Μην φοβάστε δεν δαγκώνουν αλλιως ειστε ρατσιστες φασιστες και ναζι η ιδια ρατσα φτιαχνει νομους υπερ της και τους ακολουθουν ολοι:Άλλαξε "ταυτότητα" στην φυλακή και πραγματοποίησε τις δολοφονίες όταν ήταν "άνδρας" λένε, άλλαξε "ταυτότητα"? γιατί δηλωνει γυναικα και οχι ********** να τελιωνουμε? σιγα μην ξυπνουσαν τα διποδα που νομιζουν οτι ειναι ανθρωποι επειδη μοιαζουν με ανθρωπους ενω στερουνται ανθρωπινης λογικης μαζι και οι δηθεν αφυπνισμένοι που γραφουν και βίβλια (!) ειδικα αυτοι που μιλανε για ερπετα επειδη το ειδαν απο καπου ενω οι ιδιοι δεν εχουν ιδεα για τιποτα οπως και αυτοι που το παιζουν εξυπνοι επειδη ειδαν την ταινια "ζουν αναμεσα μας" και το Ματριξ ενω λενε για κακους φασιστες ναζι ως καλα και δουλικα διποδα και νομιζουν οτι καταλαβαν το νοημα της ταινιας.

Μια απο τα ιδια και κατι ψευδο-φιλοσοφοι που αντιγραφουν αυτα που ελεγαν οι αρχαιοι μυστες για τους μυστες και οχι για τα διποδα που δεν καταλαβαινουν και το παιζουν αφυπνησμενοι στο youtube σαν την αλλη που υμνει ελληνοφωνους και το παιζει αφυπνησαμενη επειδη διαβασε τι ελεγε ο Πλατων οταν δεν καταλαβε ουτε το 1% απο αυτα αφου η ιδια δεν καταλαβαινει απο μονη της τιποτα ειναι σαν δινεις σε ζουλου τι ελεγε ο Πλατων δεν θα καταλαβουν τιποτα,για αυτο απαγορευοταν τοτε να λες τα μυστικιστικα θεματα σε διποδα, δηλαδη θεματα για μυστες που ησαν πνευματικα ανωτεροι διοτι μονο αυτοι μπορουν να τα καταλαβουν, εδώ ακομη και σημερα δεν καταλαβαινουν τα διποδα ουτε καν σε ποιους πατουν like και ποιους υποστηριζουν με το λενε τα ψεματα που τους εμαθαν ως δεδομενα χωρις να τους ενδιαφερει η αλλη πλευρα, αυτο σημαινει οτι λενε οτι καποιος ειναι δολοφονος χωρις καμια αποδειξη επειδη ετσι τους εμαθαν οι γνωστες υπουλες ρατσες , δηλαδη δεν εχουν καν την αισθηση του δικαιου οχι απλα παπαγαλαζουν οτι τους εχουν μαθει οι μοχθηρες ρατσες...

Κατα τα αλλα δηλωνουν ανθρωποι ολοι. Βγηκε και ο αλλος ο "πατριωτης της φακης" στο youtube (αυτοι ειναι καλο να τους βλεπεις οταν εισαι πνευματικα ανωτερος για να βλεπεις σε ποσο χαμηλο πνευματικο επιπεδο ειναι και πως το ποπολο αυτους υποστηριζει τους ομοιους του δηλαδη για αυτο ειναι δουλος εις στους αιωνας των αιωνων τουτεστιν σε πολλες ζωες τους ) και ελεγε οτι οι αριστεροι κανουν παιδομαζωμα και κατήχηση στα σχολεια της woke ατζέντας , τωρα το ειδε αυτος οτι κανουν κατήχηση ενω τοσα χρονια δεν εκαναν κομμουνιστικη κατήχηση στα σχολεια και του ιδιου για κακους ναζι φασιστες και το εχει κανει δεδομενο, μιλαμε αυτοι ειναι πανεξυπνοι! και δεν υπαρχει λογικο ον που θα υποστηριζει οτι του λενε οι αριστερο-συμμορητες χωρις να αναρωτηθει οτι θα ειχαν πολυ σοβαρο λογο που δεν ηθελαν συγκεριμενες ρατσες οι "κακοι ναζι" που ηταν και 100 ετη μπροστα σε ολα αλλα αυτα ειναι πυρηνική φυσική για διποδα .. Και ιδου τα απολεσματα του δημοκρατικου ποπολου που λεει για φασιστες ναζι :

Ο δολοφόνος απο τις γνωστες αριστερο-κομμουνιστικες ρατσες που τσιριζουν για φασιστες ναζι (μαζι με αυτους και τα γκοιμ αλλα τους ενοχλουν οι παιδεραστες που ειναι η αλλη εκδοση αυτης της ρατσας με απλα λογια οσοι λενε για κακους ναζι φασιστες υποστηριζουν και τους παιδεραστες μεταξυ αλλων ουπς! επειδη δεν εχουν λογικη ουτε ρωτησαν ποτε την αλλη πλευρα ), που τωρα την λένε Αlex Ray Scott από τις ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε κάθειρξη σχεδόν 100 ετών. Kρίθηκε ένοχη για τον διαμελισμό του σπιτονοικοκύρη της και τον αποκεφαλισμό του εραστή της.

Στις 27 Ιανουαρίου 2020 δολοφόνησε τον 64χρονο Kenneth Savinski. Ως άνδρας είχε γνωρίσει το θύμα σε εφαρμογή γνωριμιών για γκέι και επισκέφθηκε το διαμέρισμά του στην Νέα Υόρκη.

Μετά την ερωτική συνεύρεση, αποκεφάλισε τον Savinski χρησιμοποιώντας κουζινομάχαιρο και ένα διακοσμητικό πιάτο. Στην συνέχεια έκλεψε, τις πιστωτικές του κάρτες και εξαφανίστηκε, έως ότου η Αστυνομία εντοπίσει τα ίχνη του και τον συλλάβε.

Στην κατάθεσή του ομολόγησε μια άλλη δολοφονία, του Robin Skocdopole από την Οκλαχόμα, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από το 2019. Η 28χρονη δήλωσε ότι τον τεμάχισε με αλυσοπρίονο, επειδή του χρωστούσε ενοίκια. Υπέδειξε σε πράκτορες του FBI το σημείο όπου ξεφορτώθηκε την σορό, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν μόνο το κεφάλι του.

Follow Share:
Next
This is the most recent post.

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications