Τώρα φοβάται για τη ζωή της η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από  τον σύζυγό της  αλλα έκανε παιδί μαζί του

Αλλη μια περιπτωση που κάποια ηταν τοσα χρόνια με αγριμι ως συνήθως και τωρα το ειδε, συγκεκριμενα με γραικυλο Κρητικαρο απογονος απο αυτους που εσφαζαν Γερμανους ως τερατα και βγαζουν αφρους λυσσας μολις ακουν για ναζι, και τωρα τρεχει στην αστυνομια να την σώσουν από τις δίκες της επιλογές επειδη αυτην γουσταρει τους μοχθηρους και εδώ πως παρουσιαζουν το θέμα οι εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων που θέλουν τις γυναικες αφουλα θυματα και να πηγαινουν με φιδια ακομη και με λαθρο και να κάνουν παιδια, και αν αυτα τα αγριμια στραφουν και κατα τους θα τους δινουν κουμπακια να πατανε για να τρέχουν να την σώσουν πως αλλιως θα εξαπλωθει το κακο αν οι γυναικες δεν ζευγαρωνουν με φιδια ?

Το μαρτύριο που έζησε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του πρώην συζύγου της που την κακοποιούσε επανειλημμένως και την Παρασκευή την ξυλοκόπησε άγρια έξω από το Δημαρχείο Αποκόρωνα στις Βρύσες, στα Χανιά, περιέγραψε η 40χρονη γυναίκα. Σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην σύζυγό της, μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους, η δημοτική υπάλληλος μίλησε στο Creta24 και δεν έκρυψε ότι φοβάται για τη ζωή της.

«Πλέον φοβάμαι για τη ζωή μου. Μένω μόνη μου με το παιδί και μετά το περιστατικό φοβάμαι για μένα και το παιδί μου. Είναι επικίνδυνος. Πίνει, είναι αλκοολικός, κάνει και άλλες ουσίες και είναι και κακοποιητικός. Τέσσερα χρόνια τώρα τραβάω ένα λούκι μόνη μου», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή.

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη την ημέρα του περιστατικού, βρισκόταν στην εργασία της μαζί με το παιδί της, όταν εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγός της, που εργάζεται στο ίδιο μέρος και απαίτησε να πάει εκείνος το παιδί στο σχολείο. Όταν εκείνη αρνήθηκε άρχισε να τραβάει το παιδί από τα χέρια της μητέρας του, με αποτέλεσμα το αγοράκι να βρεθεί στον δρόμο και λίγο έλειψε να το χτυπήσει αυτοκίνητο. Τότε ο… νταής άρχισε να χτυπά με αγριότητα την πρώην σύζυγό του και λίγο αργότερα συνελήφθη.

Τι μας λένε εδώ? ειναι και οι δυο στον Δημαρχείο? δηλαδη ειναι στον δημο μια που δεν μπορει να ξεχωρισει τους μοχθηρους και ενας αγριμι που ειναι και αλκοολικός (δηλαδη βγαζει την αληθινη φυση του οταν πινει) και κακοποιητικός? το παραξενο θα ηταν να ηταν στους δημους να υπηρετουν τους ελληνοφωνους φυσιολογικα άτομα, εχετε δει σε καποια δημοσια υπηρεσια πχ κακους ναζι φασιστες? γιατί έμεις βλέπουμε αδυσταχτους δημοκρατες που υποστηριζουν τα κομματα των ελληνοφωνων για να τους βαλουν σε καμια καλη θέση ακόμα και στα ελτα αν πας πανω απο τους μίσους ειναι κατι γραικυλοι εκτος οτι σε βλέπουν ως δουλο τους

Δειτε εδώ τι ειδους ατόμα ειναι στα Δημαρχεία ολοι τους νεοδημοκρατες και αριστεροι (οχι κακοι φασιστες ναζι) και το παιζουν εξουσια εκτος οτι πάνε και φευγουν οποτε γουστάρουν τα τρένα στα Τέμπη απλα εδειξαν πως τους ελληνοφωνους τους υπηρετουν οχι μονο μοχθηροι σαν την Δημαρχο Τηλου που ελεγε να πεταξει την αλλη στην θαλλασα επειδη ρωτησε για λαθρο αλλα βγηκε στα καναλια τους και την συκοφαντουσε, αλλα και αχρηστοί :

«Πήγαινα το παιδί μου στο σχολείο και επειδή οι πόρτες του νηπιαγωγείου άνοιγαν στις 08:15, εγώ πήγα το παιδί στις 8:00 και περίμενα λίγα λεπτά να περάσουν και γύρισα στη δουλειά μου μέχρι να ανοίξει το σχολείο. Καθώς πήγαινα στην εργασία μου μαζί με το παιδί μου, ο κύριος ανέβαινε τα σκαλιά από το κάτω γραφείο, καθώς εργάζεται εκεί. Το παιδί φώναξε “Μπαμπά-μπαμπά”, ήθελε με το ζόρι να το πάει στο σχολείο αυτός. Μου τον τράβηξε από τα χέρια μου μέσα. Ένας κύριος είδε το όλο επεισόδιο και σταμάτησε – ευτυχώς για το παιδί – το αυτοκίνητό του έγκαιρα γιατί όπως έφυγε το παιδί από το χέρι του πατέρα του, έπεσε πάνω στη ρόδα του αμαξιού, κουτούλησε και έπεσε κάτω. Εκείνη τη στιγμή άρχισε να με γρονθοκοπάει στο πρόσωπο, να με κλωτσάει και με τραβούσε και από το χέρι, για το οποίο βγήκε σήμερα η διάγνωση από τον ιατροδικαστή», αναφέρει η 40χρονη.

Από τη μανία του πρώην συζύγου της την έσωσαν οι συνάδελφοί της δημοτικοί υπάλληλοι που βρίσκονταν επίσης στο σημείο και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία. Αμέσως μετά το περιστατικό η 40χρονη μετέβη στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, όπου έδινε κατάθεση για 2,5 ώρες. «Αν δεν είχα τους συναδέλφους μου δεν ξέρω ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Ευτυχώς βγήκαν όλοι έξω για να με βοηθήσουν. Κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο ο κύριος το έσκασε με το αμάξι του γιατί προφανώς φοβήθηκε την αστυνομία», τόνισε η δημοτική υπάλληλος.

Όλα αυτά εξώ απο το Δημαρχείο που υποτίθεται εκει ειναι αγγελουδια που θα σωσουν τον λαό που τους πλυρωνει! και οχι μοχθηροι γραικυλοι αλλα θα μου πεις εδω το ποπολο θεωρει φωστηρα τον συμμορητη που σταζει απο παντου μοχθηροτητα και υποκρισια τον Πολακη μελος του ιουδαιο-κομμουνισμου! σαν να περιμενεις να σε σωσουν οι τσιχαντιστες που μεταξυ μας κομμουνιστο-συμμορητες ηταν που ειχαν στειλει απο διαφορες χωρες και απο Έλλαδα που εχει μεγαλη παραγωγη και σε αναρχο-μιασματα οι εκλεκτοι του Γιαχβε για αυτο φορουσαν μαντιλια για να μην φαινονται οι φατσες τους, και συνεχιζουν οι εγκυρες πηγες τους :

Συγκλονίζουν τα όσα είπε η θεία της 40χρονης αναφορικά με το μαρτύριο που περνούσε η γυναίκα, ενώ όπως υποστηρίζει εάν ο δράστης αφεθεί ελεύθερος τότε θα έχουμε άλλη μια γυναικοκτονία. «Από την ημέρα που τον γνωρίσαμε, ήταν πολύ κακοποιητικός. Έπινε και τη χτυπούσε. Τη ζήλευσε. Έμεινε έγκυος και την χτύπαγε στην κοιλιά, δεν την άφηνε ήσυχη. Το αποτέλεσμα, όταν γεννήθηκε το παιδί, από το πολύ ποτό που έπινε, πήγε να το πετάξει στο τζάκι, να το κάψει. Όπως έκαψε και τα ρούχα του παιδιού», αναφέρει.

Ειπε στα αληθεια η θεία της 40χρονης για γυναικοκτονία? ή το εβαλαν οι εγκυρες πηγες τους? αν ναι τοτε η αριστερή θεια να μας εξηγήσει πως γινεται αυτος ο γραικυλος να ηταν στον δήμο και για γιατι μαζι με αυτον δεν διωχνουν και την λεγαμενή που γουσταρει αγριμια, οπως λέει - Από την ημέρα που τον γνωρίσαμε, ήταν πολύ κακοποιητικός - Έπινε και τη χτυπούσε και τοσα χρονια τωρα το θυμηθηκε αφου εκανε μουλικο μαζι του μην χαθει ο σπορος του κακου? να μας πει η θεια που ξερει τα παντα ποιος εβαλε στο δημο τον αλλον ? αυτη τον εβαλε η αυτος την εβαλε στο δημο? η μηπως και οι δυο ηταν στο δημο εξ αρχης και ειναι και αυτη σαν αυτον για αυτο τον γουσταρει? ηθελε δημοτικο υπαλληλο και γραικυλο οχι κανενα μεροκαματιαρη η μανταμ ε?

«Το κορίτσι αναγκάστηκε και έφυγε με τα πόδια με 5 μηνών παιδί. Από εκείνη τη μέρα, όπου τη συναντήσει τη χτυπάει και την βρίζει. Αυτός ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος για πατέρας. Εάν η δικαιοσύνη τον αφήσει ελεύθερο, να είστε σίγουροι ότι μέσα σε 5-10 μέρες, θα έχουμε άλλη μια γυναικοκτονία. Θέλω να ελπίζω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της, το χρέος της. Δεν γίνεται να τον αφήσει ελεύθερο. Πιστεύω να δικαστεί. Ζητάμε από την Ελληνική δικαιοσύνη να πάρουμε την επιμέλεια του παιδιού». Αυτα τα λέει υποτιθεται η θεια για γυναικοκτονία στις έγκυρες πηγες τους ? .

Αν ηταν "Ελληνική" δικαιοσύνη μανταμ σουσου εκτος οτι δεν εμπαινε ουτε ενας λαθρο θα πετουσε εξω απο τα δημαρχεια ολους τους μοχθηρους σαν τον καλο σας ετσι ολες οι μοχθηρες ρατσες δεν ειχαν λεφτα για να πηγαινουν με αυτους οι γυναικες, εκτος οτι θα απαγορευε τους γάμους γυναικων που ειναι ανικανες να δουν το κακο με φιδια ετσι σε 20-50 ετη που θα ειχαν ψοφισει ολα τα φιδια και οι μοχθηρες ρατσες του Γιαχβε, το δημοκρατικο κακο χωρις αναπαραγωγη δεν θα υπηρχέ και ο κοσμος θα ειχε γινει παραδεισος ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications