Η νοσοκόμα Julie McFadden έχει εργαστεί για πολλά χρόνια και έχει δει εκατοντάδες ανθρώπους να πεθαίνουν και έχει συναντήσει πολλά παράξενα και ανεξήγητα πράγματα. Έγραψε ένα βιβλίο για αυτές τις περιπτώσεις, ιδιαίτερη εντύπωση της είχε κάνει ένας νεαρός ασθενής που πέθαινε μόνος στο νοσοκομειο, χωρίς οικογένεια ή φίλους, και πολύ ανήσυχος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομειο ήρθε πολύ κοντά με την Julie και της μίλησε ανοιχτά για τα πράγματα που τον τρόμαζαν και τον ανησυχούσαν. Και τότε ένιωσε πολύ άσχημα, ο χρόνος του στη γη τελείωνε. Η Julie ανέθεσε σε αλλες νοσοκόμες να τον φρόντιζουν αυτόν τον άντρα οταν θα εφευγε αυτη απο το νοσοκομειο και να την ενημέρωναν αμέσως όταν θα πέθανε.

Όταν η Julie έφυγε από το κτίριο του μοσοκομειου, κοίταξε τα παράθυρα του δωματίου αυτού του ασθενούς και ένιωσε λύπη. Αποχαιρέτησε νοερά αυτόν τον άντρα και πήγε στο αυτοκίνητό της. Αλλά πριν προλάβει να πιάσει το τιμόνι, συνέβη κάτι υπερφυσικό.

Άκουσε τη φωνή αυτού του ασθενούς στο κεφάλι της. «Και ξαφνικά στο κεφάλι μου άκουσα τη φωνή του, και ένιωσα κάτι με έκανε να νιώσω αυτό το συναίσθημα ελευθερίας, απόλυτης ανακούφισης και ενθουσιασμού... Ήταν σαν έξαψη και χαρά.

Είπε το όνομά μου, λέγοντας, «αν το ήξερα πριν», και το επαναλάμβανε συνέχεια. Και η αίσθηση που μου έδωσε ηταν να με κάνει να θέλω να κλαίω κάθε φορά που μιλάω για αυτό γιατί ήταν τόσο δυνατό». «Αν ήξερα πριν πόσο καλός ήταν ο θανατος, δεν θα φοβόμουν ποτέ», της είπε η φωνή του ασθενή.

Σύμφωνα με την Julie , του μιλούσε τακτικά για τον θάνατο και εκείνος ανησυχούσε πολύ γι' αυτό και φοβόταν τι θα συνέβαινε συντομα . Και τότε όλα τελείωσαν απότομα.

Και τότε χτύπησε το τηλέφωνο της Julie . Ήρθε ένα μήνυμα από μια νοσοκόμα που έγραφε ότι αυτός ο νεαρός μόλις πέθανε. Η Julie αμέσως σκέφτηκε ότι το ήξερε εκ των προτέρων γιατί «απλώς της το έδειξε». Και παραδέχεται ότι δεν είπε σε κανέναν για αυτό το περιστατικό για πολλά χρόνια εκτός από την καλύτερή της φίλη. Γιατί σίγουρα ήξερε ότι δεν ήταν τρελή. Και μετά από αυτή την εμπειρία, η ίδια η Julie έπαψε να φοβάται τον θάνατο.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications