Οι σατανικές προεκτάσεις  της φωτιάς και πως οι ελληνόφωνοι καλούν το  κακό με  φωτιές  τύπου poltergeist

Φωτιά poltergeist δηλαδή η φώτια δεν ειναι απλη φωτια αλλα εχει ενα ειδος μοχθηρης νοημοσυνης όπως έλεγαν και οι μυστες "κακοι ναζι" του προγράμματος κατασκευής ιπταμένων οχημάτων που χρησιμοποιούσαν την ενέργεια VRILL, και πήρε μέρος ο Dr.W.O. Scumann, ο οποίος σε μία διάλεξη είπε τα εξής: "Γνωρίζουμε ότι για το καθετί υπάρχουν αντιθετες καταστάσεις, το φως και το σκοτάδι, το καλό και το κακό, η δημιουργία και η καταστροφή όπως στον ηλεκτρισμό υπάρχει θετικό και αρνητικό. Δηλαδή υπάρχει το Ή και το ΕΤΤΕ, όπως τα ονομάζουμε εμείς. Αντές τις αρχές επιβεβαιώνουν επίσης τα δικά μας τεχνικά μέσα... Οτιδήποτε καταστροφικό έχει σατανική προέλευση, ενώ οτιδήποτε δημιουργικό έχει θεϊκή προέλευση. Κάθε τεχνική που βασίζεται στην αρχή της σχάσης ή της καύσης είναι σατανικής προέλευσης" .

Για να μην πουμε για περιεργες φωτιες που πανε κοντρα ακομα και στον ανεμο αλλαζουν κατευθύνσεις λες και ειναι ζωντανες και καινε επιλεκτικα... Παμε μονο σε μερικα παραδειγματα:

Φωτιά poltergeist
Αφού τελείωσε το πρωινό, ο αγρότης William Hackler, κάτοικος της Ιντιάνα (ΗΠΑ), βγήκε έξω για να πάρει λίγο καθαρό αέρα. Βγαίνοντας από το σπίτι ένιωσε ότι τα ρούχα του μύριζαν καπνό. Χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό, μπήκε στον αχυρώνα. Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε στο σπίτι, όπου ανακαλύψαμε μια φωτιά στο υπνοδωμάτιο (το σπίτι ήταν χωρίς ρεύμα) - οι τοίχοι έκαιγαν. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η τοπική πυροσβεστική και έσβησε τη φωτιά. Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας δύσκολης μέρας για τους Hacklers...

Αμέσως μετά την αποχώρηση του πυροσβεστικού οχήματος, ένα στρώμα στον ξενώνα πήρε φωτιά. Η εστία της φωτιάς εντοπίστηκε ακριβώς μέσα στο στρώμα. Φωτιές εκδηλώθηκαν σε διάφορα μέρη και σε δωμάτια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μέχρι το βράδυ, ο αριθμός των σβησμένων πυρκαγιών έφτασε τις 28. Έχοντας παίξει αρκετά το poltergeist δεν ενοχλούσε πλέον τον Hackler και την οικογένειά του. Αυτοί με τη σειρά τους γκρέμισαν το παλιό ξύλινο σπίτι και στη θέση του έχτισαν ένα νέο από άκαυστο ξύλο.

Ο Ρώσος ερευνητής Σεργκέι Βόλκοφ , μίλησε για την περίπτωση ενός poltergeist φωτιας που συνέβη στην Πένζα το 1992. Ο Βόλκοφ συμμετείχε άμεσα στη μελέτη αυτής της υπόθεσης εκείνη την εποχή και έδειξε επίσης βίντεο και φωτογραφίες από τις συνέπειες του poltergeist. Η συνταξιούχος Valentina Alekseevna , η οποία ήταν τότε άνω των 70 ετών, ξύπνησε τη νύχτα της 25ης προς 26η Δεκεμβρίου στο δίχωρο διαμέρισμά της από μια έντονη μυρωδιά καμένου. Ζούσε μόνη της. Σηκώθηκε από το κρεβάτι, βγήκε από το υπνοδωμάτιο στο μεγάλο δωμάτιο, από εκεί στο διάδρομο και μετά στην κουζίνα. Και εκεί ξαφνικά είδε ότι στη μέση του δωματίου υπηρχε μια δυνατή φλόγα στο πάτωμα, σαν ένα μεγάλο κερί φωτιάς. Και στην κορυφή του «κεριού» στροβιλίζονται κάποιες «προεξοχές».

Η συνταξιούχος έβγαλε το νυχτικό της και προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με αυτό. Όμως δεν εσβησε. Μόνο ότανς έφερε μια κουφα νερό από το μπάνιο και την έριξε η φωτιά έσβησε. Αργότερα, ανακαλύφθηκε ένας καμένος λεκές στο πάτωμα. Το καμένο τμήμα του δαπέδου είχε πάχος 3,5 cm και καμπυλωτό σαν χωνί. Η διάμετρος του χωνιού ήταν 15 cm. Ακόμα από τη βιντεοσκόπηση του Σεργκέι Βολκόφ Σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής, για να προκαλέσει μια φλόγα τέτοια ζημιά, η φωτιά σε αυτό το μέρος έπρεπε να καίει για τουλάχιστον μισή ώρα και να εξαπλωθεί πολύ ευρύτερα. Αυτό όμως δεν συνέβη, κάτι που δείχνει ήδη την ανώμαλη φύση του φαινομένου.

Ο Βόλκοφ πιστεύει επίσης ότι η φωτιά δεν θα μπορούσε να ξεκίνησε από σπίρτα ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Στη συνέχεια, ο Volkov τοποθέτησε ραβδοσκοπικά πλαίσια πάνω από το σημείο και αμέσως γύρισαν γρήγορα. Πρώτα κάναμε 9 περιστροφές. Μετά άλλα 5. Σύμφωνα με τον Βόλκοφ, η επίσημη αιτία της πυρκαγιάς δεν προσδιορίστηκε ποτέ. Αργότερα, μια άλλη λεπτομέρεια έγινε σαφής. Ένα εκτεταμένο έγκαυμα βρέθηκε στην πλάτη της Valentina Alekseevna, αν και επέμενε ότι δεν είχε γυρίσει την πλάτη της απευθείας στη φωτιά. Και το έγκαυμα στην πλάτη της έμοιαζε σε σχήμα με ένα καμένο σημείο στο πάτωμα. Για τους γιατρούς, αυτό το έγκαυμα παρέμεινε επίσης μυστήριο.

Αφού μίλησε με τη Βαλεντίνα ο Βολκόφ έμαθε μερικά γεγονότα που μπορεί να έχουν συσχετιστεί με αυτόν το poltergeist. Ένα χρόνο πριν από αυτό το περιστατικό, η συνταξιούχος πήγε στο νεκροταφείο στον τάφο της μητέρας της και εκεί είδε περίεργες λάμψεις να πετούν έξω από τον τάφο. Επίσης, η Valentina Alekseevna είδε επανειλημμένα την αείμνηστη μητέρα της σε όνειρα και ένιωσε ότι κάτι την πίεζε. Και όταν ξύπνησε, είδε μια σκοτεινή σιλουέτα δίπλα στο κρεβάτι, παρόμοια με τη μητέρα της. Και μετά είδε αυτή τη σιλουέτα να απομακρύνεται από τον τοίχο προς το μεγάλο δωμάτιο και να εξαφανίζεται.

Κάτι παρόμοιο συνέβη στο Άμχερστ της Σκωτίας. Μια ανθρώπινη φωνή προειδοποίησε για έναν επικείμενο εμπρησμό, μετά τον οποίο άρχισε να ξεσπά φωτιά παντού στο σπίτι άρχισαν να πέφτουν από την οροφή στο κρεβάτι σαν αναμμένα σπίρτα, το ένα μετά το άλλο. Αυτό το μυστηριώδες «φάντασμα» (θα τον θεωρήσουμε ως τέτοιο) φλεγόταν από θανάσιμο μίσος για την άτυχη Esther Cox. «Έστερ Κοξ, είσαι δική μου και θα σε σκοτώσω», είπε δυνατά το «φάντασμα». Ταυτόχρονα, η ίδια δήλωση εμφανίστηκε στον τοίχο, σαν να τα είχε ξύσει κάποιος με νύχι. Και τότε, με ένα μαχαίρι από το πουθενά μαχαίρωσε την οικοδέσποινα στην πλάτη. Επιπλέον, συμπεριφερόταν και σαν poltergeist πολυ καιρο πριν: όταν η Esther είχε μετακομίσει στο αγρόκτημα ξέσπασε φωτιά εκεί. Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία του εμπρησμού, καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση και μόλις ένα μήνα αργότερα αφέθηκε ελεύθερη υπό την πίεση της κοινής γνώμης.

Το σπίτι του Κάλβιν Τακ (ο οποίος είχε έξι παιδιά ηλικίας από τριών μηνών έως εννέα ετών) πήρε φωτιά 22 φορές μέσα σε τρεις ημέρες. Σταδιακά, η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το κτίριο και η οικογένεια έμεινε ουσιαστικά χωρίς περιουσία. Σχεδόν πάντα η φλόγα άναβε κοντά στο ταβάνι.

Ο Leslie R. Hutto, ένας κατασκευαστής δρόμων στην κομητεία Talladega, και ο Otis Horton, ένας τοπικός εργολάβος, λένε ότι μια φωτιά άναψε χωρίς κανένα λόγο ακριβώς μπροστά τους. Μόλις ο Horton πέρασε τη λεπίδα ενός μαχαιριού πάνω από το καπάκι (το άρθρο δεν αναφέρει τους λόγους που τον ώθησαν σε μια τέτοια χειρονομία), φλόγες ξέσπασαν αμέσως στο πρόσωπό του. Αργότερα πέταξε το μαχαίρι σε έναν κύκλο στον τοίχο. Από το σημείο της πρόσκρουσης βγηκε μια δέσμη φωτιάς, μέρος της οποίας «κόλλησε» στη λεπίδα .

Τελος πρωτου μερους στο δευτερο θα δουμε αλλη μια ιστορια με τον δαινονα της φωτιας και πως οι ελληνοφωνοι σατανιστες που ειναι πισω απο τα αναρχο-μιασματα (ουγκ φασιστες ναζι φασιστες ναζι ουγκ) έχουν σχεση με αυτό και με τις φωτιες στο Ελλαδισταν οπως διαπιστωθει απο τους ιδιους μαλιστα το ποπολο μπορει να λεει την σατανο-φραση τους θεωριες συνομωσιας και να γυριζει πλευρο, η να κανει αυτο εδω:...Η ηλιθιότητα κτυπάει κόκκινο ξανά : η άλλη φωνάζει κατά του Μητσοτάκη σε ζωντανή σύνδεση .. Αυτή δεν μπηκε στο κοπο τοσα χρονια να δει ποιοι ειναι αυτοι που λενε για φασιστες ναζι και με τι έχουν σχεσή, ουτε της κανει εντυπωση γιατι δεν εχουν πιασει κανεναν (αναρχο-συμμορητη που βαζει φωτιες για λογαρισμο τους απο την εποχη του Μινιον το αντιθετο βγαζουν τα παντα fake και θεωριες συνομωσιας οταν καποιος βγαλει αποδειξεις, γιατι η αστυνομια τους καλυπτει οπως κανει και στο ιντερνετ ενω με δικους νομους κανουν δημοσια υποκινηση μισους και βιας κατα αυτων που αυτοι αποκαλουν φασιστες τοσα χρονια αυτο και μετα και κατα οσων δεν εκαναν τα μπολια τους, και επισης μονιμη διασπορα ψευδων για τα παντα και με προκληση βλαφης στα γκοιμ που διαβαζουν τις ιστοσελιδες τους που μονο το σφυροδρεπανο λειπει και η πεντάλφα) , θα ελεγε και αυτη τα ιδια για κακους ναζι φασιστες ως συνηθως ενω οι φωτιες καθε χρονο ειναι απο τους δημοκρατες που υποστηριζει ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications