Έλον Μασκ : οι Ευρωπαίοι θα εκτελούνται σύντομα για likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«POV: Είναι 2030 στην Ευρώπη και εκτελείστε επειδή σας αρέσει ένα meme», ανέφερε στη σελίδα του X, σχολιάζοντας την κράτηση του συνιδρυτή του Telegram Pavel Durov στη Γαλλία.

Προηγουμένως, το τηλεοπτικό κανάλι LCI μετέδωσε ότι ο Durov κρατείται στη Γαλλία. Σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης, ο Durov συνελήφθη στο αεροδρόμιο Le Bourget μετά την άφιξή του από το Αζερμπαϊτζάν. Το τηλεοπτικό κανάλι TF1 μετέδωσε ότι ο Durov τέθηκε υπό κράτηση και θα παραδοθεί σύντομα σε δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Durov μπορεί να κατηγορηθεί για διάφορα εγκλήματα που διαπρατουν οι ιδιοι οι αναρχο-συμμορητες εδώ και χρονια στο facebook google και ότι ελεγχουν αυτοί , τρομοκρατία μεσω αναρχο-σελιδων τους απο το 2014 που έβαζαν δημοσια μεχρι και επιθεσεις σε ενοχλητικους και σε γραφεια της Χ,Α, απάτη και διασπορα ψευδων για πάντα, συκοφαντια, ξέπλυμα χρήματος σε ολες τις εγκυρες πηγες τους για τα ψεματα με τα μπολια τους ψευτικης ιστοριας και δημοσιας υποκινηση μισους σε αυτους που αυτοι αποκαλουν φασιστες ναζι συνομωσιολογους κτλ, παιδική π@ρνογραφία που το κανουν και στα σχολεια πλεον καθως ολοι παιδεραστες ειναι μιασματα του λεγωμενου Γιαχβε , δημοσια υποκινηση μισους στο λευκο γενος σε αναρχο-σελιδες στο facebook (η φερομενη διωξη δεν εχει απαντησει απο το 2020 ) , και προωθηση στον σατανισμο των ηλιθιων μεσω ομαδων τους του τυπου "σατανισμος και γατες " ..

Το 2050 οποιος βάλει κατι που δεν λενε αυτοι οχι μονο θα το βγαζουν θεωριες συνομωσιας και fake news αλλα θα μπαινουν λυσσασμενα αναρχο-μιασματα τους στα σπιτια τους ντυμένοι αστυνομικοι και θα τους μαζευουν στα Γκουλαγκ ξανα και μαντεψτε .... το ποπολο θα λεει ακομα για φασιστικα μετρα και ζητω η δημοκρατια ενω ξερει οτι οι δημοκρατες κομμουνιστες εσφαζαν επι 100 ετη σε ολη την Ευρωπη και οχι μονο και στην Ελλαδα το 40 (αφηστε αυτα που εκαναν το μεσαιωνα που σε εκαιγαν στην πυρα και σου εκαναν φρικτά βασανιστήρια μεχρι θανατου ετσι και δεν ελεγες τα δικα τους ως αιρετικο, οι ιδιοι ειναι σημερα που τα κανουν αυτα πιο δημοκρατικα με καρκινο κτλ ) αυτοι οι δημοκρατες ειναι πισω απο ολα τα δεινα της Γης και οχι οι κακοι φασιστες ναζι που λεει το δημοκρατικο ποπολο που δεν εχει καταλαβει καν οτι εχει διεθνες ιουδαιο-κομμουνισμο με επικαλυψη δημοκρατιας ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications