Οι υπηρέτες των ελληνόφωνων ειναι και οι ίδιοι μοχθηρές ράτσες – «Εγώ την τσέπη μου θέλω να γεμίσω»

Ποιοι θα πηγαιναν στην εφορια που ανήκει σε ελληνοφωνους? μα φυσικα οι μοχθηρες ρατσες το κάκο ελκει το κάκο δειτε και πως μιλανε αυτες οι ρατσες μεταξυ τους και στους θνητους το παιζουν καποιοι με κοστουμια και φυσικα μιλανε στην γλωσσα της υποκρισιας του Γιαχβε στον πληθυντικό που ονομαζουν ευγενεια ωστε οι θνητοι να μην καταλαβαινουν οτι στην πραγματικοτητα ειναι μοχθηροι , και βγαινει ο αλλος ο κοιμησμενος που το παιζει και αφυπνησμενος και σου λέει για Έλληνες οτι και καλα το ελληνας ειναι γένος και οχι τιτλος! ενω αν δεν υπηρχαν μοχθηρες ρατσες με "καθαρο ελληνικο DNA" οχι μονο δεν θα ειχαν υπηρετες οι ελληνοφωνοι αλλα ουτε οι ιδιοι θα υπηρχαν ! ειναι τοσο εξυπνος που δεν βλεπει καν οτι αν κανει μια βολτα θα δει τουλαχιστον 10 διαφορετικες φυλες στο Ελλαδισταν πριν καν κουβαλησουν τους λαθρο πολλοι ειναι μιγαδες της μεσογειου,και πολλες ρατσες απο αυτες ειναι σημιτικες ρατσες του Γιαχβε και μοιαζουν φανερα με αραβες και αυτοι τεκνα της Θεας Αθηνας ειναι για τους πατριωτες της φακης, αλλα οπως εχουμε ξανα πει και η απο εδω πλευρα που το παιζουν και απογονοι των αρχαιων ειναι για τα μπαζα και συνεργοι του κακου ακριβως επειδη δεν έχουν λογικη αφου ειναι θνητες ρατσες , τυχαιο θα ειναι που κανενας απο δαυτους τους πατριωτες της φακης που βλεπετε και στο ιντερνετ δεν ανηκει στο λευκο γενος..

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του κυκλώματος εφοριακών που εκβίαζαν και ζητούσαν χρήματα από επιχειρηματίες αλλά και πολίτες στην Κέρκυρα που είτε είχαν χρέη ή ανέμεναν επιστροφές από τη δημόσια επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις εφοριακούς – τον υποδιευθυντή και τρεις ακόμη εφοριακούς της ΔΟΥ Κέρκυρας – και έναν λογιστή, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που εντόπιζε τα υποψήφια θύματα. Οι πέντε συλληφθέντες που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, δωροληψίες και χρηματισμό πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη (15/10).

Η αρχή για την εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε μετά από καταγγελία για εκβιασμό επιχειρηματία από τον οποίο ζητούσαν 60.00 ευρώ (!) προκειμένου να διευθετήσουν μια εκκρεμή φορολογική υπόθεσή του. Μετά την εν λόγω καταγγελία τα μέλη του κυκλώματος τέθηκαν σε παρακολούθηση, με τις αστυνομικές αρχές να παρακολουθούν και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των εμπλεκόμενων.

Οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη της σπείρας είναι αποκαλυπτικοί. Σε μια από τις συνομιλίες ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ συνομιλεί με έναν από τους εμπλεκόμενους ελεγκτές και του δίνει οδηγίες για το πώς να διαχειριστεί μια από τις… υποθέσεις.

Επόπτης: Εμένα μου ‘πε ότι ξέρεις τι, πρέπει να το δω, μου το ‘πε δηλαδή πρέπει να το δω, και της λέω (ακατάληπτο) δεν θα (ακατάληπτο) και μου λέει, «Α μου λέει τι θα το, και τι θα κάνω εγώ» τίποτα, μετά εγώ δεν πήρα τηλέφωνο, δεν πήρα, τι να κάνω τώρα. Λοιπόν δεν ξέρω αλλά πιστεύω δηλαδή (ακατάληπτο).

Υποδιευθυντής: Να της κλείσεις ραντεβού… θα της κλείσεις ραντεβού… στο… σε ένα καφέ. Να ‘σαι εσύ κανά εικοσάλεπτο, μισάωρο πριν, ανιχνεύεις τον χώρο, κοιτάς να δεις αν θα (ακατάληπτο) μόνη της (ακατάληπτο).

Επόπτης: Και που να τις ξέρω δηλαδή;

Υποδιευθυντής: Πρόσεξε με, βλέπεις πρώτα τον χώρο, κοιτάς. Λοιπόν, στη συνέχεια, όταν φτάσει η ώρα του ραντεβού, την κάνεις ένα τηλέφωνο, της λες «να σου πω έχεις φτάσει γιατί έτυχε κάτι θα καθυστερήσω», μπορεί να σου πει αυτή ότι «είμαι εκεί πέρα», «να σου πω επειδή είμαι βιαστικός» πες της «θα περάσω να σε πάρω, με τ’ αμάξι μου», πας δεν μπαίνεις μες στην καφετέρια.

Επόπτης: Δεν καταλαβαίνω (ακατάληπτο) δεν καταλαβαίνω τώρα (ακατάληπτο) δεν καταλαβαίνω, αφού παραλίγο χθες να μου πει (ακατάληπτο).

Υποδιευθυντής: Τι λες; Λοιπόν τίποτα.

Επόπτης: Να τα φυλάξουμε κιόλα, άκουσε με κοπέλα μου, τελείωσε.

Υποδιευθυντής: Λοιπόν θα της πει λίγο το άλλο, πες να έρθει εδώ, σε ένα ντοσιέ, ντοσιές τέτοιος, ο κλασσικός πες της, φέρε τα ισοζύγια, τα έγγραφα σου πες της φέρτα από το γραφείο, να τα βάλουμε στον φάκελο πες, να κλείσουμε την υπόθεση. Πες της αυτό, που έχεις (ακατάληπτο) όταν έρθει εκεί πέρα, πες πήγαινε δίπλα να πάρεις έναν καφέ, πες της, (ακατάληπτο) θα μου το αφήσεις εδώ, γράψε απ’ έξω «ισοζύγιο», «ισοζύγια-παραστατικά» από δεν ξέρω αλλού, και τα φέρνεις εδώ μέσα (ακατάληπτο), βάζει τα λεφτά της στον φάκελο στα φέρνει εκεί πέρα, τον αφήνεις πάνω στο γραφείο σου, δεν τον αγγίζεις καθόλου εσύ.

Τον αφήνεις επάνω για δύο μέρες. Μέχρι τις τελευταίες (ακατάληπτο) ο φάκελος παραμένει πάνω στο γραφείο σου εκεί δεν τον πειράζεις καθόλου, αν υπάρχει μια στο εκατομμύριο που δεν υπάρχει (ακατάληπτο) θα εμφανιστούνε, όταν ο φάκελος δεν έχει βρεθεί στο συρτάρι, δεν έχει (ακατάληπτο) είναι εκεί πέρα, που βρέθηκαν τα λεφτά; Που να ξέρω εγώ, «ισοζύγια» έγραφε πάνω, δε, κάθε (ακατάληπτο) χρεώνομαι οχτακόσια πράγματα εγώ δεν ξέρω κάτι.

Ο φάκελος, θα τον αγοράσουμε εμείς και θα μας τον δώσει (ακατάληπτο) γράψε απ’ έξω «έγγραφα – ισοζύγια – αποδείξεις» και τα λοιπά (ακατάληπτο) πήγαινε μια βόλτα, βάλε μέσα ότι χαρτιά έχεις πες να μας φέρεις και φέρτα. Θα τα φέρει, όπως πάλι στα δώσει χέρι χέρι εντάξει δεν πειράζει άστα εκεί στο γραφείο πες αυτό πίσω και το αφήνεις εκεί δύο μέρες. Αν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να μας μπει κάποιος, θα εμφανιστεί εκείνη την ώρα. Ποιος;

Επόπτης: (ακατάληπτο).

Υποδιευθυντής: Ρε συ δεν υπάρχει περίπτωση.

Σε άλλη συνομιλία ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ Κέρκυρας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «εγώ την τσέπη μου θέλω να γεμίσω»

Υποδιευθυντής: Και έχουμε πει σ’ αυτούς 40 έτσι;

Επόπτης: 30 είχαμε πει. Δεν είχε οριστεί ακόμα.

Υποδιευθυντής: Είχε πει 30 αυτός μετά είχαμε πει να τα ανεβάσει λίγο πιο πάνω.
(…)

Υποδιευθυντής: Εγώ να γεμίσω την τσέπη μου θέλω, το έχω πει. Εγώ της έχω πει, έχω πει και στην Ν. της λέω Ν. μου να πάει το μαγαζί καλά θέλω, θέλει η άλλη να να μια ζωή Διευθυντής στα @@ μου της λέω. Ξέρεις τι με ενδιαφέρει; Η ουσία. Δεν με ενδιαφέρει λέω κάντε ότι θέλετε στα @@ μου της λέω. Εγώ να ‘χω τα παιδιά τα δικά μου θέλω ευχαριστημένα και να ‘μαι και εγώ ευχαριστημένος συνεννοηθήκαμε; Μου λέει απόλυτα. Λοιπόν. Χέστηκαν ας το παίζει διευθύντρια δεν με απασχολεί. Από τη στιγμή που μας αφήνει κάνουμε τη δουλειά μας.

Σε άλλη συνομιλία ο υποδιευθυντής έχει επικοινωνία με τον άλλο εμπλεκόμενο επόπτη ο οποίος τον ενημερώνει πως συνάντησε κάποιον φορολογούμενο ο οποίος έκανε ακριβώς «ότι είχαν συμφωνήσει».

Επόπτης: Προϊστάμενέ μου.

Υποδιευθυντής: Πες μου.

Επόπτης: Πάω να πάρω υπογραφές πριν και να γυρίσω του λέω Σάββατο. Να μου λέει το Σάββατο, βρεθήκαμε Κυριακή, το άφησα μία – δύο ημέρες γι’ αυτό δεν σε πήρα χτες. Λέω άστον καλύτερα.

Υποδιευθυντής: Δεν χρειάζεται.

Επόπτης: Ήταν κύριος. Βρεθήκαμε εκτός έτσι κι αλλιώς, μου λέει Σπύρο, δυσκολεύτηκε μου λέει, του λέω κύριος όμως ότι έχουμε πει, ήταν κύριος, τον ευχαρίστησα και εγώ από την μεριά μας έτσι.

Υποδιευθυντής:
Ωραία μια χαρά, μια χαρά. Άστα μέσα εκεί.

Επόπτης: Ε;

Υποδιευθυντής: Α.

Επόπτης: Είναι, τα έχω έτοιμα.

Υποδιευθυντής: Το iphone είναι αυτό που είπαμε;

Επόπτης: Ναι το δεκαοχτώ, δεκαπέντε, δεκαπέντε. Εκατό τοις εκατό.

Υποδιευθυντής: Αυτό είναι το δεκατέσσερα των εργαζόντων, των εργαζόντων.

Επόπτης: Προϊστάμενε 100% σίγουρος δεν υπάρχει περίπτωση.

Υποδιευθυντής: Το δέκα δεν είναι το iphone αυτό; Το δέκα;

Επόπτης: Εεε, μείον.. το εννιά.

Υποδιευθυντής: Το εννιά έχεις δίκιο.

Επόπτης: Ναι μπράβο.

Υποδιευθυντής: Την άλλη τη φιλενάδα μας. Την είδες;

Επόπτης: Όλοι σιγά σιγά.

Υποδιευθυντής: Θα την φάει την ψ… και αυτή.

Επόπτης: Απλώς φοβόταν πολύ ο Β. Μου άλλαξε δύο τοποθετήσεις. Του χα πει κάτω στο γήπεδο εκεί στον (ακατάληπτο) μου λέει σε έναν καφέ μου λέει μετά απ’ έξω. Του λέω καλύτερα στο γήπεδο. Μετά μου λέει δεν πάμε προς Κασσιόπη. Ω ρε φίλε του λέω πάμε όπου θέλεις.

Υποδιευθυντής: Μας γαμ…

Επόπτης: Μετά πήγαμε στην παραλία που ήταν εκεί και τα παιδιά του.

Υποδιευθυντής: Κοίταγε δηλαδή μήπως τον ακολουθεί κανείς;

Επόπτης: Ναι φοβόταν. Σταμάτα ρε του λέω.

Υποδιευθυντής: Δεν υπάρχει περίπτωση.

Επόπτης: Ναι αυτό του είπα και εγώ. Μου λέει αυτά που άκουγα μου λέει.

Υποδιευθυντής: Αυτά γίνονται πάνω αλλά και να σου πω και κάτι; Αυτός που είναι επικίνδυνος πες του, είναι αυτός που λες. Αυτός εδώ κέρδισε δέκα και έδωσε ένα.

Επόπτης: Ναι.

Υποδιευθυντής: Είναι μαλάκας άμα δεν κάνει κάτι. Γιατί μετά θα πέσει, θα βρέξει πουτ… Λοιπόν άμα ο άλλος που είναι να κερδίσει δύο του ζητάς 1,5 τώρα μπαμ αυτό είναι επικίνδυνο, αν ο άλλος είναι ο κώλος του ορθάνοικτος παντού και του κατασχέτουν το σπίτι και έχει να πληρώσει κάτι άμεσα αλλά και εσύ του λες εγώ θέλω τόσα γιατί θα σε γαμ… είναι επικίνδυνος. Περιπτώσεις τέτοιες το ξέρει μήνες πριν συν ότι το κερδίσει επί δέκα επί δεκαπέντε.

Επόπτης: Και έψαχνε την πρόσβαση και δεν την είχε. Φοβόταν λόγω του αλλουνού περιστατικού έτσι; Έχει τρελαθεί.

Υποδιευθυντής: Δεν υπάρχει περίπτωση, δεν σκάει ποτέ πρόβλημα μην αγχώνεσαι.

Στη συνέχεια ακούγεται ο υποδιευθυντής να μιλά με ακόμα έναν επόπτη τον οποίο ενημερώνει για την αντίδραση άλλου θύματος μόλις του ζητά ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Υποδιευθυντής: Τι μιλάμε τώρα, μαλακίες λέμε τώρα του λέω; Μου λέει για τι λες; Εγώ θέλω να τον ενημερώσω. Όχι όχι μου λέει να τα πούμε. 20 τον χρόνο του λέω. Πολλά λέει. Τι πολλά ρε, είσαι καλά του λέω;

Επόπτης: 600 τον χρόνο είναι πολλά; (ακατάληπτο).

Υποδιευθυντής: Είναι πολλά λέω, μας δουλεύεις του λέω; Είσαι καλά του λέω; Εσύ κλέβεις καλά τόσα χρόνια.

Επόπτης: (ακατάληπτο)

Υποδιευθυντής: Μόνο τα πρόστιμα να σφίξουν οι κ@@@, δεν πειράζει πιάνεις το μεγάλο ψάρι σου έρχονται άλλα δέκα μικρά (ακατάληπτο) εσύ λέω (ακατάληπτο). Εσύ ένα πράγμα σου λέω, εάν λέω ακουστεί το οτιδήποτε, αλλού αν ακουστεί το οτιδήποτε, όπως (ακατάληπτο) εκεί κάτω της Μυκόνου, αν ακουστεί οτιδήποτε λέω και με εκθέσεις, δύο είναι οι επιπτώσεις. Πρώτη επίπτωση λέω να του βγάλω εντολή τα επόμενα χρόνια που να ‘ναι έλεγχος για όλα, θα τα ελέγξω όλα και για (ακατάληπτο). Η πρώτη επίπτωση. Η δεύτερη επίπτωση του λέω δεν θα ξαναπεράσεις την πόρτα της Εφορίας, έχεις κοπεί σαν λογιστής, τελείωσες.

Μολις ξεχαστει το θεμα θα τους πουν οι ελληνοφωνοι ελατε ξανα στην εφορια μας άφου για εμας δουλευετε αλλα μην τα ξανα κάνετε παρτε και μια προαγωγη αφου ειστε σαν έμας αλλα να πινεται το αιμα των γκοιμ για εμας οχι για παρτυ σας γκεγκε? και στο παραδεισο θα σας περιμενουν 15 παρθενες για το κακο που κανετε για εμας , όπως ενα μαυροτσουκαλο απο τις δικες τους ρατσες του Γιαχβε (με καθαρο ελληνικο DNA γνησια απογονη της θεας Αθηνας λεμε) που ειχαν πιασει προσφατα να ζηταει λεφτα για να βγαλει επιδομα αναπηριας, και στη θεση θα ειναι σήμερα ξανα σαν μην εγινε τιποτα ...

Next
This is the most recent post.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications