Τον Μάρτιο του 2000, ο З2χρονος Τζον Μπάρκερ από το Αρκάνσας των ΗΠΑ πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε, και παρόλο που η αστυνομία συνέλαβε κάποιον, παραμένει ασαφές τι συνέβη.

Πολλά χρόνια αργότερα, οι συγγενείς του John Barker, συμπεριλαμβανομένου του ανιψιού του Braden , ο οποίος ήταν τότε 7 ετών, ήρθαν στο νεκροταφείο για να επισκεφτούν τους τάφους των νεκρών συγγενών τους.

Και ξαφνικά ο μικρός, που δεν είχε ξαναπάει στον τάφο του Τζον Μπάρκερ και δεν ήξερε καν πού βρισκόταν, έτρεξε μπροστά από όλους στην ταφόπλακά του, έπεσε στα γόνατα και έκλαιγε.

Δεν ήξερε τίποτα για τον προπάτο του, γεννήθηκε μετά το θάνατό του και η οικογένεια του δεν μιλούσε καθόλου για τον Τζον Μπάρκερ. Έτσι η συμπεριφορά του ξάφνιασε τους πάντες. Αλλά οι συγγενείς σοκαρίστηκαν ακόμη περισσότερο όταν ο μικρος, μετά από αυτό το περιστατικό, άρχισε να λέει πράγματα για τον Τζον Μπάρκερ σαν να ήταν αυτός σε προηγούμενη ζωή. Σύμφωνα με τη Morgan, τη μητέρα του Braden, ο γιος της έχει αλλάξει πολύ μετά το περιστατικό στο νεκροταφείο.

"Μου είπε, "Μαμά, είναι μόνο το σώμα του που βρίσκεται εδώ, όχι η ψυχή του" και είπε επίσης ότι βλέπει τον John στα όνειρά του κάθε βράδυ και αισθάνεται σαν τον John σε αυτά τα όνειρα", είπε πρόσφατα η μανα του στην τηλεοπτική εκπομπή The Ghost Inside Mу Child, το οποίο είναι αφιερωμένο σε παραφυσικά γεγονότα που σχετίζονται με παιδιά.

Και όταν η μητέρα του του είπε αυστηρά ότι αυτό δεν μπορούσε να συμβεί επειδή δεν γνώριζε ποτέ τον θείο Τζον, το αγόρι ενοχληθηκε φωνάζοντας «Ναι, ήμουν εκεί τη νύχτα που σκοτώθηκε!». "Κανείς ανάμεσά μας δεν είπε ποτέ λέξη για τον θείο Τζον, τον θάνατό του ή οτιδήποτε άλλο στον μικρό, δεν ζούσε καν όταν σκοτώθηκε ο θείος του Τζον. Γι' αυτό ήταν τόσο περίεργο όταν άρχισε να μιλά για ασυνήθιστα πράγματα." Τότε τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο περίεργα όταν άρχισε να μιλά με την προγιαγιά του Νάνσυ (η μητέρα του Τζον Μπάρκερ), όχι ως γιαγιά του, αλλά ως μανα του. Και να μου λέει "Μαμά, είμαι εγώ." χωρίς να κρύβει τα δάκρυά της η μητέρα του.

Δηλαδη ο μίκρος λέει στην μανα του ότι ειναι ο ίδιος που δολοφόνησαν και απλα ξανα γεννήθηκε (αυτα που λεμε τοσο καιρο στους κοιμήσμενους πως δεν ειναι δουλοι των ελληνοφωνων στην τωρινη ζωη τους μονο αλλα εις στους αιωνας των αιωνων και φαινεται αυτό μεσα απο την ιδια την συμπεριφορα τους, και ετσι θα παραμεινουν αν δεν γίνουν ανθρωποί )

Της ειπε πως "τον σκότωσαν, τον πυροβόλησαν στην πλάτη. Δεν ήξερε καν ότι θα συνέβαινε". η Μόργκαν δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η αστυνομία τότε της είπε ότι πυροβολήθηκε στο στήθος και όχι στην πλάτη, ο μιρκος ειπε ότι ο δολοφόνος τον πλησίασε του έβαλε ένα όπλο στην πλάτη και πυροβόλησε. Αυτό οδήγησε τον Careу να αναθεωρήσει τα ρούχα που φορούσε ο John τη νύχτα της δολοφονίας του και τα οποία του έδωσε η αστυνομία μετά το κλείσιμο της έρευνας. Και ανακάλυψε ότι το πουκάμισο ήταν πολύ σκισμένο από μπροστά και όχι από πίσω, κάτι που θα ήταν λογικό αν ο Τζον είχε όντως πυροβοληθεί στην πλάτη και όχι στο στήθος.

Τότε ήταν η σειρά του αδερφού του δολοφονημενου ονοματι Careу, για να βεβαιωθεί ότι ο Μπρέιντον δεν αστειευόταν. Μια μέρα, ο Braуdon, σε μια συνομιλία μαζί του, ανέφερε ότι κάποτε πήγαιναν για ψάρεμα μαζί ως παιδιά, αλλά έφεραν στο σπίτι όχι ψάρια, αλλά ένα μάτσο γυρίνους, τους οποίους έκρυψαν σε ένα κόκκινο ψυγείο, ο μικρος δεν θα μπορουσε να το ξερει αυτό εκτος αν ηταν ο ο ιδιος . "Και τότε πίστεψα ότι ο John ήταν πίσω στο σώμα του Braуdon. Ξέρω ότι ο Braуdon είναι ο αδερφός μου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό", λέει ο Careу.

Μεχρι που ο μικρος έδειξε απευθείας τον άνδρα που πυροβόλησε τον Τζον. Αυτό συνέβη όταν πήγε στο αγρόκτημα της θείας του και είδε έναν άντρα να δουλεύει στο χωράφι. Είπε στη θεία του: «Αυτός είναι ο άντρας που με πυροβόλησε». Ωστόσο, ο άνδρας αυτός δεν εμφανίστηκε στην έρευνα που διεξήχθη μετά τη δολοφονία του Τζον και η αστυνομία στη συνέχεια συνέλαβε έναν εντελώς διαφορετικό ύποπτο. Αυτό και τα σημάδια από πυροβολισμό στο πουκάμισό του ώθησαν την οικογένεια του Μπρέιντον να ζητήσει από τις αρχές να επανεξετάσουν την υπόθεση. Αλλά δεν πήραν απάντηση. "Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη για τον άντρα στην καρδιά μας. Ακόμα κι αν δεν μπορέσουμε να ανοίξουμε ξανά την υπόθεση, πρέπει να βρω έναν τρόπο να ηρεμησω τον γιο μου..." είπε η Μόργκαν.

Σιγα μην πάρουν απάντηση απο τους υλιστες δουλους του κακου που αλλα τους έχουν μάθει μεσω των γνωστών θρησκειών που έχουν ιδια προελευση , και στην Ελλαδα που ειναι κολλημενοι χριστιανοι οι περισσοτεροι αν αρχισει να λεει τετοια κανενα πνευμα δουλου που ξανα γεννηθηκε θα του ριξει μια φαπα η μανα του να επανελθει στην δουλικη υλιστικη ζωη και θα του πει ασε τις χαζομαρες αυτά τα λένε οι αντιχριστοι και οι ανατολικες θρησκειες (που δεν εχουν προελευση απο την γνωστή ράτσα) η λευκη αδελφοτητα που αυτη ειναι πισω απο νεα ταξη (ετσι λενε οι χριστιανοι) και οι κακοι υποχθονιοι το λεει η Αποκάλυψη του Ιωάννη (δηλαδη ο Αδης εγινε ο σατανας ) και η ιδια αυτη η μανα του θα δηλωνει πως ειναι απογονη του Πλατώνα (που αυτα έλεγε και οχι αυτα που λέει ο χριστιανισμος) και μετα θα διαβαζει Πρωτο ψεμα lifo και Λιακοπουλο και θα υποστηριζει το καθε υλιστη ομοιο με αυτην ως φωστηρα βλεπε τυπου Λατινο Μακελειο Μπογδανο κτλ που ουδεμια σχέση έχουν με τετοια θεματα ως θνητοι και οι ιδιοι, αν δεν υποστηριζει το καθε δημοκρατικο γκοιμ των ελληνοφωνων και θα λεει και η ιδια απειλη για την δημοκρατια οι φασιστες ενω θα το παιζει πατριωτησσα (κλασικο δειγμα νεοελληνα πατριωτη της φακης ) , και μετα αναρωτιουνται οι χριστιανοι γιατι τους χλευαζουν οι αριστερο-συμμορητες του Γιαχβε και οι ελληνοφωνοι οταν τους γλεντανε επι 2000 έτη..

Follow Share:
Next
This is the most recent post.

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications