Μοχθηρή εισαγόμενη απο τις γνώστες ύπουλες ράτσες   εξαπάτησε διαβολικά   13χρονο

Από τις ντόπιες μοχθηρές ράτσες η είδηση που τώρα που έχουν βαλει παντού δικούς τους και ξεμπέρδεψαν με την Χ,Α γράφουν για Αλλοδαπή αν το έλεγες αυτο το 2017 ήσουν κακός φασίστας (αλλα τι να περιμένεις ίδιας ρατσας με τους εισαγόμενους ειναι που προώθησαν την Λατινο και που οι ιδιοι το παίζουν πατριώτες ενώ κανουν σαν λυσσασμένοι μόλις ακούν για ναζι φασίστες σήμα κατατεθέν οτι υπηρετούν την γνωστη ράτσα του Γιαχβέ φαντασου τι έχει να γινει οταν αυγατισουν και οι εισαγωμενοι αφου ως μοχθηρες ρατσες βρισκουν ευκολα γυναικες για να βαλόυν τα αυγα τους και να εξαπλωθουν, και μαζι με τους ντοπιους φτάσουν στο 80% μαυρες εποχες περιμενουν τους θνήτους που γενιουνται εδω ξανα και ξανα ακριβως επειδη δεν εγιναν ανθρωποι (δειτε απλα τι σελιδες διαβαζουν στο ιντερνετ έγκυρες πήγες των ελληνόφωνων και πατριώτες της φακής τα ιδια και στο youtube) οπως εχει ξανα γινει 5-6 αιωνες περασαν για να καθαρισει λιγο η Ευρωπη απο μιασμα των μοχθηρων φυλων και αρχισαν να ξανα γεννιουνται ανθρωποι με λογικη και οχι μονο γκοιμ γυρω στο 1800 )

Χειροπέδες σε μια 67χρονη αλλοδαπή πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία, όπως αποδείχτηκε, είχε καταφέρει να αποσπάσει 4.500 ευρώ από έναν 13χρονο με τη μέθοδο της -γνωστής- τηλεφωνικής απάτης με τροχαίο. Το εξοργιστικό αυτό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 20/9, όταν ο 13χρονος βρισκόταν μόνος στο σπίτι. Χτύπησε το τηλέφωνο και όταν ο ανήλικος απάντησε, η 67χρονη, προσποιούμενη τη μητέρα του, του είπε με «τρεμάμενη φωνή» πως είχε χτυπήσει με το αυτοκίνητό της ένα παιδάκι και ότι χρειαζόταν άμεσα χρήματα.

Στη συνέχεια, στο τηλέφωνο βγήκε ο συνεργός της, ο οποίος προσποιήθηκε τον αστυνομικό, και τρομοκράτησε τον 13χρονο, λέγοντάς του πως η μητέρα του σκότωσε σε τροχαίο έναν ανήλικο και προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή, θα έπρεπε εκείνος να βάλει σε μία τσάντα όσα χρήματα και κοσμήματα υπήρχαν στο σπίτι και να τα πετάξει από το μπαλκόνι.

Οι δύο δράστες έσπευσαν, κατόπιν, στην οδό Γαυγαμήλων στου Ζωγράφου, και άρπαξαν την τσάντα που τούς πέταξε ο μικρός, η οποία περιείχε 2.500 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ. Ωστόσο, όταν η μητέρα του παιδιού επέστρεψε σπίτι, η τηλεφωνική απάτη αποκαλύφθηκε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι δύο απατεώνες φαίνεται πως πήγαιναν γυρεύοντας, καθώς μετά από λίγη ώρα πήραν ξανά τηλέφωνο και ζήτησαν από τον 13χρονο να βρει και άλλα χρήματα και να τα μεταφέρει με ταξί στη συμβολή των οδών Ψαρών και Καρόλου, στην Ομόνοια.

Οι δύο δράστες έσπευσαν, κατόπιν, στην οδό Γαυγαμήλων στου Ζωγράφου, και άρπαξαν την τσάντα που τούς πέταξε ο μικρός, η οποία περιείχε 2.500 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ. Ωστόσο, όταν η μητέρα του παιδιού επέστρεψε σπίτι, η τηλεφωνική απάτη αποκαλύφθηκε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι δύο απατεώνες φαίνεται πως πήγαιναν γυρεύοντας, καθώς μετά από λίγη ώρα πήραν ξανά τηλέφωνο και ζήτησαν από τον 13χρονο να βρει και άλλα χρήματα και να τα μεταφέρει με ταξί στη συμβολή των οδών Ψαρών και Καρόλου, στην Ομόνοια.

Η δράστιδα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα που δεν λενε ποιος ειναι καθώς μπορει να ειναι κανενας συμμορητης και οχι απλα θα περιμενει να παρει εντολη απο ελληνοφωνους αλλα ο ιδιος απο μονο του θα αφησει ελευθερους τους ομοιους του , ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν η συγκεκριμένη γυναίκα εμπλέκεται και σε άλλη τηλεφωνική απάτη, που έγινε επίσης την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση που έβγαλαν εκεί στην αστυνομία για να δείξουν ότι κατι κάνουν έκτος απο το να κόβουν κλήσεις για ελληνόφωνους στα αφεντικά τους δηλαδη, αφού όλες οι ράτσες του Γιαχβέ και οχι μονο οι γύφτοι έχουν ειδική μεταχείριση σημαίνει οτι αύριο πάλι έξω θα ειναι   στο μεταξύ αλλες ράτσες του Γιαχβέ βλεπε άναρχο-μιασματα στο ίντερνετ παραβιάζουν ολους τους δικούς τους νομούς πάνω απο 10 έτη  αρχή γενόμενης της δημοσιάς υποκίνηση μίσους κατα αμαδας που αποκαλουν φασιστες δηλαδη τα μη γκοιμ και οσους δεν εχουν πεσει στο επιπεδο των γκοιμ η αλλιως διποδα οπως ελεγε και ο Πλατων

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 20-9-2024 στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 67χρονη αλλοδαπή που διέπραξε απάτη μέσω τηλεφώνου σε βάρος 13χρονου. Αναζητείται και έτερος συνεργός. Ειδικότερα, η 67χρονη, με τη συνδρομή έτερου συνεργού, επικοινώνησε μέσω τηλεφωνικής κλήσης με 13χρονο και με πρόφαση εμπλοκής συγγενικού του προσώπου σε τροχαίο ατύχημα, επιχείρησε να τον εξαπατήσει προκειμένου να αποσπάσει χρηματικό ποσό.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την περίπτωση απάτης μέσω τηλεφώνου που βρισκόταν σε εξέλιξη και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης σε συνεργασία με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν την 67χρονη σε καθορισμένο ραντεβού που είχε συμφωνήσει για να παραλάβει το χρηματικό ποσό και την οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ζωγράφου. Επιπρόσθετα, από αστυνομικούς τους Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου διερευνάται η συμμετοχή της 67χρονης και σε έτερη περίπτωση τηλεφωνικής απάτης που διαπράχθηκε την ίδια ημέρα σε βάρος του 13χρονου. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

Σαν τους πατριωτες της φακης που αλλα λενε την μια μερα αλλα την αλλή αφου στερουνται λογικης για αυτο και εχουν φιλους κομμουνιστικα ορκ που ετσι και μιλησει ενας με λογικη μαζι τους θα δει οτι ειναι σαν μιλαει με δογματικες μαιμουδες που εχουν προγραμματιστει απο ελληνοφωνους να λενε τους παντες που δεν ειναι στο επιπεδο τους ναζι φασιστες ως επειχειρημα : "επιχείρησε να τον εξαπατήσει " γράφουν τα ξουραφια ένω λίγο πριν οι ιδιοι γράφουν "διέπραξε απάτη μέσω τηλεφώνου" αρα δεν επιχείρησε να τον εξαπατήσει το εκανε πραξη για αυτο δεν την πιασατε? αφου "επιχείρησε να τον εξαπατήσει " αρα δεν το εκανε με τα δικα σας fake news λενε οι ρατσιστες και φασιστες ! η ανακοίνωση της αστυνομιας οτι λεει ειναι νομος οπως και η Βικιπαίδεια και οχι τι λενε οι φασιστες, αρα αφηστε την αφου επιχείρησε να τον εξαπατήσει σημαινει οτι δεν το εκανε ,και ομως με κατι τετοιες κομμουνιστικες ασυναρτισιες βγαζουν ψεματα οτι αληθεια κυκλογορει στο ιντερνετ και το πόπολο ενώ εχει ίντερνετ δεν βλέπει τίποτα τόσα χρόνια οτι τους πουν οι έγκυρες πήγες των ελληνόφωνων και οι πατριώτες της φακής απο μονοί τους δεν υπάρχει περίπτωση να δουν κατι.... σημειωστε πως αυτες τις κομμουνιστικες ασυναρτισιες τις γραφουν αστυνομικοι που μαντεψτε τι ρατσες ειναι!

Next
This is the most recent post.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications