Ακόμα δεν έχουν εκτελεστεί για παραδειγματισμό οι αδίσταχτοι υπηρέτες των ελληνόφωνων δια μέσου της εφορίας τους

Φαίνεται πως οι ελληνόφωνοι διαλέγουν αυτοί οπως σε τόσα αλλα πόστα κομμουνιστο-συμμορίτες ομοίους τους να μπαίνουν ακόμα και στην εφορία τους , να θυμίσουμε πως ολα τα εγκληματικά στοιχειά δηλαδή οι μοχθηρές ράτσες έγιναν κομμουνιστες 40 , στην δε Πολωνία έβγαλαν ακόμα και απο φύλακες όλα τα μιασματα και τους έκαναν κομμουνιστές κτλ κτλ κτλ, και το πόπολο επι 80 έτη δεν εχει καταλάβει οτι όλοι οι υπηρέτες του κακού ειναι και οι ιδιοι μοχθηρές ράτσες του Γιαχβέ και υπηρετούν την εκλεκτή ράτσα του Γιαχβέ, παρα το γεγονος οτι αν πας στο ΚΚΕ θα δεις ορδες σημιτοφατσες που ουδεμια σχεση εχουν με το λευκο γενος, και το πρωτο πραγμα που ειδαμε στο ιντερνετ ηταν αυτο ακριβώς όλες οι εγκυρες πηγες τους ειναι γεματες με σημιτοφατσες με καθαρο ελληνικο DNA για ηλιθιους που ενω δεν έχουν ιδεα απο φυλες λένε πως το "ελληνας" ειναι γένος και οι κακοι Γερμανοι που ησαν του λευκου γενους πριν το 1945 ηταν Μογγολοι! τοσο τους κοβει, αυτοι οι πατριωτες της φακης με λογικη ιδια με αυτη των κομμουνιστων ( εξαλλου και απο αυτους βγαινουν οι αναρχο-κομμουνιστες και λοιπα μοχθηρα και εγκληματικα στοιχεια ακριβως επειδη οι ίδιοι δεν ειναι του ευγενους γένους για αυτο και λένε τα ιδια με τα αναρχο-μιασματα χωρις ιχνος λογικης και ηθικης για "ναζι φασιστες" ) οχι μονο έχουν κανει μέγαλο κακο στην γνωσιολογία αλλα και οι ιδιοι ειναι συνεργοι του κακου και ιδου τα απολεσματα μεταξυ αλλων :

Η απάτη που έστηνε το κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Λάθος φορολογικές δηλώσεις για να προκύπτει πρόστιμο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το πώς τα μέλη του κυκλώματος των εφοριακών στην Κέρκυρα αναζητούσαν θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ελεγκτής που είναι κατηγορούμενος ως μέλος του κυκλώματος καταγγέλλεται ότι έφτιαχνε φορολογικές δηλώσεις – αν και αυτό απαγορεύεται λόγω της ιδιότητάς του – έναντι του ποσού των 80 ευρώ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δε, φρόντιζε οι δηλώσεις αυτές να περιέχουν λάθη ώστε να προκύπτει πρόστιμο και έτσι οι φορολογούμενοι να είναι πιο εύκολο να προσεγγιστούν από το κύκλωμα

Ενδεικτική, δε, της απληστίας των μελών του κυκλώματος είναι η συμπεριφορά του υποδιευθυντή της ΔΟΥ ο οποίος, κατά αστυνομικές πηγές, θύμωσε όταν πήγε σε παραθαλάσσιο κατάστημα και πλήρωσε κανονικά ό,τι είχε παραγγείλει με αποτέλεσμα να πει στον λογιστή της επιχείρησης ότι θα υπάρξει έλεγχος και θα προκύψει πρόστιμο, όπως και συνέβη λίγες ημέρες αργότερα με τους ελεγκτές να βεβαιώνουν πρόστιμα.

Μαρτυρίες επιχειρηματιών

Επιχειρηματίες του νησιού αποκάλυψαν ότι τους ζήτησαν χρήματα μέσω τρίτων για να διευθετήσουν φορολογικές τους εκκρεμότητες. «Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με την επιχείρησή μου. Τότε μου ανέφεραν ότι θα το λύσω αρκεί να δώσω σε κάποιους εφοριακούς 50.000 ευρώ για τρεις μήνες. Ήταν αδύνατον να βρω τόσα χρήματα και δεν προχώρησα» τόνισε επιχειρηματίας μιλώντας στο Star.

«Προκειμένου να μου διευθετήσουν φορολογική εκκρεμότητά μου, ζήτησαν μέσω τρίτου προσώπου να τους δώσω 50.000 ευρώ. Τελευταία στιγμή, άλλαξα γνώμη» ανέφερε άλλος επιχειρηματίας.

Παράλληλα, ακόμη ένας επιχειρηματίας τόνισε ότι οι συλληφθέντες τον πλησίασαν και επειδή έπρεπε να διευθετήσει κάποιες φορολογικές του εκκρεμότητες για τέσσερις χρονιές, του ζήτησαν το πόσο των 50.000 ευρώ για κάθε χρόνο, συνολικά 200.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη αστυνομική επιχείρηση στη Κέρκυρα στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν συνολικά 5 μέλη της, εκ των οποίων 4 εφοριακοί υπάλληλοι και 1 ιδιώτης λογιστής, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 4 άτομα και ακόμα δεν τα έχουν εκτελεσει αφου οι μοχθηρες ρατσες ειναι χρησιμες για τους ελληνοφωνους για αυτο κατεργησαν την θανατικη ποινή και αφηνουν ελευθερους τους εγκληματιες , πως θα γινει αναπαραγωγη και εξαπλωση των μοχθηρων φυλων που τους υπηρετουν αν δεν τους αφηνουν ελευθερους και δεν τους ταΐζουν με χιλιαδες ευρω με το να τους βαζουν σε θεσεις ωστε να εχουν λεφτα και να πηγαινουν με αυτους οι γυναικες? ετσι εξαπλωθει το κακο και βγαινει η καθε ασχετη "ψυχολογος" ενω ουδεμια σχεση εχει με την ψυχη και λέει αυτα που την εμαθαν οι ελληνοφωνοι σε σχολες και το παιζει ειδικη τωρα αυτή, πως οτι για την βια στα σχολεια φταιει το σπιτι και ασχετα πραγματα και οχι η ρατσα τους , δηλαδη με τα δικα τους το 1960 που ετρωγαν και ξυλο στα σχολεια θα επρεπε ολοι να ειχαν γινει δολοφονοι, ενω συμβαινει το αντιθετο σημερα, τα "μορφωμενα" αγριμια εκ γενετης που τα έχουν ολα προκαλουν την βια στα σχολεια λογω της μοχθηρης ρατσας τους. .

Next
This is the most recent post.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications