Η αριστερή που παριστάνει την δήμαρχο και συκοφαντεί χωρίς αντίλογο :«Άντε μην σε πετάξω στην θάλασσα»

Αντι συλληφθεί για βιντεοσκοπηση χωρίς συγκατάθεση και συκοφαντια, ερευνα για το αν εχει ενεργή δρασή στην διακίνηση λαθρο (γιατι ηταν εκει?),ειδικες Υγειονομικές Εξετάσεις απο αυτες που εκαναν οι "κακοι ναζι" καθως εχει ψυχοπαθης μοχθηρη συμπεριφορα ιδια με αυτες των φυλων του Γιαχβε, και επισης πως μπήκε δημαρχος έκει μια κομμουνιστρια αφου λένε στο ποπολο πως η ΝΔ ειναι κυβερνηση και οχι ο διεθνες ιουδαιο-κομμουνισμος τους που ανήκει και η ΝΔ , έβγαλε παρανομα βιντεο και ανεβασε στο προφιλ της και την εβγαλαν στα καναλια τους χωρίς να καλεσουν και αυτην που συκοφαντεί κλασικη κομμουνιστικη τακτική, αλλα τον αλλον τον κυνηγησαν για "βιντεοσκοπηση χωρίς συγκατάθεση" επειδη επιασε εναν παιδεραστη απο τις δικες τους ράτσες, μεταξύ άλλων έβγαλε και το φυλετικό μίσος της στην Rita Lombardo αλλα αυτα δεν τα πιανουν οι πολλοί δηλαδη ειχε και ρατσιστικα κινητρα με τα δικα τους αλλα έπεσε σε ασχετή απο τετοια θεματα που θα διαβαζει νεοελλληνες πατριωτες της φακης που δεν ανηκουν και στο γενος της ( για αυτο κανουν και πολεμο σε αυτην σελιδα) θα ετρώγε αγωγή για ολα τα ανωθεν με τους δικους νομους κατα τους και ειδικες εξετασεις αφου λενε πως ολοι ημαστε ισοι και ιδιοι δεν έχει προβλημα σώστα? , μα δεν υπαρχει δικαιοσύνη θα πει ενας "εξυπνος" θα υπαρχει οταν απαγορευτει οι δικαστες να ειναι απο τις ιδιες σημιτικες ρατσες με αυτην και τυπου γραικυλου κομμουνιστοσυμμορητη Πολακη λογω μεροληψίας, και αφου υποβληθουν σε ειδικες εξετασεις οτι δεν ανηκουν σε αλλες σημιτικες ρατσες , ουτε αυτα τα ξερει το ποπολο ειναι σαν να βαζεις γυφτους δικαστες να δικαζουν γυφτους για αυτο δεν υπαρχει δικαιοσύνη .

Σε ανάρτησή της, η «Rita Lombardo», δημοσιεύει το ακόλουθο βίντεο με τη αδυσταχη δήμαρχο Τήλου να έχει το γνώστο κομμουνιστικο ύφος και να απειλει να την ριξει στην θαλασσα επειδη εβγαλε βιντεο τους λαθρο και δεν θα μπορουσαν να το βγάλουν fake news οι ομοιοι της ότι ορδες λαθρο (τα βρέφη) πηγαν σαν τουριστες στην Τήλο :

«Σχετικά με το επεισόδιο στην Τηλο:

Ο λόγος που δεν έχω αντιδράσει μέχρι τώρα είναι ότι ήθελα να μαζέψω στοιχεία για όλα τα ψέματα αυτής της άγνωστης για μένα γυναίκας που θέλει να λέγεται δήμαρχος με αυτήν την απαίσια συμπεριφορά σε συμπολίτη της μόνο και μόνο επειδή έκανε μια ερώτηση.

Λοιπόν για όλους εσάς που πιστέψατε ένα φρικτό ψέμα και αρχίσατε να κατηγορείτε (βέβαια αυτοί που με στήριξαν ήταν πολύ πολύ περισσότεροι) εχω να σας πω αυτό.

Ναι, ήμουν στο λιμάνι και ψάρευα, όταν είδα το τεράστιο λιμενικό πλοίο να αράζει διπλα μου, προς στιγμήν λεω στον εαυτόν μου… μα τι γίνεται? πόλεμος? μετά βλέπω να κατεβαίνει αυτό το πλήθος των 100 ατόμων με μαντήλια μούσια και μπογαλάκια με τα κινητά τους στο χερι και ολόστεγνοι, κανονική μετακόμιση και ΟΧΙ μετανάστευση.

Και αναρτήθηκα.. .γι αυτό οι Έλληνες μαθητές δεν πρέπει πλεον να κανουν την προσευχη τους στα σχολεια πια?

Κι επειδη η εν λογω κυρια ηταν μπροστα και φαινοταν να απολαμβανει το θεαμα με ενα πλατυ χαμογελο, την ρωτησα ευγενεστατα απο που ερχονται και που τους πανε και πως αυτο το μικρο νησι μπορει να δεχθει τοσο κοσμο.

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ… η γυναικα εγινε εξω φρενων και να φωναζει υστερικα, νομιζα οτι θα με δειρει. Ξερεις μου λεει ποια ειμαι εγω, της λεω οχι, εγω λεει ειμαι η δημαρχος εσυ ομως δεν μας ειπες ποια εισαι μου λεει. Της συστηθηκα, ειπα το ονομα μου κι εβγαλα το κινητο να βγαλω την ολη κατασταση επειδη καταλαβα οτι ηθελε να δημιουργηση θεμα. Τοτε βγαζει κι αυτη το δικο της και βγαζοντας με αρχισε να ψευδεται αγανακτισμενα και καλα οτι εγω ειπα να τους πεταξει στη θαλασσα. Δεν μιλησα δεν απαντησα διοτι ηδη ηξερα οτι θα την καταγγειλω για τα ψεμματα της.

Δυστυχως γι αυτην υπαρχουν μαρτυρες και μαρτυριες απο ατομα που ηταν εκει, οτι ολα αυτα ηταν ΔΙΚΕΣ της κουβεντες. Επισης απο ολους αυτους που αντεδρασαν στο fb ειδα και καταλαβα οτι η γυναικα αυτή μονο εχθρες και αντιπαθειες εχει στη ζωη της, δεν φανηκε να την στηριζουν και πολλοι, αντιθετα με μενα. Κριμα βεβαια γι αυτην διοτι αν ηταν λιγο μορφωμενη θα ηξερε να τα χειριστει καπως καλυτερα, ενω ετσι επεσε σε λαθη που δε μπορει να διορθωσει, κριμα.

Και ευχαριστω ολους αυτους που με βρισανε χωρις καν να ξερουν την αληθεια και ακομα πιο πολυ ευχαριστω τα ατομα που προσφερθηκαν να βοηθησουν για να φανει ολο αυτο το θεατρο του παραλογου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications