Ξεκινά από αύριο το European Vaccination Beyond δηλαδή  της ευρωπαϊκής κάρτας «μολυσμένων»

Το τελος της βασιλειας τους μαζι με τις φυλες τους και τους εκφυλους θνητους ειναι κόντα και πρεπει ολοι να μολυνθουν ωστε μην μπορουν να γεννηθουν φασιστες για την νεα χρυση εποχη οπως λενε σπιθαμης Γης σε φασιστες αλλα αυτα ειναι μυστικιστικα εδω το ποπολο δεν καταλαβαινει ουτε τα απλά...Οποτε ωρα για σημιτική ύπουλη ενημερωση οπως την λενε "ανεξαρτητες" και "εγκυρες" πηγες τους αφου οτι δεν λενε αυτες ειναι fake news : «Μια ευρωπαϊκή κάρτα εμβολιασμού θα επιτρέψει τον ενημερωμένο εμβολιασμό, σύμφωνα με ειδικούς που εργάζονται στο έργο EUVABECO. Η Λετονία, η Ελλάδα, το Βέλγιο, η Γερμανία και η Πορτογαλία θα δοκιμάσουν το νέο εργαλείο από τον Σεπτέμβριο.»

Όπως αναφέρεται «η κάρτα στοχεύει να “ενδυναμώσει”(;) τους πολίτες ενοποιώντας όλα τα δεδομένα εμβολιασμού τους σε μια εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία. Θα είναι διαθέσιμη σε διάφορες μορφές, όπως έντυπες κάρτες με QR code, αντίγραφα και φυσικά ψηφιακές εκδόσεις για κινητά τηλέφωνα. Τα τελευταία δεν υπήρχε περίπτωση άλλωστε να μείνουν εκτός αφού μετατρέπονται σταδιακά σε σημαντικό εργαλείο ελέγχου.

Όπως αναφέρουν επίσης οι εμπνευστές της: «Καθώς η Ευρώπη μεταβαίνει από τα μέτρα έκτακτης ανάγκης στη μακροπρόθεσμη διαχείριση του COVID-19, υπάρχει μια κρίσιμη ευκαιρία να ενισχυθεί η ανθεκτικότητα και να αυξηθεί η ετοιμότητα για μελλοντικές απειλές για την υγεία με την Εισαγωγή της Ευρωπαϊκής Κάρτας Εμβολιασμού»

Μας μιλά για κάποια Άννα οχι της δικιας τους. «Εξετάστε το παράδειγμα της Άννας*, μιας 27χρονης νοσοκόμας που πρόσφατα μετακόμισε από την φανταστική χώρα Μπρεμάρια* στην εξίσου φανταστική χώρα της Μορβάνια* με την οικογένειά της. Στη νέα της χώρα, η Άννα πρέπει να παράσχει το ιστορικό εμβολιασμού της για να συμμορφωθεί με τους τοπικούς κανονισμούς. Χρησιμοποιώντας την Ευρωπαϊκή Κάρτα Εμβολιασμού (EVC), η Άννα μπορεί να μεταφέρει απρόσκοπτα τα αρχεία της. Πηγαίνει στο διαδίκτυο, δημιουργεί έναν λογαριασμό EVC και εισάγει τα δεδομένα εμβολιασμού της από την Μπρεμάρια.

Η Άννα χρειάζεται επίσης να δημιουργήσει ένα EVC για τον γιο της, Λούκας. Ρυθμίζει το EVC του χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό της, μεταφέροντας πληροφορίες από το χάρτινο βιβλιάριο υγείας του παιδιού της. Στη συνέχεια, και τα δύο EVC επικυρώνονται από τον γιατρό της, έναν εξουσιοδοτημένο επαγγελματία υγείας EVC στη Μπρεμάρια.. Αυτός ο ψηφιακός δίσκος γίνεται προσβάσιμος μέσω του κινητού της, απλοποιώντας τη διαδικασία κοινής χρήσης του με τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

Κατά την πρώτη τους επίσκεψη στον Dr. Müller* στη Μορβανία, η Άννα παρουσιάζει το έντυπο EVC του Lucas. Με τη συγκατάθεση της Άννας, ο Δρ Müller σαρώνει τον κωδικό QR των EVC, ενημερώνοντας γρήγορα το ιστορικό εμβολιασμού του Lucas στο τοπικό σύστημα. Αυτή η απρόσκοπτη διαδικασία διασφαλίζει ότι ο Λούκας θα λάβει τους απαραίτητους εμβολιασμούς σύμφωνα με το πρόγραμμα της Μορβάνια, επιτρέποντας στην Άννα να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα αρχεία εμβολιασμού τόσο της ίδιας όσο και του γιου της.

Το EVC δίνει τη δυνατότητα σε άτομα όπως η Άννα να αναλάβουν τον έλεγχο των δικών τους αρχείων εμβολιασμού, φέρνοντας επανάσταση στη διαχείριση του εμβολιασμού και διασφαλίζοντας ένα πιο υγιές μέλλον για όλους τους Ευρωπαίους. Αξιοποιώντας τα διδάγματα από την πανδημία COVID-19 και ενισχύοντας την καινοτομία στη διαχείριση του εμβολιασμού, η Ευρώπη κάνει κρίσιμα βήματα προς ένα πιο ανθεκτικό και ασφαλές μέλλον για την υγεία.»

European Vaccination Beyond COVID-19 (EUVABECO) Να σημειωθεί πως η ιουδαϊκή ευρωπαϊκή ένωση (και οχι η ναζιστική οπως λενε εδω και χρονια ορδες ψευδό-πατριώτες και δηθεν αφυπνισμένοι με νοημοσύνη μαϊμούς βάζοντας και εικόνες με αστερία και την σβάστικα στην μέση, ναι εχουν ακομα κόσμο όλες τους άρα και αυτοι που τις διαβαζουν ειναι ίδιου επίπεδου )πλυρωνει τους αριστερο-συμμορητες τους που βγαζουν fake οτι ενοχλει σε ολες τις χωρες της ευρωπης υπο κατοχη τους , το λενε και μονοί τους στο ελλαδισταν εκ του ασφαλούς σε ενα κόσμο ηλίθιων, και στο καπάκι λενε οτι ειναι ανεξάρτητοι και δεν έχουν μεροληψία στους ηλίθιους που δεν βλέπουν την τυφλα τους , το χειρότερο ειναι πως για να βγαίνουν και να τα γράφουν αυτα πως ειναι δηθεν ανεξαρτητοι και δεν έχουν μεροληψία , σημαίνει ότι ειναι σίγουροι οι ελληνοφωνοι που ειναι πισω απο αυτα τα αριστερο-κομμουνιστικα μιασματα που λειτουργουν ως λυσσασμενα σκυλια τους , και βαζουν και ολα τα μελη απο δεκαδες εγκληματικες κομμουνιστο-συμμοριες τους να σχολιαζουν εκει υπερ δηθεν ως ασχετοι ακομα και με ψευτικα προφιλ,οτι ο ηλίθιος λαος δεν καταλαβαίνει τίποτα γιαυτο και μιλανε σαν να μιλανε σε παιδιά 5 χρόνων με παραμύθια για κσποια Άννα κατα αλλα ειναι θεωρίες συνομωσιας αυτα ετσι λενε στο ποπολο με μυαλο μικρου παιδιού..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications