Απο την κομμουνιστο-σελιδα ονοματι newsbreak.gr δορυφόρος του πρωτου (ψεμα) θεματος τους πηρε ο πονος ταχα :

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την τραγωδία που σημειώθηκε στην Αμαλιάδα με μια 38χρονη μητέρα να χάνει τη ζωή της, λίγες μέρες αφότου έφερε στον κόσμο το αγγελούδι της.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία θρηνεί για την Ιωάννα Γεωργίου που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Παλούκι, έχοντας στην αγκαλιά της το λίγων ημερών παιδί της. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, την 38χρονη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της ο σύζυγός της, ο οποίος αφού είχε πάει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας στην γιαγιά του, έφυγε για την εργασία του.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο σύζυγος της Ιωάννας προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της όμως εκείνη δεν απαντούσε. Όταν γύρισε στο σπίτι τα ξημερώματα, ο ίδιος χρειάστηκε να σπάσει το παράθυρο για να μπει στο σπίτι τους. Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρήκε νεκρή την αγαπημένη του στον καναπέ και δίπλα της το νεογέννητο παιδί τους που έκλαιγε.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 38χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή 6 ώρες προτού εντοπιστεί από τον σύζυγό της.

Όλοι στην Αμαλιάδα μιλούν για μια γυναίκα γεμάτη ζωή, όνειρα και προθυμία να προσφέρει στον συνάνθρωπό της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ιωάννα με τα πανέμορφα γαλαζοπράσινα μάτια και το λαμπερό της χαμόγελο, δεν βρίσκεται πλέον κοντά τους. Όπως λένε, πλέον θα συναντήσει τον αγαπημένο της πατέρα που έφυγε νωρίς αφήνοντας μέσα της ένα μεγάλο κενό.

newsbreak μεσα σε 5 ετη ως δια μαγειας μαζεψε 400.000 like στο facebook καπου τοσα εχουν ολες οι κομμουνιστο-σελιδες των ελληνοφωνων και οτι βαζουν αμεσως το βλεπουν 2000 ατομα οχι σαν δικη μας που τα βλεπουν 5-6 η και κανενας μετα το 2017 , το οποιο facebook οχι μονο κανει μιδαμινη απηχηση σε ανεξαρτητες σελιδες και προωθει δικες τους στην αρχικη σελιδα χωρίς καν εχουν πατησει like , οχι μονο αφαιρουσε ατομα απο μονο του, αλλα και χρηματοδοτεί και συνεργαζεται με κομμουνιστο-συμμορητες που ηδη απο το 2014 εξαφανιζαν ολοκληρες σελιδες facebook με ενα κλικ ακομα και του τυπου fun του μεγα Αλεξαδρου και οτι εχει σχεση με εθνικισμο , πριν καν βγαλουν αυτα τα σημιτικα του τυπου "παραβιαζεις τους ορους της κοινοτητας" που δεν ισχύουν για τους ιδιους οπως και οι νομοι τους, εχουν μεχρι και αναρχο-σατανικες σελιδες γεματες αναρχο-μιασματα σημιτικης ρατσας (με καθαρο ελληνικο dna) και κανουν δημοσια υποκινηση μισους σε ολους αυτους που αυτοι αποκαλουν ναζι φασιστες, και βαζοντας εικονες με τον Μπαφομετ δημοσια ολα αυτα απο το 2014 τα βλεπουμε και το ποπολο διαβαζει κομμουνιστο-ιστοσελιδες τους και λεει τα ιδια με αυτους για φασιστες ναζι χωρις να τον ενδιαφερει αν του λενε ψεματα κατα αλλα ο κακος Χιτλερ φταιει που ελεγε οτι ο κομμουνισμος ειναι σατανικη λατρεια ηδη απο τοτε χωρις να υπαρχει facebook που τους βλεπεις να βαζουν τον Μπαφομετ και κανουν σαν δαιμονισμενοι ειδικα οταν εκαναν πολεμο κατα της Χ.Α τοσα χρονια και ειχαν εκδηλωθει το ποπολο παλι δεν καταλαβε τιποτα ...(αυτα ειναι μαζεμενα ολα με στοιχεια οπως και η δραση τους και στην Google για να εξαφανησουν καθε ανεξαρτητη πηγη που δεν λεει τα δικα τους παραμυθια κατι πατριωτες της φακης που λενε τα παραμυθια τους δεν τους ενόχλουν ειναι χρησιμοι αυτοι, την ιδια απηχηση που ειχαν στο facebook το 2015 εχουν και σήμερα βαζουν εξωφυλλα ελληνικες σημαιες για να το παιζουν πατριωτες και καλοι χριστιανοι copy paste οτι βρουν και ορδες ζωντανα τους πατουν like και τους βλεπουν και ως μεγα πατριωτες ακομα και οταν δεν εχουν ουτε ενα δικο τους ποστ!ενταξει τι να πεις ακομα και ο τελευταιος μοχθηρος που δεν τον ξερει ουτε η μανα του δουλευει τους νεοελληνες στο ιντερνετ και τους μαζευει ως προβατα !

Σαν τον αλλον τον καλο χριστιανο που ειδε οτι εχει ψωμι αν το παιζεις πατριωτης στο ιντερνετ (βλεπε εικονα εξωφυλλο που εχει βαλει), παρατησε το Blog με τα χριστιανικα που διαβαζε μονο η ενορια του και την ειδε μεγα πατριωτης και εχει κατακλεψει τους παντες αυτον γιατι να τον ενοχλησουν οι ελληνοφωνοι? αφου βγαζει ματι οτι ειναι μοχθηρος (μονο τα προβατα που του πατανε like δεν το βλεπουν ) και οτι βαζει (copy paste) ειναι μονο για να εχει κοσμο τα παρουσιαζουν και ως δικα τους μαλιστα, και σου λενε δικο μας ειναι αυτος αφηστε τον να εχει τα προβατα εκει, μην πανε σε κανεναν μη μοχθηρο και ξυπνησουν ...Με αυτα και με αυτα ακομα και και αυτοι που δεν διαβαζουν σελιδες ελληνοφωνων κοιμησμενοι εμειναν τοσα χρονια στο ιντερνετ...

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications