«Είδα ενα Ufo να συντρίβεται, Εξωγήινους Και έχω ένα μέρος του πλοίου τους», Είπε ένας κάτοικος Του Λος Άντζελες

Ένας ηλικιωμένος κάτοικος του Λος Άντζελες (ΗΠΑ) ονόματι Jose Padilla επικοινώνησε πρόσφατα με τους δημοσιογράφους του CBS News και έκανε μια ηχηρή δήλωση για UFO και εξωγήινους.

Σύμφωνα με τον Padilla, αυτό συνέβη πολύ πίσω όταν ήταν 9 ετών και ζούσε σε ένα ράντσο στο αγροτικό Σαν Αντόνιο του Νέου Μεξικού. Μια μέρα αυτός και ο καλύτερος φίλος του έκαναν ιππασία στην έρημο, σε ένα μέρος όχι μακριά από τη διάσημη τοποθεσία πυρηνικών δοκιμών Trinitу,όπου οι δουλοι των συμμορητων στο Manhattan Project πυροδότησαν την πρώτη πυρηνική βόμβα το 1945 μολις εκλεψαν αυτήν την γνώστη απο τους "κακους ναζι" που ηταν κατα της χρήσης αυτης της γνωσης ως όπλο οπως οι αριοι Nordic aliens οι δημοκρατες δουλοι του κακου οχι μονο εκλεψαν την θεικη γνωση απο κακους ναζι και παραβιασαν τον κοσμικο νομο αλλα εριξαν και βομβες στην Ιαπωνια ! .

Το περιστατικό, στο οποίο είδε ο Padilla, συνέβη την ίδια χρονιά, το 1945, μετά τη δοκιμή μιας πυρηνικής βόμβας. Και όταν τα αγόρια άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο από την κατεύθυνση του χώρου δοκιμών, νόμιζαν ότι μια βόμβα είχε εκραγεί ξανά εκεί. Στη συνέχεια όμως είδαν προς αυτή την κατεύθυνση μια στήλη καπνού να έρχεται από κάπου υπόγεια και μετά από προσεκτικότερη εξέταση παρατήρησαν ένα όχημα εκεί, τους φάνηκε ότι ήταν αεροπλάνο.

Και τότε ξαφνικά «τρεις εξωγήινοι» βγήκαν από αυτό το αεροπλάνο. Ταυτόχρονα, τα αγόρια δεν φοβήθηκαν καθόλου αυτά τα πλάσματα, αντίθετα, ο Padilla σκέφτηκε ότι έπρεπε να βοηθήσουν. Ωστόσο, δεν πλησίασαν τα συντρίμμια και τα πλάσματα και, προφανώς, δεν είπαν καν στους γονείς τους για το τι είχε συμβεί, αλλά παρακολούθησαν τα πάντα από ασφαλή απόσταση, κρυμμένοι στον πλησιέστερο λόφο πίσω από τους κάκτους.

Είδαν πώς ο στρατός έφτασε στο σημείο της συντριβής του «αεροπλάνου» και άρχισαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια. Αυτό κράτησε περίπου δέκα μέρες και τα αγόρια ήθελαν όλο και περισσότερο να πάνε εκεί και να κοιτάξουν μέσα στο πλοίο που συνετρίβη. Κάποια στιγμή, ο στρατός έφυγε από εκεί για λίγο και οι «εξωγήινοι» εξαφανίστηκαν επίσης, και στη συνέχεια ο Padilla και ο φίλος του σύρθηκαν με κάλυψη και πλησίασαν το σημείο της συντριβής.

Μπήκαν μέσα σε ό,τι είχε απομείνει από το «αεροπλάνο» και είδαν μια ακατανόητη στρογγυλή συσκευή στον τοίχο, παρόμοια με ένα καντράν ρολογιού. Το έβγαλαν και το πήραν μαζί τους. Για τις επόμενες δεκαετίες, η συσκευή καθόταν στο γκαράζ της Padilla, αλλά το 2015 την έφερε στο εργαστήριο χημείας Frontier Analуsis για να την αναλύσουν.

Αποδείχθηκε ότι η συσκευή αποτελείται από αλουμίνιο αναμεμειγμένο με πυρίτιο και χαλκό. Αυτό το μείγμα μετάλλων βρίσκεται συνήθως σε μέρη κινητήρων και η έκθεση διαπίστωσε ότι η αναλογία ισοτόπων ήταν επίγεια. Υπήρχε όμως και μια σημείωση ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η εξωγήινη προέλευση των μετάλλων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications