Φρικιαστική ανάρτηση  της γνώστης ράτσας που έκανε εγχείρηση φύλου
Τι γράφει σελίδα νεοελλήνων μειωμένης αντίληψης διότι αν το βαλουμε με τον δικό μας τρόπο μαζί αυτα που ξέρουμε θα το εξαφανίσουν οι ελληνόφωνοι ιδιας ρατσας με αυτον που πανε κανουν και προθυπουργο τα προβατα, απλα θα κάνουμε σχόλια : Η ανάρτηση του συγκεκριμένου χρήστη προκάλεσε την αναστολή λειτουργίας του λογαριασμό του στο Χ, όταν δημοσιοποιήθηκε από άλλους χρήστες με αποδοκιμαστικά σχόλια (φασιστες ναζι ρατσιστες ειναι και αυτοί σωστα ελληνοφωνοι?).

Ο Lewin Wertheimer αυτοπροσδιορίζεται ως «άφυλο – πολυγαμικό» άτομο (αυτοπροσδιορίζεται? οκ εγώ αυτοπροσδιορίζομαι "φασιστας" επειδη ξερώ οποτε πρεπει να επέμβει εισαγελεας με βαση τους νομους σε ολους που λενε για φασιστες ναζι για δημοσια υποκινη μισους και βιας κατα μου και επισης για "ρατσισμο" με τα δικα τους πάντα ).

Το συγκεκριμένο άτομο λοιπόν έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Όταν η εγχείρηση ολοκληρώθηκε, δημοσίευσε φωτογραφία με τον ίδιο και τον "σύντροφό του". Ο ίδιος είναι ακόμα ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Ενώ στα χέρια του, κράτα τους όρχεις του!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Χ να αναστείλει την λειτουργία του τι μονο αυτοι θα σβηνουν προφιλ στο facebook και οταν το ειχαν αυτοί να σβήνουν μεχρι και το πρόφιλ του Τραμπ?.

Και επειδη μπορει να το βγαλουν fake και αυτό και θεωριες συνομωσιας οι ελληνοφωνοι ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε ίδου εικονα απο https://x.com/HarmfulOpinion/status/1780202291498557493/photo/1 και τι γράφει ενας φασιστας ναζι για αυτους :

Γράφει :" Ένας άνδρας ποζάρει με τους όρχεις που αφαιρέθηκαν χειρουργικά. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό." ενω ολα τα αλλα ρε μεγαλε οπως και το γεγονος οτι οι μαζες έχουν παρει μερος ολων αυτων των φυλων συμπεριλαμβανομένου και των παιδεραστων και λενε για κακους ναζι χωρίς να ξέρουν επειδη οι ιδιοι δεν ειναι δικαιοι ειναι φυσιολογικά? αυτα εβλεπε ο Διας καποτε και έκανε κατακλυσμο για να εξαφανιστουν οι έκφυλοι, αρα μολις φυγουμε εμεις οι δικαιοι θα δουν τι ετσι βερικοκο ολοι οι εκφυλοί που θα έχουν ξανα γεννηθει εδώ ακριβως επειδη ειναι εκφυλοι και μη δικαιοι ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications