Η εκπρόσωπος του Ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα που οπως και πολλοι νεοελληνες νομίζει οτι στην Ουκρανια ειναι "ναζι" ιδιοι με τους "κακους Γερμανους" αλλο που ειναι ιδια συμμορια δήθεν εθνικοσοσιαλιστων που ειχε η εκλεκτή ράτσα του Γιαχβέ και στην Γερμανια επι Χιτλερ και επειδη δεν εξαπατηθηκαν οι Γερμανοι τοτε να πανε στην δικια τους συμμορια έκαναν ολοκαυτωματα Γερμανικων πολεων αφου οι εξυπνοι και τα μη γκοιμ ειναι ο εχθρος τους δηλαδη αυτους που αυτοι αποκαλουν φασιστες ναζι και ακροδεξιους για να ξερουν τα δαιμονισμενα κομμουνιστικα ζομπι τους σε ποιους να κανουν επιθεσεις , και που η Χωρα της γιορταζει ακομα "την νικη των σατανιστων κομμουνιστων και των μογγολων " κατα της Γερμανιας και την γενοκτονια γνησιων Ρωσσων στα Γκουλανγκ για να μεινουν οι ηλιθιοι που οτι τεχνολογια εχουν το εκλεψαν απο αυτους που σκοτωσαν απο μηχανες τζετ ελικοπτερα και πυραύλους εως και το AK-47 ετοιμο γερμανικο σχεδιο και το παρουσιαζουν ως δικο τους , για αυτο οι Nordic aliens που ειχαν επαφες με "κακους ναζι" δεν εχουν επαφες μαζι τους αφου προσκυνουν τον Γιαχβε, δεν υπαρχει ουτε μια μαρτυρία οτι εχουν δει στην Ρωσσια τους Nordic aliens αν δεν βαλει μυαλο κοινος η Ζαχάροβα και η καθε ομοια της κινδυνεύει να γεννηθει και να ειναι στην Γη την εποχη που θα δουν τι εστι βερικο ολοι οι υπηρετες του κακου , ο σατανισμός τους στην λήξη των Oλυμπιακών Aγώνων σε ενοχλει μωρη γιατι μονο εκει τον βλεπεις ? εμεις παντου τον βλεπουμε χρονια τωρα ετσι και ακουθησεις αναρχο-συμμορητες σε πανε σε σατανο-κομμουνιστικες σελιδες τους που βαζουν και τον Μπαφομετ, δεν βλεπει τα χαλια τους εκει στην Ρωσια που ακομα γιορταζουν την νικη του κακου με σημερινα αποτελεσματα! αλλα τι να περιμενεις απο χριστιανοκομμουνιστες ? Οι χριστιανοί παρασύρονται σε έναν πόλεμο απο ηλιθιότητα, την άγνοια και την εθνική ματαιοδοξία! Αυτοί θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον και τότε θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό (ειχε πει ενας δαιμονας το 1880) ετσι η μανταμ σουσου η Ζαχάροβα με αφορμή την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού:

«Το μόνο χειρότερο πράγμα από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι θα μπορούσε να ήταν η τελετή λήξης. Η Γαλλία δεν έχασε αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστούμε για την ειλικρίνεια. Χωρίς πέπλα, χωρίς αποχρώσεις, χωρίς υπαινιγμούς. Όλα αποκαλύφθηκαν: ένας εκπεσών άγγελος μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, υποτάσσοντας την ανθρωπότητα στη θέλησή του καθώς ο χρόνος τελειώνει.

Διαβάζοντας τα άρθρα και τις κριτικές, είναι σαφές ότι πολλοί άνθρωποι έχουν καταλάβει τι είδαν. Αποσπάσματα από τη Βίβλο, αναφορές σε ιστορικές ενσαρκώσεις του θέματος, αναλογίες και παραλληλισμοί — σοκ. Κανείς δεν σκέφτεται καν να χρησιμοποιήσει το συνηθισμένο επιχείρημα του «όλοι σας λέτε ψέματα» ενάντια σε έναν τέτοιο κραυγαλέο σατανισμό.

Συνεσταλμένες προσπάθειες να αποτιμηθεί η «τελετή» από την οπτική της θεατρικής τέχνης και τη σκηνοθεσία μεγάλων εκδηλώσεων, χωρίς να καταλάβουμε το κύριο σημείο, πνίγηκαν από τις κραυγές όσων είχαν τα μάτια τους ανοιχτά. Ο χρυσός δαίμονας, πρόθυμος να κυβερνήσει τον κόσμο ως εκδίκηση για τις συντετριμμένες φιλοδοξίες του ή η αγάπη που σώζει και εξυψώνει μέσω της υπερνίκησης του εαυτού μας – τώρα εναπόκειται στον καθένα να κάνει την επιλογή του».

Οι ελληνοφωνοι σατανιστες δεν θα βαλουν τα κομμουνιστικα και σατανικα ζομπι τους να πουν ότι δεν ειπε κατι τετοιο η Ζαχάροβα fake news? αυτα ειναι απο ακροδεξιες σελιδες, (δηλαδη οχι απλα απο μη δικες τους αλλα απο μη γκοιμ ) δεν αναφερουν κατι τετοιο εγκυρες και αξιοπιστες πηγες, έτσι λένε αφου δεν το ειπαν οι δικες τους ειναι fake news, αξιοπιστες πηγες ειναι και η Βικιπαίδεια τους που θα επρεπε να ειχε κλεισει για διασπορα ψευδων στα παντα και ως σατανικο εργαλειο πλυσης εγκεφαλου των ηλιθιων μαζι με αλλες εγκυρες πηγες τους που εχουν ολα τα χαρακτηριστικά εγκληματικης οργανωσης

Τι λεει η μανταμ? ένας εκπεσών άγγελος μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, υποτάσσοντας την ανθρωπότητα στη θέλησή του καθώς ο χρόνος τελειώνει και πως αυτα ειναι απο αποσπάσματα από τη Βίβλο, τι θα έλεγε μια χριστιανή? βρειτε εναν χριστιανο και στο Ελλαδισταν που να εχει καταλαβει τι γινεται? και οποιος φυγει απο χριστιανισμο τους τον περιμενουν στην γωνια με δεκαδες σελιδες δηθεν αθεων αριστερο-κομμουνιστων, αν δεν τσιμπησει ουτε και τοτε έχουν τους 12θεους στην αλλη γωνία (μονο οποιος μπορει να δει το κακο μπορει να ξεφυγει απο παγιδες του κακου ), πως ειναι αποσπάσματα από τη Βίβλο μανταμ ? αυτα που εσυ αποκαλεις αποσπάσματα από τη Βίβλο ειναι πραγματικοτητα, εχεις διαβασει τι ελεγαν οι "κακοι ναζι" για τις ορδες κομμουνιστων ζομπι των σατανιστων που υμνεις ακόμα ως πατριωτες της Ρωσιας ? μηπως πως ηταν σαν ζομπι? το ιδιο και οι σατανο-ψευδο-εθνικιστες τους στην Ουκρανια που και στην Ελλαδα σε πληρη αντιφαση και καθε εννοια λογικης ορδες νομιζουν οτι αυτες οι σημιτοφατσες ειναι σαν τους "κακους ναζι Γερμανους" επειδη οι σατανο-συμμορητες εχουν καπυλευτει και τον εθνικοσοσιαλισμο για να φτιαξουν συμμοριες τους οπου δεν υπαρχουν αρκετα γκοιμ απο ρατσες τους ωστε να ειναι αναρχο-κομμουνιστες οπως στο Ελλαδισταν ...

Για μην πουμε για τον "εκπεσών άγγελο" που ειδε οτι οι κορες των ανθρωπων ειναι ομορφες και εκανε γυναικα του μια εξ αυτων για να εξαπλωθει η ρατσα τους Αυξάνεστε, πληθύνεστε και κυριεύστε τη Γη τους ειπαν τα ερπετα που δημιουργησαν τις ρατσες τους (εχετε δει κανεναν ελληνοφωνο να ειναι με μαυρη? αλλα εσεις ειστε ρατσιστες) , αλλιως τις μετατρεπει σε π@ρνες, επισης ο εκπεσών άγγελος μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι,ποιος προσεξε τοσα χρονια την αφυσικη και δαιμονικη συμπεριφρα των αναρχο-κομμουνιστων και στο ιντερνετ ειδικα οταν ο "εκπεσών άγγελος" τα εβαζε κατα της Χ,Α? μηπως κανενας? ποιος κοιταξε τοσα χρονια να δει ποιοι ειναι αυτοι που λενε για φασιστες ναζι σαν λυσσασμενα σκυλια ενω ηταν ευκολο να δει οτι ειναι μελη κομμουνιστων συμμοριων που τυχαια εβαζαν και τον μπαφομετ σε αναρχο-σελιδες τους? μηπως κανενας ενω ειχαν την ευκαιρια να δουν πως οι δαιμονες ειναι αναμεσα τους και οχι καπου αλλου οπως λεει ο χριστιανισμος ? και ορδές ελεγαν τα ιδια με αυτους, το "ο χρόνος τελειώνει" έχει πλακα καθως αυτες οι ορδες που λενε τα ιδια με σατανοσυμμορητες επειδη οι ιδιοι δεν ειναι αγαθοι δικαιοι και δεν εχουν λογικη και αρετες, ειναι σαν εχουν πουλησει το πνευμα τους στο κακο,αφηστε ολα τα αλλα ποιο λογικο ον και δικαιο θα ελεγε τα ιδια με αυτους που ειναι ορισμος του κακου επειδη ετσι του ειπαν χωρις καν να τον ενδιαφερει τι εκαναν αυτοι? μονο απο αυτο βλεπεις ποσο δικαιες ειναι αυτες οι ορδες ..

Κατα τα αλλα αποσπάσματα από τη Βίβλο ειναι αυτα οπως λεει η κοιμησμενη Ζαχάροβα, γυριστε πλευρο λοιπον καθως πραγματι ο χρονος σας τελειωνει "η εποχη της αμαρτιας " οπως ελεγε ενας "εκπεσών άγγελος" δηλαδη ελληνοφωνος σε μια αναρχο-σελιδα τους βαζοντας και τον μπαφομετ να να γραφει "καταστρεψε την εικονα του αντρα και της γυναικας" δημοσια ολα αυτα αλλα το ποπολο διαβαζει τις εγκυρες πηγες τους και κατι ψευδο-φωστηρες που λενε τα ιδια με αλληνοφωνους αντι να δει ο ιδιος το ιδιο το κακο με ενα κλικ δουλοι ακομα και σε αυτο , η εποχη της αμαρτιας λοιπον (μονοι τους τα λενε ) ο χρονος θα τελειωσει αλλα 1500 ετη εχετε που θα σας γλεντουν οι δαιμονες μετα την υποδούλωση και υποταγη ερχετε η εξωντωση σας μεχρι την ημερα της κρισεως δηλαδη (οχι της χριστιανικης ουτε του Terminator και ο ηλιθιος υλιστης :τι με νοιαζει εμενα τι θα γινει σε 100 ετη που εχω πεθανει? πολυ βολικο ε? και δεν θα ξανα γυρισει εδω να ξανα να υποστει τα δεινα απο αυτους που υποστηριζει ετσι νομιζουν ) εχετε δει κανεναν "θεο" να υποστηριζει τους υπερετες του κακου δηλαδη τους μη δικαιους εκτος απο τον χριστιανικο? παραδειγμα: η οργή του Δία ήταν τέτοια για τον ξεπεσμό των ανθρώπων που όταν επέστρεψε στον Όλυμπο, αποφάσισε να στείλει έναν κατακλυσμό, ο Δίας αποφάσισε να καταστρέψει όλη την γενιά των ανθρώπων που ήταν διεφθαρμένη, με εξαίρεση τον δίκαιο βασιλέα και την γυναίκα του την Πύρρα και έχετε δειξει απο τωρα πολλοι οτι εχετε παρει το δρομο του κακου και στο ιντερνετ οικειοθελώς πολυ σημαντικο αυτο .

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications