Μια γυναικά είπε μια μυστικιστική ιστορία για ένα ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Για να επιβεβαιώσει τα λόγια της, επισύναψε μια φωτογραφία του κατεστραμμένου αυτοκινήτου της. 

Εκείνη την ημέρα, οδηγούσε σε έναν αυτοκινητόδρομο με τρεις λωρίδες, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο (αργότερα αποδείχθηκε ότι ο οδηγός του ήταν μεθυσμένος) ξαφνικά άλλαξε  λωρίδα και μπήκε μπροστά της. 

 Προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση, η συγγραφέας της ιστορίας άρχισε να κατευθύνεται στην παρακείμενη λωρίδα, η οποία ήταν δίπλα στον φράχτη του δρόμου, αλλά δεν τα κατάφερε, οι τροχοί άγγιξαν τον φράχτη, το αυτοκίνητο στράφηκε ξανα στο δρόμο και ανατράπηκε . Η ζώνη ασφαλείας της έσωσε τη ζωή, αλλά υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κρανίο και αρκετούς άλλους τραυματισμούς:

 «Είχα μια τεράστια πληγή στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Επιπλέον... ένα κομμάτι 1xЗ ίντσας από το μέτωπό μου σκίστηκε. Είχα κατεστραμμένες κόγχες ματιών, σπασμένη μύτη, ένα σπασμένο δεξί ζυγωματικό, ένα σκισμένο πάνω μέρος του αυτιού μου, το χέρι μου ήταν σπασμένο και κατάφερα με κάποιο τρόπο να τραυματίσω το κάτω μέρος της πλάτης μου». 

Ήταν τυχερή που εκείνη τη στιγμή ένα αστυνομικό αυτοκίνητο ήταν κοντά στο δρόμο και κάλεσαν την υπηρεσία διάσωσης, ο αστυνομικός ήταν δίπλα στο θύμα, το οποίο κρεμόταν ανάποδα στο τσαλακωμένο αυτοκίνητο από τη ζώνη ασφαλείας. και την ηρεμούσε με λόγια. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αμέσως χειρουργήθηκε. Για δύο ημέρες μετά, βρισκόταν σε ιατρικά προκληθέν κώμα, με τον σύζυγό της στο πλευρό της. Όταν ξύπνησε από το κώμα, είπε τι συνέβη και θυμήθηκε τα πάντα. Και τότε οι νοσοκόμες πήγαν να την ελέγξουν μετά το κώμα και να αφαιρέσουν το σωλήνα από την πληγή, και εκείνη τη στιγμή ξαφνικά είδε μια ασαφή σιλουέτα πίσω από τον άντρα της.

 Όταν εξέτασε το πρόσωπο, συνειδητοποίησε ότι ήταν η μητέρα της, η οποία είχε πέθανε 5 χρόνια νωρίτερα. Σκέφτηκε οτι με καποιο τρόπο την έσωσε η μάνα της  επίσης λέει ότι μπορεί να έπαιξαν ρόλο και οι παππούδες της, που πέθαναν σχεδόν ταυτόχρονα με τη μητέρα της. 

Μετά από αυτό, άρχισε να αναρρώνει γρήγορα και 5 ημέρες μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο πήρε εξιτήριο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε αρκετές ακόμη επανορθωτικές επεμβάσεις, και της έκαναν πλαστικά «μπαλώματα» στο μέτωπο, στο ζυγωματικό και στις κόγχες των ματιών της, ισιώθηκε η μύτη της και πολλά άλλα. Και ο χειρουργός της είπε ότι βρισκόταν κυριολεκτικά λίγα χιλιοστά από το θάνατο - ο εγκέφαλός της γλίτωσε μόνο από θαύμα. Η συγγραφέας της ιστορίας γράφει ότι μετά από αυτό το περιστατικό πίστεψε στο υπερφυσικό και ότι κάτι την κράτησε ξεκάθαρα στη γη εκείνη την ημέρα.  

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications