Τι λένε οι ελληνόφωνοι στην lifo τους  για την ακίνδυνη για αυτούς  Λατινοπούλου η οποία  εφαρμόζει την κλασική συνταγή

H Λατινοπούλου τον διεθνες δημοκρατικο κομμουνισμο τύπου σοβιέτ τον αποκαλεί «φασισμό» σε ενα βιντεο. Η παρανοια και η ανυπαρκτή λογική βασυλέυει και στην λεγόμενη από εδώ πλέυρα κατα τα αλλα φωνη λογικης λέει, άλλα τι να περιμένει κάνεις από καποια που σε ολη της την ζωή επαιζε τένις (!) και σπουδαζε νομική λέει στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μεσα στην φωλια του κακου δηλαδη εχει διαβασει τιποτα αλλο εκτος απο τα δικηγορικα και αυτα που λενε οι πατριωτες της φακης ? η ειναι και αυτη σαν τον αλλον δικηγορο (βλεπε στο τελος) .

Ιουδαική lifo και αφου δεν έχουν βάλει ότι το εγραψε ένα γκοιμ απο τα δεκαδες που έχουν εκεί δηθεν ως ειδικους αυτό θα τα γράφει ελληνοφωνος οπως εκαναν οταν εβαζαν ψεματα κατα της Χ,Α, ιστορικα ψεματα, για τα μπολια τους κτλ κτλ αλλα και το υπουλο υφος που το εχουν γραψει ειναι σημιτικο για γκοιμ : Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι μία εκ των 21 ευρωβουλευτών που εκλέγει η χώρα μας (? οι ελληνοφωνοι αποκαλουν χωρα τους το Ελλαδισταν θα μου πεις λογικο αφου αν ερθει καποιος αλλος απο αλλη χωρα και δει τι πιστευουν και τι μισος βγαζουν οι νεοελληνες προς τους εχθους των ελληνοφωνων θα νομιζει οτι ειναι στην Μεκκα! ), καθώς το κόμμα της «Φωνή Λογικής», που τοποθετείται στον χώρο της ακροδεξιάς, κατόρθωσε να κερδίσει το 3,04% των ψήφων.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει πολλάκις προκαλέσει με τις ακραίες απόψεις της για πολλά ζητήματα, μιλώντας για «λαθρομετανάστες», ενώ κυρίως καταφέρεται εναντίον της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας με σκαιότατους χαρακτηρισμούς, που δεν συνάδουν με τη σύγχρονη κοινωνία μας. Ωστόσο, φαίνεται πως οι ακραίες, μισαλλόδοξες απόψεις της βρίσκουν έρεισμα σε μέρος των Ελλήνων ψηφοφόρων, που την επέλεξαν για την Ευρωβουλή.

Ακραίες απόψεις? δηλαδη αν δεν θελεις να κοιμηθεις με φιδι γιατι θα σε δαγκωσει εχεις Ακραίες απόψεις? απόψεις και οχι η πραματικοτητα? Μισαλλόδοξες απόψεις? ενω οι ιδιοι που έχουν θανασιμο μισος στους παντες που δεν ειναι στο επιπεδο των γκοιμ τους και τους αποκαλουν ναζι φασιστες ψεκια κτλ και μαλιστα κανοντας δημοσια υπηκινηση μισους (με τα δικα τους ) με αυτές τις λεξεις που έχουν βγάλει οι ιδιοι για τα αναρχο-μιασμα τους με δεικτη νοημοσυνης σκυλου δεν εχουν "Μισαλλόδοξες απόψεις"? δημοσια υποκινηση μισους (με τα δικα τους) κανουν ολα τα αναρχο-μιασματα τους κατα φυλης που αποκαλουν φασιστες , οπως εχουν εκπεδευτει σαν τους σκυλους.

Δεν συνάδουν με τη σύγχρονη κοινωνία μας λενε ε ναι "σύγχρονη κοινωνία " δεν λες τίποτα με μεσο ορο δεικτη νοημοσυνης κατω του οριου, τις δεκαδες εγκληματικες αναρχο-συμμοριες με ορδες αναρχο-μιασματα που στην ουσια ειναι ο στράτος τους, "σύγχρονη κοινωνία " αποκαλουν τον δικο τους κοσμό υποτακτικων δουλων που κανουν δεδομενα ότι τους μάθεις ακομα και οταν δεν εχουν λογική διοτι οι ιδιοι δεν εχουν λογικη ως γκοιμ, και πολλα άλλα, άλλα εδώ το θεμα μας ειναι η Λατινοπούλου

.

Οποιος προσεξει την Λατινοπούλου θα δει ότι λέει ακριβώς τα ιδια που λένε κατι πατριωτες της φακης στο ιντερνετ απο το 2013 με ελληνικες σημαιες για να μαζεψουν κοσμο στις σελιδες ακριβώς τα ίδια όμως, επισης υποστηριζει τον χριστιανισμο (οι ελληνοφωνοι βλεπουν ως προβατα τους χριστιανους ) λέει για φασιστες και για κακους Γερμανους την κλασική συνταγή που κανουν ολοι οι νεοέλληνες τοσα χρονια στο ιντερνετ και έχουν κόσμο που αυτος ο κοσμος προβατο εμεινε απο το 2013..Τι διαφορα έχει αυτή απο ολους αυτους τυπου makeleioy? καμια! τωρα πως ορδες νομιζουν ότι θα σωσει μια που λέει τα ιδια με τους ψευδο-φωστηρες του ιντερνετ τοσα χρονια και τιποτα διαφορετικο ειναι ένα θάυμα, επισης πουθενα στην ιστορια γυναικα δεν εσωσε κανεναν λαο απο το κακο, διοτι τα φιδια εξαπατουν πολυ πιο ευκολα γυναικές

Ακριβως για αυτο ειναι ακίνδυνη για τους ελληνοφωνους οχι μονο της έκαναν διαφημηση σε κομμουνιστο-σελιδες τους τυπου newsbreak και δεν μιλαμε για διαφημισεις google αλλα της εκαναν ενα ειδος προωθηση (αριστερο-κομμουνιστικη σελιδα που απο το 2019 εχει 400.000 like στο facebook ως δια μαγειας οπως ολες οι κομμουνιστοσελιδες και στην πρωτη θεση στην αναζητηση google δειτε παρακατω γιατι ) αλλα στο δημοκρατικο google που ελεγχουν και που εξαφανησαν καθε ανεξαρτητη πηγη απο την αναζητηση απο 2017 και εθαψαν σε παγκοσμιο επιπεδο τους λιγους εξυπνους , την βγαζει οπως βγαζει κατι αναρχο-μιασματα τους που το παιζουν βουλευτες:

Παμε και στην σελίδα της στο facebook καμια μειωση απηχησης σε ότι βάζει οπως κανουν στην δικη μας απο το 2017 πρσωπικα οι ελληνοφωνοι ιουδαιοι με τα αναρχο-μιασματα τους, δηλαδη δεν βλεπουν τα ποστ εκτος ότι έχει μεινει στασιμη στα like παρα τα νεα τοσα χρονια, στην σελιδα της Λατινοπούλου ομως που εχουμε τον ιδιο αριθμο like δεν κανουν τιποτα και ετσι οτι βαζει αμεσως το βλεπουν τουλαχιστον 500-1000 άτομα οπως γινεται σε δικες τους να γιατι την εβαλαν και στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ για να τσιμπαει 60κ :

Αυτο τι δείχνει? ότι οι ελληνόφωνοι δεν την θεωρούν απειλή για αυτούς και οτι θα σώσει το κοπάδι (αυτο το βλέπει και ο καθένας που έχει λιγή λογική ειναι δυνατόν να σωσει το κοπάδι καποια που λεει για "φασιστές " υβρίζοντας έτσι τους αληθινούς πατριώτες στα Ιταλικα?? ) άρα καλύτερα να περιμένουν σωτηρία απο κατι τέτοιες και τέτοιους Νεοέλληνες οτι εκαναν και στο ίντερνετ οποία σελιδα και blog δεν ελεγε τα ψευδο-πατριωτικα παραμυθία τους δεν την ξερει κάνενας οχι μονο την δικη μας φαντασου τι θα ειχε γινει αν δεν υπηρχαν ολες αυτες οι "πατριτικες σελιδες" απο νεοελληνες οσοι δεν διαβαζουν πρωτο θεμα και ενα σορο σελιδες ελληνοφωνων θα ειχαν ξυπνησει ηδη απο αρχη του ιντερνετ ενω ετσι με αυτους θαφονται οι αληθινοι μυστες και γνωστες , για τους ελληνοφωνους καλυτερα το κοπάδι που δεν διαβάζει δικές τους σελίδες να διαβάζει πατριώτες της φακής παρα τους μυστες και οι κομμουνιστες τους το 40 οταν εσφαζαν ολοκληρα χωρια πατριωτες το επαιζαν , δείτε τον Αντωνιαδη τον γνωστό δικηγόρο που διαβάζει τον φίλο του τον Μακελειό μετα τα δικηγορικα που διαβαζε σε ολη την ζωη του και οτι του εμαθαν στα μασονικα σχολεια, ετσι και μιλήσει για ιστορία νομίζεις ότι μιλάει κανένας αναρχο-κομμουνιστης που υμνεί τον Βελουχιώτη , και τυχαία και αυτός έχει κόλλημα με τον χριστιανισμό.

Βέβαια θα μου πεις πως αν ηξερε αληθινή ιστορία θα ήξερε και με ποιους έχει να κάνει και θα ζητουσε τουλαχιστον ψυχιατρικό έλεγχο ενώ τώρα νομίζει ότι ξαφνικά ορδές άρχισαν να λενε ψέματα μονό για τα μπόλια ενώ τόσα χρόνια έλεγαν μονό την αλήθεια αυτό νομίζει... Και ο ίδιος λέει τα ψέματα τους για άλλα θέματα ως δεδομένα....Και ενώ του έκαναν επίθεση οι ίδιοι που λένε για φασιστές νάζι μέρα νύχτα τόσα χρόνια ακομα και οταν παιζουν πατριωτες αυτός δεν έχει καταλάβει τίποτα ούτε καν από την αφύσικη και δαιμονικη συμπεριφορά τους και τις σημιτικες ασυναρτησίες που λενε ενω βλεπει οτι ειναι μειωμενης νοημοσυνης αλλα μοχθηροι και ολοι λενε ακριβως τα ιδια αφου ανηκουν στην ιδια εγκληματικη και κομμουνιστικη συμμορια που ειναι σαν θρησκεια για αυτα τα λυσσαμενα ορκ, αντε να του πεις τωρα πως οτι ξερει και το παπαγαλιζει ως δεδομενο ειδικα για την ιστορια ειναι απο τους ιδιους που ελεγαν ψεματα και για τα μπολια τα ιδια αυτα ορκ των ελληνοφωνων που κανουν σαν λυσσασμενα σκυλια και στο ιντερνετ γραφουν τα σχολικα βιβλια και λενε ψεματα για τα παντα και οχι μονο για τα μπολια τους το 2020 οπως νομιζει .

Αρα τι συμπέρασμα βγαίνει για την Λατινοπούλου ? πάντως όχι πως είναι του συστήματος όπως λενε οι πατριώτες της φακης για τους πάντες όπως τους λεει ο διάβολος ειναι ολοι του συστήματος ολοι ειναι δικοί μας κτλ κτλ μεχρι και για τον Τραμπ λένε και τον συκοφαντούν μεχρι και οτι ήταν στημένη η δολοφονία του απο τον ιδιο, ίχνος ντροπής απο τους χριστιανούς που τους γλεντάει ο διάβολος 2000 ετη τωρα και τους στρεφει κατα των ενοχλητικων για αυτους οπως ελεγε και ενας ελληνοφωνος με την δημοκρατια τους στην αρχαιοτητα οι ορδες θνητοι εξοστρακιζαν απο μονοι τους τους εξυπνους και τους καλυτερους αντρες με να ασκουν "τα δημοκρατικα τους δικαιωματα" δουλοι εις στους αιωνας των αιωνων δηλαδη αφου και οι ελληνοφωνοι ξερουν οτι ειναι οι ιδιοι που γεννιουνται ξανα και ξανα ...Ετσι απλα ειναι χρήσιμη για τους ελληνοφώνους η Λατινοπούλου οχι μονο επειδή είχαν μανια τους Σπαρτιάτες οποτε καλυτερα να πηγαιναν σε αυτην , αλλα και για να νομίζουν τα πρόβατα οτι θα τα σωσει κάποια που λέει τα ίδια με τους πατριώτες της φακής και δικες τους λεξεις συκοφαντιας του τυπου φασιστες ...Και τώρα που ξεμπερδέψαν με την Χ,Α ποιους θα λεμε ακροδεξιούς και να περνάει η ώρα των αναρχο-μιασματων τους?

Τουλαχιστον σε αντιθεση με τους πατριώτες της φακής που λενε ενα σωστό στα 10 αυτη λεει δυο στα 10 οπως αυτό :H συστηματική δαιμονοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ από το φιλελέφτ καθεστώς και τα ΜΜΕ ( και απο την απο εδω πλευρά δαιμονοποίηση ξέχασε να πει απο δήθεν αφυπνισμένους που τον συκοφαντούν μετα μανίας ) αλλα τι να το κάνεις? σε ολα τα άλλα λέει τα κλασικά παραμυθία που λένε όλοι... Τι σημαινει αυτο? να θυμίσουμε στο πόπολο πως ολοι οσοι λενε για φασιστές ναζι την κομουνιστική ψεύτικη ιστορία, το παίζουν σουπερ ντουμπερ απόγονοι των αρχαίων μυστών οχι απόγονοι αυτων που δολοφόνησαν τους μύστες, δογματίζουν τις μαζες με τον χριστιανισμό και με την Ελλάδα σαν να είναι ομάδα οτι έκαναν το 40 οι ελληνόφωνοι οι αλλοι ειναι οι κακοι σφαχτε τους ( δηλαδη να σκοτωσω εγω εναν αλλον ιδιου γενους με μενα επειδη ειναι απο αλλη χωρα της Ευρωπης επειδη ετσι λενε οι ελ΄ληνοφωνοι, και οχι αλλες μοχθηρες ρατσες του κακου ανεξαρτητου χωρας που ειναι ο αληθινος εχθρος με θανασιμο μισος στο λευκο γενος μου να γιατι λενε για καθαρο ελληνικο DNA στο ποπολο που αντι να δει τι γινεται απο μονο του περιμενει τι θα του πουν οι δηθεν ειδικοι (σαν αυτους που τους ελεγαν για τα μπολια ), δεν βλεπουν καν πως πολλοι νεοελληνες οχι απλα μοιαζουν με αραβες αλλα εχουν καθαρα σημιτικη "λογικη" και δεν μπορεις να ξεχωρισεις την εκλεκτη ρατσα του Γιαχβε αναμεσα τους βλεπε τα μαυριδερα αναρχο-μιασματα απο τις αλλες ρατσες του Γιαχβε, και αν δεις φωτο του 1900 οι περισσοτεροι νεοελληνες δεν εμοιαζαν καν με ευρωπαιους σαν γυφτοι ηταν οχι απλα δεν ειχαν καμια σχεση με αρχαιους μυστες , δηλαδη ο Καποδίστριας το 1800 που ησαν του λευκου γενους ηταν σαν το ασπρο αλαγο σε ενα μαυριδερο λαο γραικυλων με μουστακια τουρκο-αραβο-μογγολων, απο το 1890 και μετα αρχισαν να γεννιουνται του λευκου γενους και στο Ελλαδισταν οπως σε ολη την Ευρωπη, και ολα αυτα οταν δεν υπηρχε καν Ελλαδα ως χωρα περιοχη της Ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν) ,ολοι αυτοι οι πατριωτες της φακης που ολοι τους λενε τα ιδια παραμυθια εύκολα πηδάνε απο την αλλη πλευρά (βασικα ειναι με το ενα ποδι μεσα στην αλλη πλευρα ηδη, αφου δεν εχουν λογικη δεν ειναι δικαιοι ειναι δυνατον ενα δικαιος να λεει ως δεδομενο οτι του εμαθαν οι ελληνοφωνοι χωρις καν ακουσει ουτε καν τον ενδιαφερει η αλλη πλευρα ? και ειναι και υλιστες αρα με το χρημα τους κανεις οτι θελεις ) και ο Αδωνης ετσι εμφανιζόταν και πουλούσε βιβλία ως πατριώτης και μετά έβαζε στο προφίλ του για κακούς ναζι (ως υποταγη) και προσκυνουσε τους ελληνοφωνους εως σημερα... Το ποπολο βλεπει ως φωστηρες ολους αυτους που λενε τα ιδια με αυτους ετσι και λες τα ιδια παραμυθια που πιστευουν οι ιδιοι σε κανουν θεο! μεχρι και τον αλλος στο youtube που αναπαραγει οτι λενε στην τηλεοραση τον εχουν ως φωστηρα καποιος Mr Xristos, χαμος τα like, οποτε λογικο ενα ανεξαρτητο ντοκιμαντερ για την αληθινη ιστορια να εχει ελαχιστες προβολες στο ελλαδισταν μεχρι που το εξαφανησαν ,γιατι να εχει πολλες προβολες? αφου ολοι λενε οτι τους λενε οι ελληνοφωνοι σε κατι μηχανες του χρονου ως αληθεια και το παιζουν και εξυπνοι επισης σταζουν απο παντου αρετες και ειναι και δικαιοι απογονοι του Πλατωνα κατα αλλα ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications