Δύο αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν σε έναν δρόμο στην Πενσυλβάνια όταν ένα κυλινδρικό ufo πέταξε από πάνω τους

 Ο Jim Brown από την Πενσυλβάνια ερευνά ένα περίεργο περιστατικό με UFO που συνέβη στις 2 Ιουλίου 2024 στην περιοχή της τοπικής πόλης Smithfield. Ο καιρός ήταν καθαρός εκείνο το πρωί. Στις 11:15 π.μ., ένας μάρτυρας με το όνομα «Τζον» (ψευδώνυμο) οδηγούσε ένα όχημα στην Rt 119 όταν το όχημά του ακινητοποιήθηκε ξαφνικά. 

«Ήταν σαν να είχε μόλις σβήσει», λέει ο John. Ταυτόχρονα, παρατήρησε ένα μεγάλο μαύρο κυλινδρικό αντικείμενο που πετούσε ακριβώς από πάνω του σε υψόμετρο περίπου З00 ποδιών (90 μέτρων). Στον Τζον φάνηκε ότι το αντικείμενο αιωρήθηκε πάνω από το δρόμο για ένα δευτερόλεπτο και μετά πέταξε πιο μακριά προς τα βουνά, και χάθηκε πίσω από τα δέντρα. 

Ενώ το UFO πετούσε προς τα βουνά, ο John βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να το φωτογραφίσει, αλλά οι εικόνες βγήκαν άσχημες, απλώς μια σκοτεινή επίμηκες κουκκίδα στον ουρανό (και δεν δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο).  Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, είδε ένα άλλο αυτοκίνητο σταθμευμένο στο δρόμο εκεί κοντά. Προφανώς σταμάτησε όπως το αυτοκίνητο του John, τη στιγμή που το UFO πετούσε απο πάνω .   Ο Τζον μίλησε με τον οδηγό του και έμαθε από αυτόν ότι το αυτοκίνητό του  επίσης ξαφνικά ακινητοποιηθεί και επίσης είχε δει έναν ιπτάμενο κύλινδρο. Ο Τζον κάλεσε τότε τον Τζιμ Μπράουν, τον πιο διάσημο ερευνητη στην κομητεία Φαγιέτ, επειδή είχε διαβάσει προηγουμένως για τις έρευνές του και του είπε για το περιστατικό.

 Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι και τα δύο αυτοκίνητα δεν ξεκίνησαν μετά την απομάκρυνση του UFO, σαν να είχαν αποφορτιστεί πλήρως οι μπαταρίες. Ο Μπράουν έφτασε αμέσως στο σημείο που υποδείχθηκε και, μάλιστα, είδε δύο ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στο δρόμο και τους δύο αυτόπτες μάρτυρες. Εξέτασε προσεκτικά τα πάντα εκεί, αλλά δεν είδε πιθανά ίχνη εξωτερικής επιρροής στα αυτοκίνητα. 

 Στη συνέχεια κάλεσε ξανά τους αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθήσουν να ξεκινήσουν τα αυτοκίνητα και μετά από αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες, τελικά τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας είχε ήδη κάνει αίτημα στην ασφάλεια του για πάρει το αυτοκίνητο και αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει για δεύτερη φορά για να την ακυρώσει,ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφει την εμπειρία του: «Ήταν κάτι σκούρο γκρι που μου φαινόταν σαν ένα κομμάτι σωλήνα που ήταν κούφιο μέσα. Υπήρχε κάτι μέσα στο ένα άκρο, αλλά δεν μπορούσα να δω τι ήταν.  Αυτό το πράγμα με πρόλαβε και όταν αιωρήθηκε απο πάνω από το αυτοκίνητο σταμάτησε να δουλεύει και μετα έφτασε στο άλλο  που ήταν μπροστά μου. Και αυτό το αυτοκίνητο επίσης σταμάτησε. Δεν μπορούσα να ξεκινήσω το αυτοκίνητό μου και φαινόταν ότι το αυτοκίνητο μπροστά μου είχε τα ίδια προβλήματα που είχα και εγώ.  Έβλεπα ένα αντικείμενο πάνω από το άλλο αυτοκίνητο, αλλά δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Απλώς ήξερα ότι κάτι προκάλεσε  στο αυτοκίνητό μου  και έπρεπε  να το βγάλω από το δρόμο, ώστε να μην προκαλέσω ατύχημα».

 Σύμφωνα με τον πρώτο αυτόπτη μάρτυρα, τον John, το UFO είχε μήκος περίπου З0 πόδια (9 μέτρα) και πάχος 10-15 πόδια (З - 4,5 μέτρα). Και, σε αντίθεση με τον δεύτερο αυτόπτη μάρτυρα, ο John μπόρεσε να δει μερικά αιχμηρά αντικείμενα μέσα στον κύλινδρο.  Υπήρχε κάτι σαν μια απαλή πρασινωπή ομίχλη γύρω από τον κύλινδρο όταν πετούσε, και αυτη η πράσινη ομίχλη έχει αναφέρει σε πολλά γεγονότα και μάλλον έχει να κάνει με τον χώρο και τον χρόνο που  διαστρεβλώνουν τα  UFO.  

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications