Οι Κρητικαροι κομμουνιστες απόγονοι των χασάπηδων   παραδόθηκαν απο μονοί τους για να ειναι έξω σε λίγο καιρό

Φωτο 1941 οι κακοι ναζι εχουν πιασει ενα κομμουνιστικο κτήνος που εσφαζαν Γερμανους και βεβηλώναν πτώματα χωρις καν ειναι στρατιωτες αλλα σατανο-κομμουνιστο-εγκληματικη συμμορια, τιποτα δεν εχει αλλαξει απο τοτε ,το μεγαλυτερο μερος του πλυθησμου και λογω οτι εξαπατουν ευκολα γυναικες και αναπαραγονται ειναι αραβικης ρατσας δηλαδη ανηκουν σε σημιτικες ρατσες του Γιαχβε οποτε λογικο ειναι να υποστηριζουν κομματα της εκλεκτης ρατσας του Γιαχβε, στην φωτο βλεπουμε και τα μογγολακια και γριες που δεν τα πειραζουν οι κακοι ναζι καμια σχεση με αυτα που λενε οι αριστερο-συμμορητες σημερα με την δαιμονοποίηση των Γερμανων για να αποκρυψουν οτι οι ιδιοι ειναι οι δαιμονες ...

Τα κομμουνιστικα κτήνη το 1941 με εντολή ιουδαίων έσφαζαν και εκαναν φρικτά βασανιστήρια σε Γερμανούς χωρις να ειναι στρατιώτες καν αλλα ιουδαϊκή κομμουνιστο-συμμορία . Αναφορές από τον στρατηγό Τζούλιους Ρίνγκελ , διοικητή της 5ης Ορεινής Μεραρχίας , ανέφεραν ότι τα κρητικα αγριμια έσφαζαν αλεξιπτωτιστές με μαχαίρια, τσεκούρια και δρεπάνια βεβήλωναν τα πτώματα και έκαναν βασανιστήρια και ακρωτηριασμούς, ενώ με το διεθνές δίκαιο μονο στρατιώτες επιτρεπόταν να πολεμήσουν, ο Goring διέταξε τον προσωρινό διοικητή στρατηγό Kurt Student να αναλάβει έρευνες και αντίποινα. Έτσι μάζεψαν αυτα τα κομμουνιστικα μιασματα υπανθρώπων τα οποία μερικά ηταν στο Κονδομαρί.

Στις 2 Ιουνίου 1941, τέσσερα φορτηγά γεμάτα Γερμανούς αλεξιπτωτιστές από το III Τάγμα Luftlande-Sturm-Regiment 1 υπό τη διοίκηση του Oberleutnant Horst Trebes περικύκλωσαν το Κονδομαρί ανδρες, γυναίκες και παιδιά αναγκάστηκαν να συγκεντρωθούν στην πλατεία του χωριού. Στη συνέχεια, επιλέχθηκαν τα μιασματα που ειναι και εύκολο να τα δεις αφου εχουν κομμουνιστο-σημιτικές φάτσες και βγαζουν αφρους σκυλισιας λυσσας ενώ γυναίκες και παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα. Τα μιασματα που ειχαν σφάξει βασανίσει και τελικά σκοτώσει Γερμανούς οδηγήθηκαν στους γύρω ελαιώνες και πυροβολήθηκαν στα 5 μετρά οπως ηταν θανατικη ποινη για τα εγκληματα τους. Αυτό τα σημερινά μιάσματα το λενε σφαγή και ολοκαύτωμα στο Κονδομαρί που εκαναν οι κακοί ναζι ενώ αυτα τα κτήνη έσφαζαν ως τέρατα και οχι οι "κακοί ναζι" μια απο τα ίδια και οπού ακούτε για ολοκαύτωμα και σφαγές απο τους κακούς ναζι, οπως Δίστομο που αυτα τα σατανικά κτήνη ειχαν βγάλει τα έντερα σε Γερμανούς κτλ και αυτα τα κτήνη λενε τα ακριβώς αντίθετα πάντα χωρίς καμια απόδειξη ούτε καν υπήρχαν αυτα τα ψέματα ούτε στον ριζοσπάστη τους της εποχής αντιθετα οι εφημεριδες εποχης εγραφαν οτι αυτα τα κομμουνιστικα κτηνη εσφαζαν παιδια και εγκυους γυναικες μετα τους κακους ναζι, φασιστες ηταν και 15 παιδια που εσφαξαν δια μαχαιρας :

Εσεις που λετε τα ψεματα τους χωρις καμια αποδειξη περαν απο ψεματα απο κομμουνιστοσελιδες τους οτι οι κακοι ναζι τα εκαναν αυτα ειστε σιγουρα θα πατε στο παραδεισο μετα απο αυτα που λέτε? μονο απο αυτο το γεγονος να λετε οτι σας λενε αυτοι οι δαιμονες ως δεδομενο χωρις καμια αποδειξη και χωρις καν να σας ενδιαφερει η αλλη πλευρα (ουτε στα δικαστηρια δεν γινεται αυτο) εχετε δειξει οτι δεν εχετε ιχνος δικαιου αρετης και ηθικης και ειστε απλα δογματικα διποδα με την Ελλαδα που θεωρουν εχθρους αλλους ιδιου γενους με εσας επειδη ειναι απο αλλη χωρα της Ευρωπης (αλλα οι λαθρο που ειναι σημιτικες ρατσες αδελφια ετσι?) δεν εχετε καμια διαφορα απο τους δογματικους Μουσουλμανους και δεν σας αξιζει κανενας παραδεισος εδω θα γυριστε μαζι με τους φιλους σας για πολλες ζωες σας ακομα μεχρι να σας παρει ο διαβολος μαζι με αυτους οταν ερθει η ωρα δηλαδη οταν δεν υπαρχει ουτε ενας δικαιος εις στην Γη οπως εχει ξανα γινει , ειστε και τοσο στοκοι που ενω βλεπετε οτι οι δαιμονες κανουν τα ιδια σε ολες της χωρες της Ευρωπης εσεις βλεπετε εχθρους αλλες χωρες ενω ο λυκος ειναι μεσα στο ματρι σας, αυτη ειναι η πικρη αληθεια αν θελετε να σας χαιδευουν τα αυτια να πατε σε κατι πατριωτες ομοιους σας τυπου makeleio γεματο το ιντερνετ απο δαυτους ψευδο-φωστηρες και ψευδο-αφυπνησμενους , ο αλλος ο φωστηρας που το παιζει και προφητης εβαζε προ ετων οτι η ευρωπαικη ενωση ειναι ναζιστικη με την σχετικη διαβολικη εικονα και ενας δεν του ειπε ρε μεγαλε τοτε πως γεμισε λαθρο αφου οπως μας ειπαν στα σχολεια οι κακοι ναζι δεν ηθελαν τετοιες ρατσες , και ο ιδιος εχει κοσμο στην σελιδα του φαντασου τι κοσμος ειναι αυτος δηλαδη σαν αυτον, με τετοιο λαο δεν πας πουθενα, αλλα τωρα θα τους σωσει η Λατινο που και αυτη λεει για κακους φασιστες τα ιδια με τους ουγκανους που βλεπουμε τοσο . Αυτο για να δουν αυτοι που εχουν λογικη πως και η απο εδω πλευρα δεν εχει λογική ουτε δικαιοι ειναι μαλιστα πολλες φορες νομιζεις οτι εισαι σε κομμουνιστικες σελιδες με αυτα που βάζουν ειδικα οταν μιλανε για ιστορια βγαζουν αφρους σκυλισιας λυσσας σαν τα αναρχο-μιασματα μολις ακουν για Γερμανους αλλα πανε μεταναστες στην Γερμανια απο το 1950 μαζι με τουρκους και την εκαναν σαν τον ελλαδισταν ασε που ακομα με αλογα και καρα θα ηταν χωρις τους "κακους ναζι" και ουτε καν τον Πλατωνα θα ηξεραν οι κακοι Γερμανοι ανακαλυψαν την αρχαια Ελλαδα,οι νεολληνες ειναι οπως ηταν επι τουρκοκρατιας, ανατολιτες με τα προβατα προβατα και οι ιδιοι αυτο το εχει ενας που και αυτος λεει χαζομαρες σε μερικα θεματα αλλα τουλαχιστον δεν ειναι σαν αλλους που εχουν γινει μαγκες με το να αντιγραφουν και να λενε χαζομαρες στα παντα με το να πουλανε βιβλια στους ηλιθιους και εχουν κοσμο στις σελιδες τους ...

Τα δυο αγριμια παραδόθηκαν περίπου ενάμιση μήνα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού Εμμανουήλ Κακουλάκη δηλαδη ηταν ελευθεροι ενώ ήδη σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας! δηλαδη ηταν ελευθεροι και παραδοθηκαν ακριβως επειδη ξερουν οτι τα μιασματα οι ομοιοι τους εισαγγελεις θα τους καλυψουν και σε λιγο καιρο θα ειναι εξώ. Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρίσκονταν από νωρίς το πρωί του Σαββάτο αγριμια και των δύο κατηγορουμένων σαν τους γυφτους και τους κομμουνιστες (ολες οι σημιτικες ρατσες αυτο κανουν υποστηριζουν τους ομοιους τους οτι κακο και αν κανουν ) .

Μάλιστα προ ημερών η σύζυγος του θύματος υποστήριξε πως αδυνατεί να αποκαλέσει ανθρώπους, τους άνδρες που μετέτρεψαν την ζωή του 49χρονου σε εφιάλτη, ενώ επανέλαβε πως η οικογένεια θέλει να δικαιωθεί.Αυτα γινονται μανταμ οταν δεν φροντισες να μαθεις αληθινη ιστορια για το πως αυτες οι ρατσες μετατρεπονται πολυ ευκολα σε τερατα απο το 2015 τα λεμε τους αρεσει και να βασανιζουν τα θυματα τους πριν πεθανουν ..

Ξανά γραικύλοι κομμουνιστο-Κρητικαροι σημιτο-αραβικής ράτσας ορμούν σαν λυσσασμένα σκυλια σε έναν νομιζοντας πως ειναι ακομα στο 40 που εσφαζαν σαν τερατα και μετα το επαιζαν αθωοι χωριατες

Ξανά γραικύλοι κομμουνιστο-Κρητικαρο επεσαν σαν λυσσασμενα σκυλια σε Γάλλο τουρίστα 4 προς εναν παλι . Η απίστευτης βιαιότητας επίθεση έγινε για ασήμαντη αφορμή σε μπαρ. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, η παρεξήγηση που κατέληξε σε ξυλοδαρμό έγινε για ένα… σκούντημα!

Τα τέσσερα αγριμια , ηλικίας από 20 έως 24 ετών, επιχείρησαν να διαφύγουν από το σημείο, συνελήφθησαν όμως από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Ρεθύμνου και κρατούνται ενώ στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και μία ποιμενική ράβδος. Και οι κοιμησαμενοι γραφουν: Οι εικόνες βίας έξω από το μπαρ του Ρεθύμνου, έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα, ανάλογων, αιματηρών επεισοδίων από ντόπιους σε τουρίστες, με πιο χαρακτηριστικό εκείνο του άγριου ξυλοδαρμού Ελληνοκαναδού στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η Κρήτη εχει μεγαλα ποσοστα αριστερο μιασματων (μονοι τους τα λενε αλλα με αλλο τροπο ως "παθηση" εκ του ασφαλους αφου το ποπολο δεν εχει ιδεα οτι αυτα τα "μεγαλα ποσοστα" εχουν σχεση με κομμουνιστο-μιασματα ) Έτσι κάνουν τα "κομμμουνιστο-παλληκάρια" στην Κρήτη 4 προς 1 πάντα, ελευθερα θα ειναι και αυτα σε λιγο καιρο για αυτο δεν βγαζουν τα ονοματα τους...ΥΓ Στην ιδια ρατσα ανηκει και ο γραικυλος κομμουνιστο-συμμορητης Πολάκης που τον ειχαν στειλει να "μαζεψει καφε" (αυτα λεει στο ποπολο) στην Νικαράγουα το 1990,οι θνητοι δεν βλεπουν καν οτι αυτες οι ρατσες δεν ειναι απο εναν καλο θεουλη οπως τους λεει ο χριστιανισμος αλλα απο αυτο που ξερουν ως σατανα ακομα και ο τροπος που μιλανε ειναι διαβολικος .

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

Θυμάμαι μία περίπτωση που μια εργαζόμενη παρενόχλήθηκε απο κάτι βάρβαρου
ς,πήγε ο σύζυγος για εξηγήσεις και πήγαν να τον φάνε...κανείς δεν συγκινήθηκε.
Τι μπορείς όμως να περιμένεις απο κάποιους που θεωρούν τον μπεν ζελον εθνάρχη!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications