26χρονος ψήστης πέθανε ξαφνικά στην ταβέρνα όπου εργαζόταν    -

Ένας ακόμη έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, με τον 26χρονο να καταρρέει ξαφνικά, ενώ βρισκόταν στο πόστο του σε πολυσύχναστη ταβέρνα, στη συνοικία Μανάβικα, στα Τρίκαλα.

Ο Γιώργος, ο οποίος εργαζόταν ως ψήστης, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και κατέρρευσε λόγω καρδιακής ανακοπής, παρά την άμεση επέμβαση του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και τις προσπάθειες των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου διακομίστηκε, δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσουν στη ζωή, ε ναι αν έχεις κανει το μπόλι ετσι πας ενώ ακομα και πολλά γερόντια την γλυτώνουν αν πάθουν ανακοπή και εγκεφαλικά και τους πανε αμέσως σε νοσοκομεία αλλα με το μπόλι δεν έχει τετοια πας μια και έξω ,καλο ειναι να πανε πρωτα αυτοι που διαβαβουν σελιδες ελληνόφωνων οχι μονο επειδη λενε στα πάντα ότι τους λένε οι ελληνοφωνοι αρχη γενομενης για "φασιστες ναζι" αλλα και επειδη αυτοι τα επιβαλουν μετα στους αλλους με σκυλισια λυσσα ακομα και αν το πάιζουν πατριωτες .

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η είδηση του αναπάντεχου θανάτου του 26χρονου έχει βυθίσει στο πένθος τα Τρίκαλα τα γνώστα μπλα μπλα , το παραξενο και το υπουλο ειναι πως αυτο το πηρε απο το trikalavoice, μια γνωστή σελιδα δουρειος ιππος και το βαζεί ενω η ιδια σελιδα με κομμουνιστικες τασεις εκτος για κανους ναζι φασιστες τοσα χρονια εκανε πλυση εγκφαλου στο ποπολο υπερ των μπολιων και τωρα βαζει τετοια για να νομιζει το ποπολο πως ειναι κατα του συστηματος ταχα, όπως βαζει και πολλα τετοια υπουλα κομμουνιστικου τυπου οπως ο Μητσοτακης τα κανει όλα (οχι η σημιτο-ρατσα τους ), το παραξενο ειναι πως τοσα χρονια το ποπολο δεν έχει καταλαβει ποιους διαβαζει στο ιντερνετ παρα το γεγονος πως ηδη απο εποχη της Χ,Α εκαναν σαν δαιμονισμενα ολα αυτα τα μιάσματα και εβγαζαν αφρους λυσσάς, μονο απο αυτα εκτος τα ιστορικα ψεματα που εβαζαν καθε μερα ενας λογικος ανθρωπος μη δογματικος και δικαιος θα ειχε αναρωτηθει ποια ειναι αυτη η δαιμονικη δυναμη που κανει ολες αυτες τις ορδες να εχουν τετοια αφυσικη συμπεριφορα και να λενε ακριβως τα ιδια με τους ελληνοφωνους της γνωστης ρατσας που δημιουργησε και τον κομμουνισμο ?

Το ποπολο δεν καταλαβε τιποτα τοτε που ειχε εκδηλωθει πολυ το κακο μαζι με τις φυλες του... Οπως δεν καταλαβε ουτε με τα μπολια ,γραφουν ακομα για φασιστικα μετρα (μα τον Γιαχβε τοσο πολυ βλεπουν παντου κακους φασιστες σαν τα αναρχο-μιασματα ενω οι δημοκρατες κομμουνιστες τους εκαναν μπολια?) οπως γραφουν ακομα για την καρεκλα τα κανουν αυτα, και εννοουν τα μοχθηρα μελη της δημοκραρτικης εγκληματικης διεθνης συμμοριας του Γιαχβε που σκοπος της υπαρξης τους ειναι ποιος θα κανει πιο πολυ κακο! σαν μην φτανουν ολα αυτα το ποπολο ακομα και τωρα διαβαζει τις ιδιες σελιδες που το 2020 τους έλεγε να πανε να κανουν τα μπολια για να σωθουν και μαλιστα πηραν και λεφτα δημοσια για να κανουν πλυση εγκεφαλου στα ζωντανά, που ειναι η λογικη του οχλου εδώ ? θα μου πεις γιατι πριν που εχουν κανει δεδομενα παρανοικα πραγματα των ελληνοφωνων χωρις καμια αισθηση του δικαιου και τα πιστευουν ως αληθεια είχαν λογική? φυσικα και δεν είχαν,διοτι αν ειχαν ηδη απο το 2015 ολες οι σελιδες των ελληνοφωνων θα ειχαν μονο τα αναρχομιασματα τους να σχολιαζουν υπερ στα ψεματα που βαζουν δηθεν ως ασχετοί...

Επειδή οι αγαπημένες τους έγκυρες πήγες δεν είπαν οτι στην σοβιετική ένωση τα εκαναν αυτά και πως αυτα δεν ειναι "φασιστικά μετρά " θα ηταν φασιστικά μετρά αν ειχαν βγει εγκληματικές οργανώσεις όλες οι αριστερό-κομμουνιστες συμμορίες τους τα δε μιασματα σε αυτές θα ειχαν σταλεί ξανα στα ξερονήσια για το κάλο του πόπολου και ετσι δεν θα υπήρχαν μοχθηρά πνεύματα αναμεσα τους ούτε καν παιδεραστές , αλλα τι να κάτσεις τωρα να εξηγείς σε μη μύστες και δογματικούς ηλίθιους που ολα τα βλέπουν δογματικά ? εδω δεν καταλαβαινουν τα άπλα πράγματα θα καταλάβουν τετοια μυστικιστικά? αυτοι ειναι ικανοι να βρεχει και να βρεχονται και επειδη οι ελληνοφωνοι τους λενε πως δεν βρεχει και πως ειναι θεωριας συνομωσιας η βροχή ειναι fake news να νομιζουν οτι οι κακοι φασιστες τους πετανε νερο και τους βρεχουν οποτε θανατος στους φασιστες ! η το δαιμονικο μυστικιστικο που λενε οι ελληνοφωνοι στα μιασματα τους " σπιθαμη Γης σε φασιστες" αντε τωρα το γιδι να καταλαβει τι εννοουν με αυτο οι ελληνοφωνοι που ιους ιδιους τους βλεπουν ως δουλους και πως μαγαριζουν τον πλανητη που κατεκτησαν εκ των εσώ με πλαστικα καλαμακια ...!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications