Οι ελληνόφωνοι βάζουν φόρο και… στις βάρκες – Αναστάτωση στους ερασιτέχνες και δημοκράτες αλιείς

Πως δεν λενε πάλι για "φασιστικο μετρα" οπως με τα μπολια ενώ οι φιλοι τους οι κομμουνιστο-δημοκρατες τους εκαναν τα ιδια που εκαναν στην σοβιετική ένωση ? αν μαζευαν ολα τα κομμουνιστικα μιασματα ξανα στα ξερονησια ωστε να μην εχουν στρατο οι ελληνοφωνοι τοτε ναι θα ηταν "φασιστικα μετρα"! το καλο με το ιντερνετ μεταξυ αλλων ειναι οτι βλεπεις πως ορδες δεν εχουν ιχνος λογικής αρα ορθα τους λένε γκοιμ, χωρις το ιντερνετ δεν ειχες τοση μεγαλη εικονα πως το μεγαλυτερο μερος του πλυθησμου ειναι διποδα οπως αποκαλουσε και ο Πλατων τους μη εχοντας λογική, και το χειρωτερο? βλεπουμε πως ορδες της απο εδω πλευρας που το παιζουν πατριωτες και αφυπνησμενοι δεν εχουν ουτε αυτοί οχι μονο λογική αλλα ουτε καν δικαιοι εινα .

Την ηχηρή διαμαρτυρία του για τον νέο φόρο που επέβαλε το Υπουργείο Οικονομικών στα ερασιτεχνικά σκάφη -κοινώς βάρκες– έως 7 μέτρα (!) εξέφρασε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Βαρειάς, Βασίλης Πανταζής.Τόνισε δε, ότι ο φόρος έχει αναδρομική ισχύ από το 2023, με αποτέλεσμα αθροιστικά και για το 2024, οι ιδιοκτήτες να οφείλουν 200 ευρώ. Πρόκειται για την εφαρμογή του νόμου 27/1975, φόρος πλοίων Β’ κατηγορίας, σύμφωνα με το άρθρο 46 του νόμου 5036/23, που όπως κωδικοποιήθηκε με το νόμο 5104/24 συμπεριλαμβάνει τα ερασιτεχνικά σκάφη και βάζει φόρο 100€ για τα μικρά σκάφη -τις ψαρότρατες- έως 7 μέτρα και 200€ για σκάφη έως 12 μέτρα. Κανείς δεν γλιτώνει…

Ο Πανταζής επεσήμανε ότι οι λογιστές δεν είναι ενημερωμένοι για το πώς θα γίνει η δήλωση και η πληρωμή του φόρου. Για τον λόγο αυτό τόνισε, επειδή επικρατεί σύγχυση με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλή και του αρμοδίου υφυπουργού Οικονομικών, Χρ. Δήμα, μετά από έντονες πιέσεις, η προθεσμία υποβολής της δήλωσης παρατάθηκε έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Η καταβολή του φόρου ωστόσο για το 2023 θα γίνει, αυτό δεν αποφεύγεται και θα γίνει είτε σε δύο δόσεις, είτε εφάπαξ.

Από το 2025, η δήλωση φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας για την βεβαίωση του φόρου των 100 ή των 200 ευρώ πρέπει να υποβάλλεται κάθε μήνα Μάρτιο. Η πρώτη δόση πρέπει να καταβάλλεται μέχρι τέλος Απριλίου και η δεύτερη δόση μέχρι τέλος Ιουνίου, όπως τούς επισημάνθηκε. Βέβαια, οι ερασιτέχνες αλιείς προσδοκούν -ελπίζοντας- ότι η εφαρμογή του νόμου θα ακυρωθεί.

Πως δεν ειπε και αυτός "κυριε Μητσοτακη" σαν τις εγκληματικές οργανωσεις τους τους αναρχο-κομμουνιστες που μαζευουν ηλίθιους νομιζοντας οτι πανε κοντρα στο συστημα ενω το συστημα ειναι η ιδια η κομμουνιστο-δημοκρατια τους ? .

Και εδώ τι γράφουν οι κοιμησμενοι που τους έβαλε αυτό το θέμα μια κομμουνιστο-σελιδα,οι ιδιοι βεβαια νομιζουν οτι διαβαζουν "ανεξαρτητη" σελιδα που παει κοντρα στο συστημα και καλά αλλο που αν ριξουν μια ματια χωρις καν εχουν ξανα μπει για το τι εβαζε αυτή η σέλιδα θα δουν οτι βαζει τα ιδια με τους αριστερο-συμμορητες και φυσικα για κακους ναζι φασιστες σημα κατατεθεν κομμουνιστω-σελιδων αλλα και δηθεν πατριωτικων σελιδων που ειτε εχουν μολυνθει απο κομμουνιστο-μιασματα ειτε ειναι δουριει ιπποι, ειτε εντελως ηλιθιοι που αναπαρουν οτι βρουν μεχρι να εχουν την τυχη του Αναστασιαδη οχι μονο του πηραν το Πρωτο θεμα τα αναρχο-μιασματα που ειχε εκει αλλα τον εστηλαν και αδιαβαστο αυτα γινονται οταν εισαι αγκαλια με φιδια θα φανε και σενα :

Ντροπή σας αδηφάγα ζώα !!! Πότε επί τέλους θα χορτάσετε ??? (μεχρι να σταματησει η υπαρξη των ηλιθιων σαν εσένα που διαβαζεις σελιδα που σου ελεγαν για κακους ναζι φασιστες ωστε να σας πινουν το αιμα δημοκρατικα παντα, και μετα υπερ μπολιων και ακομα μετα απο τοσο καιρο τους πατατε like που ειναι η λογικη εδω?, οσο βλεπουν και αυτοι μεσω ιντερνετ τι ζωα ειστε και ποσο ευκολα σας ελεγχουν θα κανουν και χειρωτερα απο το 2017 το λεμε, αντι να λετε τα δικα σας σε δικες τους σελιδες και να κανετε κομμουνιστικες πορειες ενα Πογκρόμ θα τους ετσουζε πολυ περισσοτερο σε ολες τις εγκυρες πηγες τους αλλα και σε ολες της απο εδω πλευρας που σας λενε τα μασονικα παραμυθια αλλα το παιζουν φωστηρες και πατριωτες και πως ολοι αλλοι ειναι του συστηματος εκτος απο τους ιδιους που αναπαραγουν οτι τους λενε οι διαβολοι ! μαλιστα ειδαμε σε μια σελιδα ενος φωστηρα προ ετων ειχε εγραψε τον Τραμπ μασονο, να βαζει την γνωστη εικονα που βαζουν οι ηλιθιοι που το παιζουν και αφυπνησμενοι και φωστηρες στα γιδια πως η ευρωπαικη ενωση ειναι "ναζιστικη " λογικη αχιβαδας δηλαδη και πολλα αλλα... )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications