Η τρομακτική εξαφάνιση του νεαρού μοντελου Gabriela Rico Jimenez στο Μεξικο τροφοδοτεί αυτα που ειναι γνώστα σε λιγους ότι οι μισανθρωποι της διεθνες συμμοριας μεταξυ αλλών εκτος απο σατανιστες και δολοφονιες διαπρατουν και κανιβαλισμό και πινουν αιμα , σας θυμιζει κατι αυτό και ποιους κυνηγουσαν οι "κακοι" Ρωμαιοι? που μετα τους ανακαλυψαν και επιστημονικα πλεον οι "κακοι Ναζι" για αυτο ολη αυτη η δαιμονοποιηση επι 90 ετη και η λεξη ρατσιστες, σημειωστε οτι εμεις δεν τους λεμε ερπετα επειδή το λεει καποιος Ντέιβιντ Άικ (που το ποπολο νομιζει οτι αλλαζουν δερμα και ματια αυτα ειναι για ασχετους) ουτε επειδη έχουν σχεση με τους μισανθρωπους Lizard People.

Παρακλαδι και ο στρατος τους με τα μιαρα γενη τους ειναι ολοι κομμουνιστοσυμμορητες αντιφα κτλ που μεχρι και στο ιντερνετ σε αναρχο-σελιδες τους δείχνουν ποσο μισανθρωποι ειναι αλλα και τον σατανισμο τους, θεωρια συνομωσιας θα ειναι και αυτό για το ποπολό που το μονο που ξερει ειναι τα ψεματα τους και να λεει για κακους ναζι φασιστες που δεν ηθελαν αυτους μισανθρωπους μαζι με τα μιαρα γενη τους, ενω βγαινουν μεχρι δημοσια και κάνουν σατανικές τελετές βλεπε ολυμπιακους αγωνες .

Στις 4 Αυγούστου 2009, η 21χρονη Γκαμπριέλα πήδηξε έξω από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη Monterrey Nuevo Leon του Μεξικού, όπου γινόταν εκείνη την ώρα ένα κλειστό ιδιωτικό πάρτι απο τους μισανθρωπους που ειχαν μαζεψει εκει όλους τους υπηρετες τους σε διαφορες θεσεις που ολοι ειναι πολύ πλούσιοι. Το κορίτσι φορούσε ένα σκισμένο μπλουζάκι με την επιγραφή «Yum-Yum», του οποίου το απαίσιο νόημα έγινε αμέσως σαφές όταν άρχισε να φωνάζει τρομακτικές δηλώσεις.

Όταν η Γκαμπριέλα πήδηξε έξω από το ξενοδοχείο, ένας από τους περαστικούς άνοιξε το τηλέφωνό του και άρχισε να καταγράφει το κορίτσι σε βίντεο. Τώρα αυτό το βίντεο είναι το μόνο που μένει στην ιστορία από τη Γκαμπριέλα στο βιντεο φωναζει: "Θελω την ελευθερία μου, αλλά μου κόστισε πολλή δουλειά, σκότωσαν άλλους ανθρώπους . Ο Carlos Slim Domit το ήξερε!" Ο Carlos Slim Domit είναι ο γιος του ιδιοκτήτη της Telmex, μιας μεξικανικής τηλεφωνικής εταιρείας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε αμέσως γύρω από τη Γαβριέλα και κάποιος κάλεσε την αστυνομία. Όταν η αστυνομία άρχισε να πλησιάζει το κορίτσι, άρχισε να τους φωνάζει:

"Αφήστε με ήσυχη. Με πήγαν ήδη στο αστυνομικό τμήμα και μου είπαν ότι δεν ήξεραν τίποτα! Μετά με πήγαν στο γενικό νοσοκομείο!" Την ίδια στιγμή, η Γκαμπριέλα έδειξε το δάχτυλό της έναν από τους αστυνομικούς: "Εσύ! Ήσουν εκεί! Σκότωσες τον Μουρίνιο!"

Ο Χουάν Καμίλο Μουρίνιο Τεράζο ήταν υψηλόβαθμος Μεξικανός πολιτικός συνδεδεμένος με το Κόμμα Εθνικής Δράσης (φασιστας δηλαδη για τα ερπετα). Πέθανε σε περιεργο δυστύχημα με Learjet το 2008 και ήταν υπουργός Εσωτερικών στο υπουργικό συμβούλιο του τότε προέδρου του Μεξικού Φελίπε Καλντερόν. Οι συνθήκες αυτού του αεροπορικού δυστυχήματος εξακολουθούν να θεωρούνται μυστηριώδεις. Από τη συντριβή σκοτώθηκαν και οι εννέα επιβαίνοντες, καθώς και επτά κάτοικοι στα σπίτια των οποίων έπεσε το αεροπλάνο.

"Οι άνθρωποι από όπου έρχεσαι είναι τρελοί! Σκότωσαν πολύ κόσμο. Θάνατος σε αυτούς τους τύπους ανθρώπων!«Έφαγαν ανθρώπους!» η Γκαμπριέλα συνέχισε να ουρλιάζει, δείχνοντας τώρα έναν άλλο αστυνομικό!"

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η αστυνομία την είχε ήδη πλησιάσει από κοντά και της πέρασε χειροπέδες και στη συνέχεια την οδήγησε στο αυτοκίνητο. Την έβαλαν μέσα, την πήραν και... κανείς δεν ξαναείδε τη Γαβριέλα, ζωντανή ή νεκρή,το βίντεο που κινηματογραφήθηκε από αυτόπτη μάρτυρα, προβλήθηκε στην τοπική τηλεόραση, όπου αναφέρθηκε ότι η κοπέλα προσπάθησε να επιτεθεί σε αστυνομικό και ως εκ τούτου συνελήφθη. Αργότερα, εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι η Γκαμπριέλα κρατήθηκε αρχικά στη φυλακή και στη συνέχεια στάλθηκε στο ψυχιατρικό κέντρο του Μπουένος Άιρες για αόριστο χρονικό διάστημα δηλαδη την εβγάλαν τρελή και θα την δολοφονησαν .

Τι εγινε ? μάλλον εκαναν σατανικές τέλετες στο πάρτι για τα αναρχο-μιασματα τους (μπόρει να ειχαν και κανενα μωρο για σφαξιμο για να πιουν το αιμα του) και ειχαν καλεσει και το μοντελό που τους έκανε χαλαστρά στο παρτι μολις θα ειδε οτι ειναι σε σατανικη τελετή και οχι σε παρτι της "καλης κοινωνιας " δηλαδη της σατανικης κοινωνιας, και οχι σε απλο παρτι η αρνηθηκε να γινει σατανικο μελος τους, και τοτε θα εστειλαν δικα τους αναρχο-μιασματα ντημενους αστυνομικους να την μαζεψουν αφου λεει πως ενας εξ αυτων ειναι δολοφονος (γνωστη τακτική των ερπετων να βαζουν δικα τους αναρχο-μιασματα ως αστυνομικους δικαστες κτλ κτλ και στο Ελλαδισταν )

 

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications