Αναρχο-συμμορίτες  ενοχλήθηκαν με αυτόν που έσωσε την 20χρονη στην Σαλαμίνα  απο τον όμοιο τους

Σαλος λενε με τον αντρα που ξυλοκοπησε τον επιδοδο βιαστη που οι ιδιοι οι αναρχο-συμμορητες που παρανομα ενω ειναι μελη εγκληματικης αριστερο-συμμοριας ειναι και εισαγγελεις είχαν αφησει ελευθερο 15 φορες διοτι οι ελληνοφωνοι τρεμουν μην παρουν το νομο στα χερια τους οι μαζες και αρχισουν να πλακωνουν στο ξυλο ολους τους μοχθηρους και ολους τους παιδεραστες που ειναι απο τις δικες τους ρατσες και για αυτο τους αφηνουν ελευθερους μαζι και λαθρο που ειναι ιδιες ρατσες με τα αναρχο-κομμουνιστικα μιασματα τους αυτο δεν ξερει το ποπολο

Σε όσους τους κατηγορούν για τον ξυλοδαρμό του επίδοξου βιαστή σε παραλία της Σαλαμίνας απαντά ο Αχιλλέας Γκιγκίλας, ο 39χρονος που έσωσε την 20χρονη από τα χέρια του 35χρονου. «Η 20χρονη φοβάται να βγει από σπίτι της, κλαίει και τον βλέπει διαρκώς μπροστά της». Με αυτά τα λόγια περιγράφει όσα ζει η νεαρή γυναίκα.

«Απαντάω στο 2% που με κατηγορεί. Είναι ανεγκέφαλοι! Έκανα το σωστό και θα το ξανάκανα. Πάνω στη θολούρα μου ενήργησα έτσι, αλλά δεν το μετανιώνω. Είναι σκουπίδι. Και τράβηξα αυτό το βίντεο για να δουν και όλα τα άλλα σκουπίδια που πράττουν έτσι.Και αύριο να τον δω, θα τον ξαναβαρέσω».

Ο 35χρονος επίδοξος βιαστής της 20χρονης στη Σαλαμίνα είναι γνωστός καθώς έχει συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2023 πάλι για απόπειρα βιασμού και παρενόχληση σε δύο ανήλικες πάλι στη Σαλαμίνα! Συνολικά είχε συλληφθεί περίπου 15 φορές και είχε οδηγηθεί στην φυλακή για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές αλλα τον αφηναν ελευθερο οι συμμορητες εισαγγελεις που περιμενουν εντολες απο αναρχο-μιασματα ακομα και με ψευτικα προφιλ ποιον κακο φασιστα ναζι θα κυνηγησουν επειδή έβαλε δηθεν fake news δηλαδη αληθειες, οσους δεν ακολουθουν την μασονικη ψευδο-ιατρικη τους, της αλλης της εβαλαν και προστιμο ως εκδίκηση το κανουν και δημοσια αυτο εκει που ειναι μαζεμενοι ολοι οι ελληνοφωνοι μαζι με τα αναρχο-μιασματα τους παιδοβιαστες σατανιστες ομοφυλόφιλοι κτλ στα ellinikahoaxes εκει θα βρειτε αυτο το 2% να σχολιαζουν υπερ δηθεν ως ασχετοι και χλευαζουν τους ηλιθιους που δεν ξερουν σε τι σελιδα ειναι και που σχολιαζουν κατι αντιθετο απο αυτους που μονο ανεγκέφαλοι δεν ειναι αλλα ακρως μοχθηροι, διοτι σου λενε οτι αν αυτο το κανουν ολοι να πλακωσουν στο ξυλο οχι μονο τον δικο μας λαο γενικα αλλα αυριο θα πλακωσουν στο ξυλο και παιδοβιαστες δικους μας , και θα ειναι απειλη για την δημοκρατια μας ολοι αυτοι οι φασιστες που ξερουν οτι θα αφησουν τον δικο μας λαο ελευθερο οτι και κανεί οι εισαγγελειςς μας (Ελεύθεροι οι Πακιστανοί που βίασαν τη νεαρή τουρίστρια - Ετοιμάζουν να αφήσουν και τον Παδαιβιαστη).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications