Ο ασχετος : τι σχέση εχουν οι φασιστες ναζι με τους παιδεραστες?... Απαντηση καμια γυρνα πλευρο εισαι πολυ μικρος πνευματικα και ηθικα για να καταλαβεις .... Η κοινωνία της Σπάρτης και ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί με αποτροπιασμό (γελανε και οι πετρες και με αυτους αφου οι ιδιοι λενε για κακους ναζι φασιστες , δείτε στο τέλος γιατί) την υπόθεση βιασμού ενός κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα. Η 9χρονη έχει υποστεί κακοποίηση επί 5 ολόκληρα χρόνια.

Tο πρωί της Παρασκευής συνελήφθη ο 40χρονος, μετά την καταγγελία σε βάρος του από την μητέρα του κοριτσιού και εν διαστάσει σύζυγό του. Ο A.X. (δεν λενε ονομα αφου δεν ειναι φασιστας ουτε φωτο βαζουν) να εκβίαζε την ανήλικη κόρη του λέγοντας: «Μην πεις τίποτα, γιατί μας ζηλεύουν και θα βάλουν τον μπαμπά φυλακή». Οι λεπτομέρειες που έρχονται στην δημοσιότητα σοκάρουν και προκαλούν οργή.

Από την έρευνα στο κινητό του συλληφθέντος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πολλές φωτογραφίες με π@ρνογραφικό περιεχόμενο, στο οποίο πρωταγωνιστούσε το κοριτσάκι. Εντόπισαν στην συσκευή έναν κρυφό φάκελο, ο οποίος περιείχε 2 βίντεο και 79 φωτογραφίες με τις φρικαλεότητες.

Η ανακοίνωση της αστυνομιας που καλυπτει δεκαδες αναρχο-εγκληματικες συμμοριες και στο ιντερνετ γεματες απο τετοιες ρατσες :
«Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και π@ρνογραφία ανηλίκων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.
Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με π@ρνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.
Τα κατασχεθέ
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως». (σε λιγο καιρο εξω θα ειναι δεν τους αμολησαν απο ξερονησια για να τους κλεινουν φυλακη .... Αυξάνεστε, πληθύνεστε και κυριεύστε τη Γη ειπε ο Γιαχβε τους σε ολες τις ρατσες του )

Όταν οι ελληνόφωνοι προ ετών εβαλαν τα μιασματα τους να αποδημήσουν αυτήν σελιδα μαζί με τους χρησίμους ηλίθιους της απο εδω πλευράς που το παίζουν φωστήρες μαλλον δεν περιμεναν ποσο βαθεια εχουμε παει εκτος την αληθινη ιστορια, διότι αν δεν το έκαναν αυτο ορδες θα αντέγραφαν αυτα που βάζαμε και μετα δεν θα μπορούσαν να τους μαζέψουν όλους , διότι οποιος γνωριζει ελευθερώνεται, το εκαναν για να μην μάθει το πόπολο την αληθινή ιστορια που αυτόματα βγαίνουν και αλλα στην επιφάνεια με προεκτάσεις ακομα και στο μεταφυσικό, τωρα μετά από τοσο καιρό και βλέποντας πόσο εύκολα το πόπολο μας γύρισε την πλάτη δηλαδή είχαμε και τους ελληνόφωνους να κάνουν τα πάντα ώστε να μην εχει κόσμο αυτη η σελιδα είχαμε και τους κοιμισμένους ρωτήστε ολους τους πατριώτες της φακής να δείτε πως λένε κατα αυτη της σελίδας δηλαδή οι ελληνόφωνοι έχουν στρέψει κατα της αληθείας και αυτούς...

Έτσι διαπιστωθεί οτι δεν αξίζει να ξέρουν οι μάζες και να έχουν έτοιμο φαγητό στο πιάτο χωρις να εχουν οι ίδιες λογική και να ειναι δίκαιες , να γιατι οι αρχαίοι μύστες απαγόρευαν να λενε στους θνητούς τα μυστικά ..Όποιος λεει για κακούς ναζι Γερμανούς αυτόματα τους κανει συνεργούς του κακού με οποίες προεκτάσεις έχει αυτό ακόμα και μετα τον θάνατο τους και αυτόματα υποστηρίζουν και τους παιδεραστές μεταξύ άλλων , γιατι τους ενοχλούν οι παιδεραστές τωρα αφου αυτοι δεν λένε για κακούς ναζι φασιστές ? όποτε προς τι το ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί με αποτροπιασμό?

Εδώ φαίνεται και κατι άλλο, όταν με τις ίδιες πληροφορίες εσύ μόλις σε 5 έτη κατάλαβες οχι μονο την αληθινή ιστορια επειδή είσαι δίκαιος και πως ορδες οχι άπλα λενε την ψεύτικη ως δεδομένη αλλα θα σου κανουν και επίθεση φαντάσου πως τους βλέπουν οι ελληνόφωνοι, το λιγότερο ως μικρά παιδιά αν οχι προβατα, και το κερασακι ? πολιτικοι κρατουμενοι λενε στο ποπολο πως ηταν στην Μακρονησο, επισης ειδαμε και κατι αλλο στην Βικιπαίδεια τους¨η οποια ειναι γεματη ψεματα , γράφουν χυμα γιατί δεν τους ηθελαν οι "κακοι ναζι" χωρις να φοβουνται πως οι ορδες που θα το διαβασουν μπορει να σκεφτουν ρε μπας και ειχαν δικαιοι οι κακοι ναζι που ηταν και ετη φωτος μπροστα? τι σημαινει αυτο? οτι οι ελληνοφωνοι ειναι σιγουροι πως αυτο δεν θα το σκεφτει κανενας καθως ολοι οχι απλα εχουν κανει δεδομενα τα ψεματα τους αλλα δεν τους κοβει κιολας αλλιως δεν θα τολμουσαν να το γραφουν στην Βικιπαίδεια τους.... Μιλαμε και πολυ ηθικο και πνευματικο ξεπεσμο της μαζας και δεν μας κανει εντυπωση πλεον στο γιατι δεν εχουν καταλαβει τα αυτονοητα τοσα χρονια....

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications