Τι λένε τα ερπετά στην wikipedia τους για τον Max Spiers που δολοφόνησαν τα ίδια

Οσοι βλεπετε νεοελληνες στο youtube τυπου Μπογδανος Hatziieremias και λοιπους πατριώτες της φακης και τυπου mister xristos που βάζει οτι βλέπει στην τηλεόραση χαμός τα like, έπισης δηθεν αφυπνησμενους που ειναι τοσο αφυπνησμενοι που εκτος οτι ειναι κολλημενοι με τον χριστιανισμο εχουν καταντησει οι ιδιοι να ειναι εργαλειο του κακου, πως? απλα βαζουν ενα αναρχο-μιασμα που το παιζει ερευνητης να συκοφαντει θεματα και ατομα και μετα ολες αυτες οι ορδες ψευδο αφηπνησμενων τον αντιγράφουν , τα ιδια αναρχο-μιασματα τους λενε και περι επιπεδης Γης για να θεωρουν χαζομαρες τα παντα οσοι φευγουν απο ματρι τους και πανε σε αυτους τους βλακες τους ψευδο-αφυπνησμενους οι οποιοι λενε και μεταξυ αλλων πως οι κακοι ειναι της λευκης αδελφοτητας και διαφορα τετοια ιουδαιοχριστιανικα σε ολα αναποδα οπως λενε και για κακους ναζι, οποιος λεει για ναζι φασιστες κανονικα δεν θα έπρεπε να δηλωνει ερευνητης και δηθεν αφυπνησμενος αλλα δουλος των ερπετων αλλο θεμα αυτο, και ιστοσελιδες τυπου Χιου και ολες οι ιστοσελιδες τετοιου τυπου , αυτο το ποστ δεν ειναι για έσας γιατι απλα δεν καταλαβετε τιποτα επειδη οι ιδιοι ειστε πολυ πισω πνευματικα οπως δεν καταλαβαινουν αυτοι που διαβαζουν αρχαια κειμενα μυστων επειδη ειναι υλιστες αλλα νομιζουν οτι καταλαβαν και μετα διαβαζουν πρωτο θέμα, τι νοημα εχει να διαβαζουν αρχαιους μυστες αφου οι ιδιοι δεν ειναι μυστες και πνευματικοι αλλα υλιστικα διποδα? .

Παρακατω φαινεται πως ασχετοι με τετοια θεματα εχουν μαγαρισει τον χωρο και στην ουσια εξαφανιζουν τους αληθινους γνωστες, πρωτα το εκαναν με βιβλια που εκλέψαν απο αλλους διαφορα και εκαναν σαλατα ειδικα οι κολλημενοι χριστιανοι , και μετα στο ιντερνετ με βιντεο και ιστοσελιδες που ενω οι ιδιοι δεν καταλαβαινουν το παιζουν εξυπνοι, με αφορμή ένα βίντεο μιας κοιμισμένης που συνεχεία παπαγαλίζει την σατανο-λέξη "θεωρίες συνωμοσίας" ενώ κανει βιντεο για τέτοια θέματα αναπαραγοντας άπλα ότι βρει μαζί και τι λένε για καθε θέμα τα άναρχο-μιασματα των ερπετών , δηλαδή ολα ειναι δηθεν "θεωρίες συνωμοσίας" fake και δηθεν φάρσες. Μονό οτι λενε οι έγκυρες πήγες τους ειναι αλήθεια (για τα γκοιμ )

Τι νόημα έχει για την μαντάμ σουσου οχι μονο να αναπαράγει τι λενε τα μιασματα των ερπετών (δεν μας ενδιαφέρει μωρή τι λένε αυτα τα κτήνη ο στρατός των ερπετών που πάρα το γεγονός οτι βγαίνουν και δημοσια στο ίντερνετ και κανουν σαν λυσσασμένα σκυλια λέγοντας ψέματα για τα πάντα απο κακούς ναζι φασίστες που δηθεν σκοτωναν Έλληνες ενώ αυτοι ειναι ο ορισμός του κακού οπως και έσφαζαν σαν ερπετά επειδή τους αρέσει να προκαλούν πόνο , και ειναι και σατανιστές, έως υπέρ μπολιών , και το πόπολο δεν εχει καταλάβει τίποτα θεωρίες συνωμοσίας θα ειναι και αυτο και οχι πραγματικοτητα .

Η Μαντάμ σουσου που και η ίδια ειναι μολυσμένη απο τα ερπετά (για αυτο παπαγαλίζει για θεωρίες συνωμοσίας σίγουρα θα λεει και σατανο-λέξεις των ερπετών ρατσισμός ναζι φασίστες κτλ) λέει ότι έλεγε "θεωρίες συνωμοσίας" πως τα ερπετά ελέγχουν τον πλανήτη και τον πληθυσμό με διάφορους τρόπους απο ψεκασμούς συχνότητες και με την πλύση εγκεφάλου αφου μωρή ολα αυτα που έλεγε ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" τοτε πως γίνεται να εχουν επιρροή και πάνω σου μωρη και τα αποκαλείς "θεωρίες συνωμοσίας" με την δίκη τους φράση δηλαδή για να τα ακυρώνεις οπως κανουν αυτοι?

Μέτα έλεγε και τα γνωστά για τα ερπετά και πως τα ίδια λεει και ο Ντέιβιντ Άικ και πως δεν του έκαναν νεκροψία (σας θυμίζει κατι? τα ίδια πήγαν να κανουν και με τα μπόλια τους ) αλλα έβγαλαν πόρισμα απο πριν απο τι πέθανε δηθεν απο χάπια οχι οτι τον δηλητηρίασαν τα ίδια τα ερπετά με τα μιασματα τους, και τυχαία τον δολοφόνησαν λίγο πριν πει ονόματα σατανιστών.. Και εδω οι υπηρέτες τους στα νοσοκομεία και η φερόμενη ανεξαρτητη δικαιοσύνη κάλυψε την δράση τους εξ αρχής κιόλας ούτε τα προσχήματα κράτησαν ,αυτο οπως και στο Ελλαδισταν γίνεται γιατι μέσα στα νοσοκομεία και στην δικαιοσύνη εχουν μιασματα τους και μαλιστα εχουν ίδια συμπεριφορά με τα άναρχο-μιασματα τους στο ίντερνετ αφου ουδείς δεν ζητάει εξετάσεις απο αυτα τα μιασματα τους που το παίζουν δικαστές για να αποδείξουν πρώτα οτι ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι και δεύτερο οτι δεν ανήκουν σε σατανο-συμμορία των ερπετών

Το προβλημα όλων αυτών και του Ντέιβιντ Άικ ειναι οτι μιλανε για ερπετα στο ποπολο που δεν καταλαβαινει τι γινεται βασισμενοι σε παλαιοτερα βιβλια για ερπετά και τους μισανθρωπους Lizard People και οχι απο σημερινα γεγονοτα την αληθινη ιστορια (για το πως εσφαζαν μαζι με τα κομμουνιστο μιασματα τους απο την αφυσικη συμπεριφορα και τον τροπο που ελεγχουν το ποπολο ακομα και πως να σκεφτεται, και για να καλυψουν την μισανθρωπη φυση τους παρουσιαζουν τους "κακους ναζι" ως τερατα που παρεμπιπτόντως ανακαλυψαν και επιστημονικα οτι ειναι μισανθρωποι ετσι τα ερπετα εβγαλαν την λεξη ρατσιστης που την λεει το καθε γιδι σήμερα, απο την αλλη τι να πεις στο ποπολο που δεν εχει καμια επαφη με μυστικιστικα θεματα ειναι υλιστικο και ολος ο κοσμος τους ειναι οτι λενε τα ερπετα? και ετσι ορδες λενε για ερπετα οχι επειδη το διαπιστωσαν οι ιδιοι αλλα αντιγραφουν τι λεει καποιος αλλος μυστης που λεει με τροπο νομιζοντας πως αλλαζουν ματια (οπως σε ταινιες που εφτιαξαν τα ιδια τα ερπετα ωστε το ποπολο να λέει οτι αυτα ειναι απο ταινιες αρα ειναι ψεμα, την ιδια ωρα τα ερπετα που εχουν κοινα με τα ερπετα ζωα ειναι αναμεσα τους)

Θα προσπαθησουμε να πεσουμε στο επιπεδο των γκοιμ για να δουμε πως γινεται να ελεγχουν τα ερπετα ακομα και τον τροπο που σκεφτονται τα γκοιμ ακομη και με τον σατανικο τροπο που γράφουν αυτοματη μεταφραση απο wikipedia τους:

Ο Σπάιρς πίστευε σε μια ποικιλία παραφυσικών γεγονότων, όπως ότι είχε μεταβληθεί ως παιδί για να γίνει υπερστρατιώτης . Η αξιοπιστία του Spiers ως θεωρητικού συνωμοσίας αμφισβητήθηκε από άλλους συνωμοσιολόγους, συμπεριλαμβανομένου του Adam Borowski από το Radio Paranormalium, ενός Πολωνού ανεξάρτητου δημοσιογράφου που δήλωσε ότι ο Spiers «φαινόταν να συλλέγει την έρευνα άλλων ανθρώπων και να την παρουσιάζει ως δική του» και ότι ποτέ δεν είχε αποδείξει τυχόν ικανότητες που σχετίζονται με τον ισχυρισμό του ότι έγινε υπερστρατιώτης κατά τη γέννηση.

Τι ακριβως γράφουν εδώ? "αμφισβητήθηκε από άλλους συνωμοσιολόγους" ? οι αλλοι "συνωμοσιολόγοι " ειναι οι καλοι δηλαδη και ότι λενε αυτοι οι δηθεν "ανεξάρτητοι" ειναι σωστο ενώ ειναι δικα τους μιασματα που συκοφαντουν τους ενοχλητικους, και συνεχιζουν τα ψεματα που βγαζουν ματι ενω δεν εχουν καν λογικη :

Ενώ βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες , υπέστη ρωγμή στη λεκάνη του και του συνταγογραφήθηκαν ισχυρά οπιούχα για ανακούφιση από τον πόνο. Ο Spiers ανέπτυξε αργότερα μια διαταραχή χρήσης οπιοειδών . Μη μπορώντας να αποκτήσει περισσότερα συνταγογραφούμενα οπιούχα, ο Spiers άρχισε να χρησιμοποιεί ηρωίνη . Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο Spiers υποτροπίασε ενώ βρισκόταν στην Πολωνία και ένα βίντεο που τραβήχτηκε λίγο πριν το θάνατό του φαίνεται να παρέχει λόγους για αυτό σύμφωνα με τη μητέρα του, συμπεριφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρθηκε μετά τη χρήση ηρωίνης. Ο Spiers πέθανε στην Πολωνία από υπερβολική δόση Xanax στις 16 Ιουλίου 2016. Στις 7 Ιανουαρίου 2019, η αιτία του θανάτου του Spiers κυκλοφόρησε ως πνευμονία απο φάρμακα. Σαν τον Phil Schneider που δηθεν αυτοκτονησε απο μονος του με τροπο που δεν γινεταί !

Να σημειωθεί πως αναρχο-μίασμα των ερπετών που το έχουν να συκοφαντεί ενοχλητικούς με τίτλους η σκληρή αλήθεια για τον την ταδε, προ ετών τα ερπετά εβαλαν αυτο το ορκ να χλευάζει και τον "Ντέιβιντ Άικ και τα ερπετα του" αλλα δεν είπαν τίποτα πως αυτα τα έλεγαν και άλλοι πολύ πριν απο αυτόν για τους Lizard People, δηλαδή η εγκυρη πηγη τους που ουδεμιά σχέση εχει με τετοια θέματα χλευάζει το θέμα με τα ερπετά σαν να βάζεις την θεία σου την Ευτέρπη που έβλεπε καλήμερα ζωή και όλη της η ζωή ηταν οτι της έμαθαν τα ερπετά, να σου μιλήσει και μαλιστα και ως ειδική για εξωγήινους ενα πράγμα! ολα αυτα εκ του ασφαλούς αφου μονο ηλίθιοι διαβαζουν την εγκυρη πηγή τους που αυτοι οι ηλίθιοι μετα θα ρίξουν στο ζωώδες επίπεδο τους ολους τους γύρω τους ,και ετσι μόλις ακούν για τετοια θέματα τι πίνεις και τι χαζομάρες ειναι αυτα? και ετσι ρίχνουν την μαζα σε ζωώδες επίπεδο οι τενεκέδες που κανουν φασαρια και που διαβαζουν σελίδες των ερπετών , με άπλα λογία οι ηλίθιοι ειναι εργαλείο για τα ερπετά για αυτο και εχουν τοσες "εγκυρες πηγες" τους ,μερικες εξ αυτων δεν ηταν δικες τους εξ αρχης αλλα τις εκαναν δικες τους, οπως και εκλεψαν και την wikipedia και την εκαναν εργαλειο πλυσης εγκεφαλου των ηλιθιων που αυτοι μετα θα κανουν επιθεση σε αυτους που δεν ειναι στο ζωωδες επιπεδο τους...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications