«Φιλανθρωπική»  οργάνωση  Διένειμε Καραμέλες με Θανατηφόρες Δόσεις Μεθαμφεταμίνης

Σε αυτή τη φωτογραφία που παρέχεται από το NZ Drug Foundation, μια καραμέλα με γεύση ανανά, γεμάτη με μια δυνητικά θανατηφόρα δόση μεθαμφεταμίνης, εμφανίζεται στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, Τρίτη, 13 Αυγούστου 2024. (Shaun Hill/NZ Drug Foundation μέσω AP)

Οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας που καλυπτουν την εγκληματικη δραση των αναρχο-μιασματων οπως και στο Ελλαδισταν ανέφεραν ότι τρεις άνθρωποι νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο αφού κατανάλωσαν Καραμέλες αλλά πήραν εξιτήριο.

Η αριστερη συμμορια που εμφανιζεται ως φιλανθρωπική οργάνωση για άστεγους στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, η Auckland City Mission, βρέθηκε να διανέμει καραμέλες γεμάτες με δυνητικά θανατηφόρες δόσεις μεθαμφεταμίνης, οι οποίες είχαν δωρηθεί από άγνωστο μέλος του δηλαδη απο αναρχο-μιασμα και δεν μπορουν να το βρουν ταχα .

Οι καραμέλες, οι οποίες ήταν συμπαγή μπλοκ μεθαμφεταμίνης καλυμμένα με περιτυλίγματα καραμελών, εντοπίστηκαν σε δέματα τροφίμων που διανεμήθηκαν σε έως και 400 άτομα.

Το Ίδρυμα Ναρκωτικών της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαίωσε ότι η ποσότητα της μεθαμφεταμίνης σε κάθε καραμέλα ήταν έως και 300 φορές μεγαλύτερη από τη συνήθη δόση, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί θανατηφόρο.

Ο Ben Birks Ang, εκπρόσωπος του Ιδρύματος Ναρκωτικών που καλυπτει τους συμμορητες, δήλωσε ότι η μεταμφίεση ναρκωτικών σε αβλαβή προϊόντα είναι μια κοινή τεχνική διασυνοριακού λαθρεμπορίου και προειδοποίησε ότι μπορεί να έχουν διανεμηθεί περισσότερες καραμέλες σε όλη τη χώρα. Η υψηλή εμπορική αξία των καραμελών, περίπου 1.000 NZ$ (608 δολάρια) ανά καραμέλα, υποδηλώνει ότι η δωρεά ήταν τυχαία και όχι σκόπιμη επίθεση , δηλαδη εδώ λέει ο συμμορητης οτί η σκόπιμη επίθεση για να ξεπαστρεψουν τους αστεγους γιατι οι συμμορητες ταΐζουν τους λαθρο ήταν τυχαία επειδή ειναι υψηλή η αξία των καραμελών στα γκοιμ, ενω ακριβως για αυτο ηταν σκόπιμη επίθεση απο συμμορητες που ταΐζουν ναρκωτικα και γυναικες για τις μετατρεπουν σε π@ρνες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications