Don't Go to This Place Alone at Night : Η παράξενη  ιστορία ενός  αστυνομικού

Ένας άνδρας που εργάζεται για το Florida Highway Patrol, στις ΗΠΑ, έγραψε ένα γράμμα στον ερευνητή Λον Στρίκλερ με μια ιστορία που του συνέβη πριν από 8 χρόνια. Ήταν ακόμα σχετικά νεος τότε, έχοντας μόνο για δύο χρόνια στο Florida Highway Patrol, και δεν ήταν ακόμη πολύ εξοικειωμένος με την ιστορία της περιοχής όπου εργαζόταν.

«Όλα ξεκίνησαν με μια τραγωδία, δούλευα στη νυχτερινή βάρδια και λάβαμε μια κλήση ότι είχε συμβεί ένα θανατηφόρο ατύχημα, πήγα αμέσως εκεί και ήμουν ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στο σημείο.

Όταν τηλεφώνησα στο γραφειο του σερίφη, μου είπαν εν συντομία τι συνέβη: ένας άνδρας χωρις ρουχα περπάτησε στον αυτοκινητόδρομο οταν χτυπήθηκε από ένα φορτηγό. Ως αποτέλεσμα, μέρη του σώματός του κείτονταν παντού, πιθανότατα το αυτοκίνητό του, βρέθηκε σταθμευμένο κοντά στο δάσος. Μια έρευνα αργότερα αποκάλυψε ότι ο άνδρας ήταν ψυχικά ασταθής και μπορεί να υπέστη νευρικό κλονισμό, με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει πέφτοντας σε δέντρα. Ωστόσο, δεν θα πέθανε, αλλά οι σκέψεις για αυτοκτονία δεν τον άφησαν.

Βγήκε λοιπόν από το αυτοκίνητο, προχώρησε στον αυτοκινητόδρομο, βγάζοντας όλα του τα ρούχα στην πορεία και πήδηξε μπροστά από το φορτηγό. Περίεργα πράγματα μου συνέβησαν περίπου μια εβδομάδα μετά από αυτό το περιστατικό. Δούλευα στην ίδια περιοχή και έλαβα κλήση από ένα άτομο που ήθελε να τον παραλάβουν. Αυτός ο άντρας βρισκόταν στο ίδιο μέρος όπου συνέβη εκείνο το τρομερό ατύχημα πριν από μια εβδομάδα.

Η κλήση φαινόταν συνηθισμένη, συνήθως γίνεται από μεθυσμένους που έχουν πεσει σε ένα χαντάκι και προσπαθούν να κατευθύνουν τον περιπολικό μακριά από το σημείο που βρίσκονται, ώστε να μην συλληφθούν για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Όταν λοιπόν πήγα εκεί, δεν περίμενα να βρω κανέναν εκεί. Οδήγησα 40 μίλια και, φυσικά δεν είδα κανέναν στο δρόμο. Γύρισα λοιπόν πίσω. Αλλά περίπου μισή ώρα αργότερα, ήρθε ξανά ένα τηλεφώνημα από το ίδιο άτομο και ξανά ανέφερε ότι βρισκόταν στο ίδιο μέρος που είχε κατονομάσει προηγουμένως.

Επέστρεψα εκεί και πάλι δεν βρήκα κανέναν εκεί! Και πάλι γύρισα πίσω. Είχα κάνει ήδη τρία μίλια όταν γραφειο με καλεί ξανά και ξανά αναφέρει μια κλήση από το ίδιο άτομο, το οποίο υποτίθεται ότι στέκεται ακόμα στο ίδιο μέρος.

Παρεμπιπτόντως, όλο αυτό το διάστημα δεν είδα αυτοκίνητα στο δρόμο. Και τώρα για τρίτη φορά έπρεπε να γυρίσω και να ξαναπάω στο ίδιο μέρος. Σε αυτό το σημείο άρχισα να σκέφτομαι ότι καποιος απλώς εκανε κλήσεις για έφηβους ή κάποιος αλήτης μας κορόιδευε και κρυβόταν στο δάσος όταν έφτανα. Έφτασα στο σημείο, βγήκα από το δρόμο μέχρι τη γραμμή των δέντρων, έσβησα τους προβολείς μου και άρχισα να παρακολουθώ την άκρη του δρόμου. Περίπου 10 λεπτά αργότερα, ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου πριν από μια εβδομάδα ένας άνδρας πέθανε κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού, είδα τη φιγούρα ενός άνδρα.

Βγήκε από πίσω από τα δέντρα στην άκρη του δρόμου και τώρα προχωρούσε προς το δρόμο. Αλλά μόλις άναψα τους προβολείς, εξαφανίστηκε αμέσως! Αποφάσισα να φύγω από εκεί, αλλά...το αυτοκίνητό μου σταμάτησε, το Ford Crown Victoria είχε 180.000 μίλια πάνω του και θα μπορούσε να είχε μόλις χαλάσει, αλλά ο χρόνος και η τοποθεσία ήταν περίεργα.

Άρχισα να προσπαθώ να βάλω σε λειτουργία τη μηχανή και μετά τα δέντρα πίσω από το αυτοκίνητό μου άρχισαν να θροΐζουν ύποπτα. Τελικά η μηχανή πηρε και έσπευσα να φυγω από εκεί όσο πιο γρήγορα γινόταν. Λίγες μέρες αργότερα κάθισα και πήρα πρωινό με έναν από τους παλιούς μου γνώριμους και του είπα για εκείνη την παράξενη νύχτα. Και μου είπε αμέσως: «Μην πας μόνος σου εκεί τη δεκαετία του 1990, ένας αστυνομικός επιτέθηκε σε μια γυναίκα, την απήγαγε και τη σκότωσε στο δάσος όχι μακριά από το δρόμο». Περαιτέρω, μου είπε ότι πολλά αυτοκίνητα της αστυνομίας σταμάτησαν ξαφνικά όταν έφτασαν σε αυτό το σημείο. Από τότε, όποτε περνάω με το αυτοκίνητο από αυτό το μέρος, κάτι μου φαίνεται λάθος. Ακόμα και αφού έκοψαν κάποια δέντρα για να διευρύνουν τον αυτοκινητόδρομο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications