείο της.

Εκείνη τη στιγμή, δεν είδε ούτε έντονο φως ούτε τούνελ, απλά ηταν απο πάνω πνευμα της και παρακολουθούσε τι γινόταν από κάτω με το σώμα της. Στη συνέχεια όμως βρέθηκε σε έναν άλλο κόσμο, όπου δεν υπήρχε φόβος, αλλά μόνο αγάπη. Έβλεπε τον εαυτό της σαν από έξω σε αυτόν τον κόσμο. Και δίπλα της ήταν όλοι οι συγγενείς της, που αγαπούσε και είχαν ήδη πεθάνει όταν ήταν μικρή. «Δεν υπήρχαν άλλα τι, γιατί, πότε και πού, δεν υπήρχαν ερωτήσεις για να απαντήσω, απλά ήξερα τα πάντα με έναν απίστευτο κήπο και μπορούσα να νιώσω το γρασίδι κάτω από τα πόδια μου.»

Η Άμπερ επικοινώνησε διανοητικά με τους νεκρούς συγγενείς που τη γνώρισαν, συμπεριλαμβανομένης της γιαγιάς και της προγιαγιάς της. Ωστόσο, αυτοί οι άνθρωποι, που προφανώς ήταν οι οδηγοί της, της είπαν στη συνέχεια ότι έπρεπε να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Ότι θα μπορούσε να μείνει σε αυτό το μέρος μόνο αν δεν ήθελε πια να είναι με τα παιδιά της.

Η Άμπερ κατάλαβε ότι αν έμενε εκει, θα πέθαινε στον πραγματικό κόσμο και ολόκληρη η οικογένειά της θα υπέφερε και θα ζούσε μεγάλη θλίψη. Αλλά αν επιστρέψει, θα είναι πίσω στο άρρωστο σώμα της και θα πρέπει να υποβληθεί σε μια εξαντλητική ανάρρωση. Η Άμπερ τελικά συνειδητοποίησε ότι δεν φοβόταν για την οικογένειά της και ότι στο τέλος θα ήταν εντάξει. Αλλά δεν ήταν ακόμα έτοιμη να πεθάνει. Και μετά έκλεισε τα μάτια της, και όταν τα άνοιξε ξανά, ήταν πίσω στο σώμα της στον πραγματικό κόσμο.

Πέρασε τις επόμενες δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο και η κατάστασή της ήταν πολύ άσχημη. Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι θα μπορούσε να παραμείνει αναπηρη για το υπόλοιπο της ζωής της. Ωστόσο, η Άμπερ τότε άρχισε να κινείται και μίλησε. "Ακόμα δεν το καταλαβαίνουν. Ο γιατρός μου λέει ότι είμαι θαυματουργη ασθενής γιατί δεν χρειαζόμουν καν τη χειρουργική επέμβαση που σχεδίασαν. Ναι, έγινε μεγάλη ζημιά στο σώμα και τον εγκέφαλό μου,αλλά ήμουν ζωντανή ».

Στη συνέχεια, η Άμπερ έπρεπε να ξαναμάθει πώς να περπατά και ακόμη και να μάθει να τρώει. Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά της να ξαναζήσει εκείνες τις στιγμές. Συνολικά, η ανάρρωση της διήρκεσε περίπου 10 εβδομάδες. "Αλλά τώρα δεν φοβάμαι να πεθάνω ή να πάω στην άλλη πλευρά. Φοβάμαι μόνο ότι δεν θα μπορέσω να επιστρέψω ξανά σε αυτό το μέρος." Τώρα η δεξιά πλευρά του σώματος της εξακολουθεί να είναι δύσκολο να κινηθει, αλλά η ζωή της έχει επιστρέψει στο φυσιολογικό.

"Με έκανε να δω την ομορφιά της ζωής με έναν νέο τρόπο. Είμαι απλός άνθρωπος, γι' αυτό φοβάμαι ότι θα πάθω και άλλο εγκεφαλικό, αλλά δεν φοβάμαι πια τον θάνατο. Ανησυχώ μόνο μήπως φύγω πολύ νωρίς για τα παιδιά μου είναι και θέλω να δω πώς θα μεγαλώσουν». Αλλά δεν θα μετανιώσω ποτέ που πέρασα αυτό. Μου έδωσε την ευκαιρία να θρηνήσω τον παλιό μου εαυτο και να καλωσορίσω αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου. Μερικές φορές όταν περνάω μια δύσκολη μέρα, κλείνω τα μάτια μου και θυμάμαι πώς ένιωσα το γρασίδι κάτω από τα πόδια μου. «Αναρωτήθηκα τότε αν είχα πάρει τη σωστή απόφαση, αλλά ξέρω ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να μεταφέρω το μήνυμα ότι είμαστε όλοι εδώ για κάποιο λόγο».

----

Τι βλέπουμε εδώ? ηθελε να γυρισει στην κολαση που δεν έχει ίδεα οτι ειναι η κολαση με δαιμονες με ανθρωπινη μορφη, για να συνεχιζει να ζει ως δουλα τους μια θνητη ζωή.. Ειδε τους φυλακισμενους νεκρούς συγγενείς της (δεν περασαν στο επομενο σταδιο ως θνητοι) που περιμενουν να παρουν σειρα να ξανα γεννηθουν για να ζησουν ακριβως οπως ζουσαν στην ποηγουμενη ζωη τους (σαν ζωα σε φαρμα) . Ο χαρακτηρας της ηταν ο ιδιος οταν ηταν νεκρή αφου ο χαρακτηρας ειναι το πνευμα , (οχι οι ψευδο-ψυχολογοι ειναι πως θα μεγαλωσει καποιος μπεεε! ετσι τους λενε οι μοχθηρες ρατσες σε σχολες και το εκαναν σημαια οι ψευδο-ψυχολογοι με πτυχια μαζι με τις οδρες δουλων και διποδων )

Αυτη η μανταμ σουσου δεν εχει ιδεα σε τι κοσμο ζει ( ολος ο κοσμο της ειναι 5-6 συγγενεις της αυτα που της ειπαν οι μοχθηρες ρατσες στο σχολειο στα ΜΜΕ και στις εγκυρες πηγες τους τυπου πρωτο ψεμα, τα γνωστα δηλαδη τι καλη που ειναι η δημοκατια με δαιμονες για κακους ναζι, για 15 φυλλα αλλα οχι για φυλες και πως μολυνεται απο μοχθηρες ρατσες και να γεννα τετοιες ( παρεμπιπτόντως για αυτο γεμησε ο τοπος αγριμια απο τα 12 τους που σφαζονται για το τιποτα αυτα γινονται με αιμομιξιες αλλα στο ποπολο λενε οτι φταιει το σπιτι δηλαδη με τα δικα τους οσοι ηταν παιδια το 1950 που ετρωγαν ξυλο ακομη και στο σχολειο θα επρεπε να ειχαν δολοφονοι και εγκληματιες! αλλα ειπαμε οι θνητοι δεν εχουν λογικη για αυτο ευκολα τους εξαπατουν οι δαιμονες που δεν εχουν λογικη αλλα ειναι μοχθηροι ), και οχι μονο να ζει αλλα και να σκεφτεται οπως θελουν οι δαιμονες για αυτο ελεγχουν και το ιντερνετ ακομη και τι θα διαβαζουν οι μαζες , ο αντρα της τα παιδια της αντε και η δουλεια της και πως το παν ειναι τα λεφτα οχι να ανεβει πνευματικο επιπεδο, μονο που αυτος ειναι κοσμος των δουλων του κακου ) και ξανα γυρισε οπως εκατομμυρια αλλοι, ουτε εχει καμια σχεση με μυστικιστικά θεματα και ολη η μοιρα της ειναι στα χερια των μοχθηρων φυλων, τι σημαινουν ολα αυτα? κατι που εχουμε υποψιαστει εδω και καιρο, πως ορδες μολις πεθανουν απο μονοι τους θα θελουν να ξανα γυριζουν εδω να ξανα γεννηθουν, αφου ποτε δεν εφυγαν στην ουσια ακριβως επειδη εμειναν θνητοι , εφυγαν μονο απο τον υλικο κοσμο , αυτη ειναι και η αιτια που οι μοχθηρες ρατσες εκφυλιζουν τα παντα και το πνευμα των θνητων, ωστε να μην μπορουν να φυγουν ποτε αλλα να ειναι δουλοι εις τους εις στους αιωνας των αιωνων .

Next
This is the most recent post.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications