Τι το πρωτότυπο? ως συνήθως ορδές γυναίκες έλκονται απο φίδια δείτε άπλα με τι μένος διαβαζουν σελίδες ελληνόφωνων σατανιστών αλλα καθε Πάσχα πανε σε εκκλησιές και το παίζουν άγιες , για να μην πουμε ότι εκτος απο σατανο-αναρχο-μιασματα πανε και με ορδες λαθρο δηλαδη παλι με ρατσες του Γιαχβε , ακομα και στο γνωστο παραμυθι τους το φιδι πηγε στην Ευα αφου ηταν δεδομενο πως θα την εξαπατησει.

Εδώ έχουμε μια που ποιος ξερει ποσες χυλοπητες θα ειχε ριξει σε μη φιδια και παρατησε τα παιδια της ( που μαντεψτε με τι θα τα έκανε ) και πήγε να γνωρίσει έναν μοχθηρό (απο τις ρατσες του Γιαχβε που γνώρισε στον ίντερνετ , αυτη σιγουρα πρωτο θεμα θα διαβαζει lifo και ellhnikahoaxnes οποτε λογικο να μην μπορει να ξεχωρισει τους δαιμονες

Σε σταθερή κατάσταση παραμένει στο νοσοκομείο η 32χρονη μητέρα πέντε παιδιών, που βίωσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του 35χρονου συντρόφου της στο Διδυμότειχο για 22 μέρες, αφού όπως κατήγγειλε την κρατούσε χωρίς την θέλησή της στο σπίτι του, την χτυπούσε και την βίαζε.

Σήμερα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να πιστοποιηθούν όλα όσα υποστηρίζει η γυναίκα πως έζησε στο σπίτι-κολαστήριο που πηγε με την θεληση της. Στο πλευρό της βρίσκονται και ψυχολόγοι (ξερετε απο αυτους που θεωρουν φυσιολογικους ανθρωπους τους ελληνοφωνους και ουδεμια σχεση εχουν με την ψυχη αλλα εχουν τον τιτλο ψυχολόγοι) και από την ημέρα που έφτασε στο νοσοκομείο, όλο το προσωπικό είναι δίπλα της και την στηρίζει λενε, πως την στηρίζουν? αχ τι επαθες και σωθηκες απο γυναικτονια? (νεα ταμπελα των δαιμονων), ενω η ιδια πηγε με τον αγριμι? εγώ θα την έβαζα να μου πει σε ποιες ιστοσελιδες απο δεκα επιλεγμενες κατα αναλογια που υπαρχουν στο ιντερνετ έχουν συμπεριφορα δαιμονων (5), σε ποιες ειναι απλα γκοιμ(4), και σε ποιες ειναι ανθρωποι (1) και ετσι και δεν επεφτε μέσα θα θεωρουνταν ανηλικη στο μυαλο και τερμα η δημοκρατια για αυτήν (για αυτο οι δαιμονες λενε για δημοκρατια ) , δεν γινεται η καθε ανικανη που δεν μπορει να ξεχωρισει τους δαιμονες να πηγαινει με αυτους και να εξαπλώνεται το κακο στην Γη μεσα από αυτές που ανοιγουν πυλες να μπουν δαιμονες και γκοιμ , μεγα προβλημα αυτό για αυτο οι "κακοι" ειχαν βγαλει νομους να μην μπορουν να πατρευτουν ρατσες του Γιαχβε οι γυναικές αφου ειναι ανικανες να δουν τους δαιμονες .

Όπως έγινε γνωστό, η 32χρονη γνώρισε τον δράστη από το διαδίκτυο, άφησε τα παιδιά στην Καβάλα και πήγε στο Διδυμότειχο να τον γνωρίσει από κοντά και τότε ξεκίνησε το μαρτύριό της. Καθημερινά την ξυλοκοπούσε, την βίαζε και την είχε κλειδωμένη για να μην μπορεί να φύγει.

Μια μέρα αποφάσισε να την βγάλει έξω και τότε η γυναίκα ξέφυγε, πήγε σε ένα γειτονικό καφέ, κοντά στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους θαμώνες πως χρειάζεται βοήθεια. Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα και ο δράστης, βλέποντας πως πλησιάζουν οι αστυνομικοί τράπηκε σε φυγή και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ο 35χρονος είναι γνώριμος των αρχών για παρόμοια περιστατικά και οι τοπικές Αρχές θεωρούν πως μέχρι το απόγευμα θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν καθώς έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό λες και μεινει μεσα, αυτες οι μοχθηρες ρατσες πρεπει να ειναι ελευθερες και να αναπαραγονται ωστε οι ελληνοφωνοι να εχουν παντα μοχθηρους να τους υπηρετουν .Ο 35χρονος είναι γνώριμος των αρχών για παρόμοια περιστατικά (!) αλλα ηταν εξω στην δημοκρατια για να βρει ξανα νεα θύματα ετσι γινεται σε δημοκρατιες και οποιος δεν θελει δαιμονες που ειναι και παιδεραστες μεταξυ αλλων ειναι φασιστας ναζι και ρατσιστης (!) και οι τρεις λεξεις ταμπελες στο μεταξυ ειναι απο το κακο επι της Γης η αλλιως απο αυτο που οι χριστιανοι ξερουν ως σατανα...Οι χριστιανοί παρασύρονται σε έναν πόλεμο απο ηλιθιότητα, την άγνοια και την εθνική ματαιοδοξία! Αυτοί θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον και τότε θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό .(Ραβίνος Ράιχ Χορν Ιούλιος του 1880) )

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications