Νέοι νομοί  από  τους  κομμουνιστο-Ταλιμπάν  για τις γυναικες  που έχουν πάρει το μέρος του κακού

Τα αδέλφια τους στας Ευρωπάς που μετατρεπουν σε κόλαση την Γη και εκφυλιζουν τις γυναικές και τις μετατρεπουν σε υπηρετες του κακου, άφου ξανα γυρίζουν εδώ μέτα τον θάνατο τους πρεπει να υπαρχει ένα μέρος επι της Γης που να ειναι στην κυριελεξια σαν κολαση για αυτες ωστε οι Μοίρες να στειλουν αυτες τις αμαρτωλες να γεννηθουν εκει, και αυτο ειναι το Αφγανιστάν και γενικα οι μουσουλμανικες χώρες αφου δεν μπορουν να δουν το κακο στις δημοκρατιες του Γιαχβε και τα κομμουνιστικα αναρχο-μιασμα του οι ψυχες τους θα σταλουν να ξανα γεννηθουν απευθειας μεσα στο κακο να δουν τι εστι βερικοκο ολες που υποστηριζουν τον αριστεροκομμουνισμο και τα ψεματα του κακου και στο Ελλαδισταν κινδυνευουν να γεννηθουν εκει στην επομενή ζωη τους

Ο νέος νόμος, που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη και βασίστηκε σε διάταγμα του 2022 του ανώτατου "ηγέτη" των Ταλιμπάν Χαϊμπατουλάχ Αχουντζάντα, ελέγχει κάθε πλευρά της κοινωνικής και ιδιωτικής ζωής των Αφγανών ακολουθώντας μια ιδιαίτερα αυστηρή εκδοχή της σαρίας, του ισλαμικού νόμου.

Στα 35 άρθρα του το νομοσχέδιο (οτι κανουν οι συγγενεις τους στις δημοκρατιες τους) προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν καλυμμένο το πρόσωπο και το σώμα τους όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού και να φροντίζουν να μην ακούγεται η φωνή τους.

Επίσης οι άνδρες απαγορεύεται να ξυρίζουν τις γενειάδες τους (τετοιο νομο ειχαν και στους κομμουνιστες το 40 ?), να παραλείπουν τις προσευχές και τις νηστείες, όπως και το να ακούν μουσική στο αυτοκίνητο.

Οι ποινές για την παραβίαση των κανόνων αυτών ξεκινούν από «συστάσεις, προειδοποιήσεις για ιερή τιμωρία, προφορικές απειλές» και φτάνουν ως «την κατάσχεση περιουσίας, κράτηση από μία ώρα ως τρεις ημέρες σε φυλακές και όποια άλλη τιμωρία κρίνεται προσήκουσα», διευκρίνισε το αφγανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.Αν οι ποινές αυτές αποτύχουν να συμμορφώσουν τους παραβάτες, αυτοί θα παραπέμπονται στο δικαστήριο, πρόσθεσε....Καλη κολαση σε αυτες που τοσα χρονια πατουν like και υποστηριζουν οχι μονο σελιδες ελληνοφωνων, αλλα και τα ψεματα του διαβολου ως αληθεια επειδη οι ιδιες δεν ειναι δικαιες ...

Οι Μοίρες είναι οι δυνάμεις που ευθύνονται για τα καλά και τα κακά της ζωής του κάθε θνητού, από τη γέννηση μέχρι τον θάνατό του.Οι ανωτερες ψυχές των νεκρών που πρόκειται να επιστρέψουν στη γη, καλούνται να διαλέξουν το πεπρωμένο τους για τη μελλοντική τους μετενσάρκωση ενω οι κατωτερες ποσο δε αυτες που πηραν το μερος του κακου δεν έχουν αυτο το δικαιωμα και οι μοιρες θα διαλεγουν που θα γεννηθουν και το πεπρωμένο τους .

Ακους Γιαννουλακη αυτα τα ελεγαν οι μαρξιστες για εσενα, που βγηκες και έλεγες παλι χριστιανικες χαζόμαρες πως αυτα για την μετενσάρκωση δεν ισχύουν και πως αυτοι που λενε κατα του Χριστιανισμου ειναι Μαρξιστες, αυτο ειπε! δηλαδη η Μπλαβάτσκι ο Αδολφος η Σαβίτρι Ντέβι που ησαν κατα του χριστιανισμου και γενικα ολων των μονοθειστικων θρησκειων του Γιαχβε και του κομμουνισμου και οτι εχει σχεση με φυλες του Γιαχβε τι ηταν ρε μεγαλε? μαρξιστες και αυτοι? η νομιζεις οτι θα υπαρχεις καπου αιωνια μονο σε πνευματικο επιπεδο παρεα με εκατομμύρια που εχουν υπαρξει ανα τους αιωνες στην Γη να περιμενετε τι ακριβως? την δευτερα παρουσια του χριστιανισμου? αρα οι Ιαπωνες που δεν ησαν ποτε χριστιανοι θα πανε στην κολαση? ποιος ειναι ο διαβολος εδω οταν βγαινεις και λες τετοια διαβολικα χωρις αντιλογο αφου και σε αυτον που βγαινεις κολλημενος χριστιανος ειναι και αποκαλεις τους μυστες αλλα και τους αρχαιους μυστες που για την μετενσάρκωση των θνητων μιλουσαν που αν δεν καταφερουν να γινουν ανθρωποι δεν μπορουν να φυγουν απο εδω, μαρξιστες? στα εχω μαζεμενα και σενα γιατι εχεις πει και αλλες χαζομαρες κατα καιρους οχι μονο περι μετενσάρκωσης , δεν χρειαζεται να λες τετοιες χαζομαρες και να συκοφαντεις για μην σε ενοχλουν οι ελληνοφωνοι γιατι ετσι παιρνεις το μερος της αρνητικής παραταξης οπως τους αποκαλεις, μαλιστα ειπε πως η σοβιετικη ενωση ηταν η αρνητικη παραταξη αρα οι εχθροι τους ηταν η θετικη παραταξη σωστα? ποιοι ηταν τοτε? φτου κακα ε? για κοιτα γυρω σου ποσοι εχουν παρει το μερος της "αρνητικής παραταξης" όπως τους λες εκτος απο αυτους που ειναι οι ιδιοι ο ορισμος του κακου, εσυ αυτους θα τους εστελνες στο "παραδεισο"? αφου δεν εχουν λογικη ουτε ηθικη ουτε δικαιοι ειναι (για αυτο λενε και τα ψεματα του κακου ως δεδομενα για να το παιζουν εξυπνοι) και επισης δεν εχουν καν αντίληψη του κακου οχι μονο στο ιντερνετ, αλλα και στην ζωη τους ξερεις γιατι? διοτι οι ιδιοι δεν ειναι αρκετα αγαθοι και δεν ειναι θεμα εξαπατησης ετσι απλα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications