Ένα κορίτσι συνάντα έναν ιπτάμενο άντρα στην Λευκορωσία  το 19З7

Αυτό συνέβη το 19З7 στο χωριό Chashniki της Λευκορωσίας, δίπλα στον ποταμό Ula. Η Lуudmila Fedosovna Chepik. Ήταν Ιούνιος, γύρω στις 11 το πρωί. Το κορίτσι βοσκούσε μια αγελάδα στο λιβάδι και μάζευε λουλούδια. Ξαφνικά είδε μια ανθρώπινη φιγούρα να κατεβαίνει από ψηλά, από τον ουρανό, εντελώς αθόρυβα. Δεν είχε αλεξίπτωτο. Η κοπέλα σταυρώθηκε φοβισμένη.

Ο άντρας έφτασε στο έδαφος δίπλα της και ήταν στο ύψος ενός μέσου ανθρώπου, περίπου 1-2 κεφάλια ψηλότερος από το κορίτσι. Είχε αθλητική διάπλαση, στενή μέση και πολύ φαρδιούς ώμους και το κεφάλι του ήταν δυσανάλογα μεγάλο.

Στα πόδια του ειχε κάτι που μοιάζει με σκούρες μπότες, κόκκινο παντελόνι και στο κεφάλι του ένα κράνος σε σχήμα κώνου. Το πρόσωπο ήταν κοκκινωπό και υπήρχε κάτι σαν διαφανές γείσο πάνω από τα μάτια του. Ο άντρας άνοιξε το γείσο του και χαμογέλασε στο κορίτσι. Μετά κοίταξε γύρω του, χάιδεψε το γρασίδι και κοίταξε ξανά το κορίτσι.

Στα χέρια του είδε κάποιο είδος συσκευής. Ο άντρας έγνεψε στο κορίτσι και με τα δύο χέρια χωρίς να αφήσει την οβάλ συσκευή, και στη συνέχεια ανέβηκε εντελώς σιωπηλά στον ουρανό με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Έχοντας σηκωθεί περίπου 50 μέτρα ή περισσότερο, ξαφνικά φάνηκε να κουλουριάζεται σε μια μπάλα και να εξαφανίζεται. Όλη αυτή η συνάντηση δεν κράτησε περισσότερο από ένα λεπτό.

Το βράδυ, η Λιουντμίλα είπε στη μητέρα της για αυτό και εκείνη της είπε ότι ήταν ο «θεός». Η Λιουντμίλα μίλησε με ερευνητη πολλά χρόνια αργότερα, όταν ηταν γιαγιά. Αυτή η ιστορία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο βιβλίο "Επιλεγμένες αναφορές για παρατηρήσεις UFO στην ΕΣΣΔ", συγγραφέας Alexander Kuzovkin, που δημοσιεύτηκε το 1982.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications