Όταν οι σατανο-συμμορίτες τύπου Richard Ramirez  ειναι μονοί τους  αυτά γίνονται τον έπιασε ο λαος  και οχι η αστυνομία

Κλασικη κομμουνιστο-φατσα απλα δειτε πως ειναι αυτοι που σχολιαζουν παντου για φασιστες ναζι οταν δεν εχουν ψευτικα προφιλ στο facebook, και το δογματικο ποπολο νομιζει οτι ειναι δηθεν ιδελογια ενω ειναι φυλες του κακου και για αυτο λενε ψεματα στα παντα και εχουν και τασεις σατανισμου αφου οι ιδιοι ειναι ο ορισμος του κακου ... Το 2014 ειδαμε ότι οι κομμουνιστες ιδιας σημιτικης ρατσας με αυτο το κτηνος έσφαζαν με κορσεβουκουτια το 40 και έκαναν φρικτά βασανιστήρια και λενε μέρα νύχτα για κακούς ναζι που εκτελούσαν αυτα τα κτηνη στα 5 μετρα οπως ηταν θανατική ποινή τοτε και πως τα ίδια κτήνη έκαναν σαν λυσσασμένα στο ιντερνετ κατα της Χ,Α τοτε και έγραφαν δημοσια για κορσεβοκουτια και όλα ειναι μελή σε άναρχο-σατανο-κομμουνιστικες σελίδες και ομάδες, και εκτός οτι ολοι ειναι ίδιας ρατσας, εχουν συμπεριφορά δαιμόνων ακομα και οταν μιλάνε εκτος οτι στάζουν μοχθηρότητα απο παντού βλεπε τον αδυσταχτο Πολακη , αυτο ηταν η αρχή της αποκάλυψης της αληθείας μέσα στα επόμενα ετη και σε τι Ματριχ ζουν οι μάζες

Οι οποίες δεν εχουν καν αντίληψη του κακου οι δε γυναικες ζευγαρωνουν με τέτοιους δαίμονες και το κακό εξαπλώνεται, οι ίδιες πανε καθε πασχα σε εκκλησίες και το παίζουν άγιες αφου ο ίδιος ο χριστιανισμος τους λεει οτι οι δαίμονες ειναι κάπου άλλου, ενώ εμείς τους βλέπουμε εδώ και μεσώ ίντερνετ πλέον , και δεν μας κανει εντύπωση πλέον που ορδες δεν βλέπουν τίποτα αφου στην πορεία είδαμε πως οι ίδιες οι μάζες δεν ειναι αγαθές και δίκαιες ώστε να δουν το κακο οπως και οχι μονο λενε τα ψέματα του διαβόλου ως αλήθεια αλλα τους διαβάλουν πολύ εύκολα ακριβώς επειδή οι ιδιοι δεν ειναι αρκετά καλοι και αγαθοί ..

Βγαίνουν και κάποιοι έξυπνοι και λενε θα πανε στην κόλαση με αυτα που κανουν και θα το πληρώσουν απο θεο, ποιον θεο ? ο θεος τους ειναι αυτο Μπαφομετ, άντε να τους πεις τωρα πως αυτοι δεν θα πληρώσουν τίποτα διότι απο το κακό ήρθαν σε αυτο τον κόσμο και στο κακό θα ξανα γυρίσουν, εσεις θα δείτε τι ετσι βερίκοκο που λέτε τα ψέματα τους ως αλήθεια και έχετε πάρει μέρος τους! κοινός πουλάτε το πνεύμα σας στο κακό για αυτο ειναι αναμεσα σας αλλιως θα πηγαιναν σε μια χωρα στην Αφρικη ολες αυτες οι ρατσες να ειναι μονες τους για να μην τους ενοχλουν οι κακοι φασιστες κιολας αλλα ο σκοπος τους ειναι αλλος .. Ο μπολσεβικισμος ειναι το κομμα του διαβολου οπως ελεγε και ο Χιτλερ απο τοτε.. .

Πάμε να δούμε ενα τέτοιο μίασμα του κακού ίδιας ρατσας με τους κομμουνιστες γύρω σας τι γίνεται οταν δεν ειναι οργανωμένος στο διεθνές σατανο-κομμουνισμό με επικάλυψη δημοκρατίας και ενεργεί μόνος του:

O Ρίτσαρντ Ραμίρεζ ήταν διαρρήκτης, βιαστής και κατά συρροήν δολοφόνος και παιδεραστής τι πρωτότυπο? που έδρασε στην πολιτεία της Καλιφόρνια από τον Ιούνιο του 1984 ως τον Αύγουστο του 1985 .

Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές αναγκαστικά επειδή τον έπιασε ο λαος στις 31 Αυγούστου του 1985, δικάστηκε για 13 δολοφονίες, 5 απόπειρες δολοφονιών, 11 βιασμούς και 14 διαρρήξεις. Καταδικάστηκε εις θάνατον στις 7 Νοεμβρίου του 1989, αλλα τον κρατούσαν πάνω από 23 χρόνια να μενει δωρεάν στην φυλακή σαν ειναι στο σπίτι του, μέχρι που ψόφησε στις 7 Ιουνίου του 2013 στην κρατική φυλακή της Καλιφόρνια, Σαν Κουέντιν

Το προφιλ αυτο του μιασματος του κακου ειναι το ιδιο με ολα τα αναρχο-μιασματα σε ολο τον κόσμο, ειχε και φιλο ενα ξαδελφο του ιδιας ράτσας με αυτον,( που δεν προλαβε να σφαζει και να βιαζει "Γερμανικες γατες" το 1945 στην Γερμανία για λογαρισμο του κακου? ή μπορει να τα εκανε στην προηγουμενη ζωη του?) που ηταν στο Βιετναμ βιαζε και σκοτώνε γυναικες κοβοντας κεφαλια φυσικα αυτοι δεν εκαναν κανενα εγκλημα πολεμου ενω βιαζαν και εσφαζαν Βιετναμέζες γυναικες, οι δημοκρατες τα έκαναν αυτα παλι και οχι οι κακοι ναζι, που οπως και τότε στην Γερμανια ετσι και στο Βιετναμ τους ταιζαν ναρκωτικα για γινουν ακομη περισσοτερο κτηνή οπως τους Τσιχαντιστες τους οπως και οι ψευδο-εθνικοσιαλιστες τους στην Ουκρανια παντου το ιδιο σκηνικο με αυτο στην Γερμανια το 1945 οταν δαιμονισμενοι εισβολεις μπηκαν στην Γερνανια, το σκηνικο ειναι σατανισμος ιουδαιοι ναρκτωτικα κομμουνιστο-δημοκρατες που σφαζουν σαν δαιμονιμενοι ..Αυτα δεν γραφουν στην wikipedia αλλα γραφουν οτι ο πατερας τους ηταν κακος για αυτο εγινε και αυτος κάκος οχι οτι ηταν ετσι λογω της μοχθηρης ρατσας του το γνωστο παραμυθι που λενε παντα και οι φερομενοι ψυχολογοι με τα δικα τους δηλαδη πριν το 1970 που ετρωγαν και ξυλο στα σχολεια θα επρεπε να ειχαν γινει ολοι δολοφονοι!! αλλα το αντιθετο γινεται σημερα γεμισε ο τοπος μοχθηρα αγριμια με πτυχια επειδη πανε και κανουν παιδια με δαιμονες οι γυναικες .

Παμε παλι σε αυτο τεκνο του διαβολου τον Ramirez που ενδιαφερόταν για τη μαριχουάνα τον Σατανισμό για τη μαύρη μαγεία, τις σατανιστικές τελετές και ιεροτελεστίες τι παραξενο? οτι βλεπουμε σημερα δηλαδή που ορδες ιδιας ρατσας με αυτον κομμουνιστο-συμμορητες ειναι μελη και σε σατανικες σελιδες .

Οσο κρατουσαν αυτο το κτηνος στην φυλακη οι ομοιοι του αντι να τον εκτελεσουν, ορδες γυναικες του εστελναν γραμματα τι προτωτυπο παλι? για δειτε πως πανε σε σελιδες σατανο-κομμουνιστων και ελκονται απο τους δαιμονες για να γεννησουν και να εξαπλωσουν το κακο, μαλιστα μια παντρεύτηκε το κτηνος στην φυλακη! αλλα των χωρισε λενε τελικα επειδη αποδειχθηκε πως εκτος απο να σφαζει να βιαζει να βγαζει τα ματια λεγοντας να ορκιστουν στον σατανα στα θυματα του, ειχε βιασει και ενα μικρο κοριτσακι ετων 9, τι παραξενο? ολοι παιδοβιαστες ειναι αριστερο-σατανιστες, δηλαδη μονο αυτο την ενοχλησε την ηλιθια οχι και όλα τα αλλα που έκανε! να σημειωθει πως οσες βιασε και δεν σκοτωσε στο μελλον θα γεννησαν αναρχο-συμμορητες αφου μολυνθηκαν απο το κακο...

Το πρωί της 31ης Αυγούστου 1985 και αφού ο Ραμίρεζ είχε επιστρέψει από μια επίσκεψη στον αδερφό του στο Τούσον της Αριζόνα, πολίτες τον είδαν και τον αναγνώρισαν σε ένα μίνι μάρκετ της μεξικάνικης συνοικίας του Λος Άντζελες. Ο Ραμίρεζ τράπηκε σε φυγή. Μάλιστα, προσπάθησε δυο φορές να κλέψει κάποιο αυτοκίνητο ώστε να διαφύγει γρηγορότερα, αλλά ο αριθμός των πολιτών που τον κυνηγούσαν μεγάλωνε διαρκώς και έτσι στο τέλος τον έπιασαν. Σε λίγο εμφανίστηκε και η Αστυνομία για να τον συλλάβει, σώζοντάς αυτο το κτηνος ταυτόγχρονα από τους πολίτες που τον έδερναν αλύπητα. Καταλαβες τωρα γιατί οι σατανο-συμμορητες τα έβαλαν με αυτον που πλακωσε στο ξυλο τον βιαστη στην Σαλαμινα?

ΥΓ: Στον ηλίθιο που ανεβάζει βίντεο στο youtube τέτοιου είδους και αντιγράφει τι λενε οι ελληνόφωνοι στην wikipedia τους για κάποια Γερμανίδα ετών 21 που κρέμασαν οι δημοκράτες που ηταν σαδίστρια λενε και ολα τα κακά του κόσμου που αυτοι ειναι ετσι και κατηγορούν τους εχθρούς τους με αυτά, αφου δεν ξέρεις ρε ηλίθιε πως ο ίδιος αυτός που έφτιαξε την wikipedia λεει οτι την πήραν οι σατανιστές μεσώ της CIA και την εχουν μετατρέψει σε εργαλείο πλυσης εγκέφαλου, δεν βλεπεις πως αυτα που γράφουν για την "ναζίστρια" ειναι άκυρα και δεν γίνεται αυτα τα ψέματα που γράφουν να τα έκανε ενα κορίτσι 21 ετών και τα γράφουν απο το μίσος τους ? ήσουν εκεί και ξέρεις οτι έγιναν ετσι οπως λενε ρε ξευτελισμένε αφου δεν έχεις ίχνος δίκαιου ? εσύ βαλε τον βιαστή εισαγγελέα να σου πει τι έγινε, τους κακούς ναζιστές τους ρώτησες πότε για το τι λενε αυτοι ?,αλλα τι θα εκαναν οι σατανιστές χωρις εσάς? μόλις πήρες εισιτήριο για την κόλαση τους επειδή αναπαραγάγεις τα ψέματα τους και δεν το έχεις καταλάβει ...Όλοι οι σατανιστές αυτο θελουν μεχρι και το σιχαμα ο Ramirez το ζητούσε αυτο για αυτο δεν τον εκτελουσαν αφου ηταν δικος τους , σημερα τους αφηνουν ελευθερους .... Ενω η εκλεκτη ρατσα του κακου το ζητάει με τρόπο να πουλησουν το πνευμα τους για να κανουν διάσημους τους ηλίθιους. Αυτά γίνονται οταν ενεργουν μονα τους αυτα τα μιασματα, αν ηταν στον διεθνες σατανο-κομμουνισμο θα βιαζε γυναικες ποτισμενες με ναρκωτικα και θα εσφαζε σε σατανικες τελετες χωρις να ξερει κανεις τιποτα, οργανωμενα πραγματα και μετα θα ελεγε οι ναζι στην φυλακη οπως τα ελληνοφωνα αδελφια του, θα τον εκαναν και προεδρο σε καποια " οργανωση " τους οι σατανιστες να τον προσκυνουν οι ηλιθιοι ως μεγα φωστηρα και σπουδαιο οπως συνηθίζουν μολις ακουν προεδρος του ταδε οργανισμου αν και αυτον θα τον ειχαν κανει προεδρο της κομμουνιστο-δημοκρατιας τους οι ελληνοφωνοι ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications