Μετα την υποτιθέμενη Γρίπη των πτηνών και ολα αυτα τα υπουλά που κανουν ανα τον κοσμο μεχρι και φωτιες εβαζαν σε ανεξαρτητες εταιριες για να προωθουν το ψευτικο κρεας τους και δηθεν οι αγελαδες μολυνουν τον πλανητη , στόχος εγιναν και τα προβατα ξαφνικα μετα απο τοσους αιωνες ανακαλυψαν την υποτιθέμενη πανώλη στα αιγοπρόβατα , (ΥΓ ειναι η ιδια πανωλη που εξαπλωσαν στην αρχαια Ευρωπη και μολυνε μονο ανθρωπους η αυτη ειναι ειδικη εκδοση να μολυνει μονο προβατα ? οι φιλοι τους τα ερπετα εκει στην υπογεια βαση στην Νεβαδα την εφτιαξαν και αυτην η απλα τους εδωσαν την συνταγη ? ) .

Να σημειωθει πως ολα αυτα ειναι απο τους ιδιους που πηραν την φιλοζωία του κακου Φυρερ και ως συνηθως τα παντα τα μετατρεπουν σε κακο, και ετσι δημιουργησαν ολους αυτους τους δογματικους ψυχοπαθεις γυρω σας που κυνηγουν και τα γεροντονια επειδη "κακοποιουν" δηθεν τα γαιδουρια ασε τους νομους που εχουν βγαλει ετσι και πειραξεις σκυλο σε πανε μεσα αν βιασεις ομως κοριτσακι θα καταλαβουν οτι εισαι απο δικες τους ρατσες τυπου παιδεραστης σε αφηνουν ελευθερο.

Ετσι βλεπεις τιτλους σε "ανεξαρτητες" εγκυρες πηγες τους:Νέα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης πανώλης στα αιγοπρόβατα

Νέα απόφαση πήρε το "υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων" για προληπτικούς λόγους έχοντας ως στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης και εκρίζωση της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών. Οπως για προληπτικούς λόγους εκαναν μπολια στους παντες ενα πραγμα ενω δεν ειχαν καν συμπτωματα και πως αυτοι ευθύνονται χωρις καμια αποδειξη για την εξαπλωση της δηθεν πανουκλας τους που ειχαν φτιαξει οι ιδιοι? χμμμ....

Η απόφαση που ελήφθη αφορά στην απαγόρευση της μετακίνησης αιγοπροβάτων για αναπαραγωγή, πάχυνση και σφαγή, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια (πολυ βολικο αφου ειναι ανεξαρτητο το "υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων" οταν ελληνοφωνοι ελεγχουν ακομα και τι θα διαβαζει το ποπολο στο ιντερνετ). Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, οι αρμόδιες υπηρεσίες, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες συνεχίζουν την επιδημιολογική έρευνα σχετικά με την προέλευση των κρουσμάτων, αλλά και με την διαδρομή πιθανόν υπόπτων εισαγωγών.

Αντιπεριφερειάρχης Κορίνθου για κρούσματα πανώλης: «Θα πάρουμε δείγματα σε κάθε στάβλο».Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχθεί και η Κορινθία, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων πανώλης σε αιγοπρόβατα, με την περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση του προβλήματος που λαμβάνει διαστάσεις.

Όπως επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης, ειδικοί που καταφτάνουν σήμερα θα «σαρώσουν» όλες τις κτηνοτροφικές μονάδες για να πάρουν δείγματα. «Θα μπούμε σε κάθε στάβλο να πάρουμε δείγματα για να μην ξεφύγει κανένα περιστατικό και να μην διαχυθεί σε όλη την Κορινθία», επεσήμανε και συνέχισε: «Κάνουμε δύο ζώνες 3 και 10 χιλιομέτρων, καμία μετακίνηση αιγοπροβάτων. Όσα φορτηγά και ζωοτροφές έρχονται τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Επίσης βγήκε η απόφαση μέχρι την Παρασκευή κανένα σφαγείο να μην σφάξει αιγοπρόβατα» (δηλαδη βρηκαν πανώλη σε ενα προβατο αλλα δεν μπορουν να δουν αν εχουν τα προβατα που ειναι για σφαξιμο?).

Ο ίδιος έκανε σαφές πως στην περίπτωση που χρειαστεί, θα παρθεί το μέτρο απαγόρευσης εισαγωγών ζώων. Μάλιστα, υπογράμμισε πως υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα πιθανά κρούσματα και αναμένεται να ελεγχθούν.

Σε ερώτηση για το πώς έγινε η διασπορά της πανώλης,αναφέρει πως οι κτηνίατροι έχουν πληροφορίες πως έγινε κάποιο δρομολόγιο από τη Θεσσαλία, αλλά αυτό ακόμα ερευνάται. «Από σήμερα υπάρχουν συντεταγμένες, γνωρίζουν ήδη οι υπηρεσίες, για να βρεθεί ο χώρος για να γίνει η ταφή για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στον υδροφόρο ορίζοντα και προφανώς δεν θα θαφτούν ζωντανά ζώα», σημείωσε και κατέληξε πως για τα ζώα που είναι δηλωμένα, προβλέπονται αποζημιώσεις (οπως?).

Πω πω τι καλοι και ποσο τους κοπτει μην παθει κατι το ποπολο! αυτοι που εκαναν τα μπολια τους στα διποδα ζωντανα , τους πηρε ο πονος ξαφνικα για την υποτιθέμενη πανώλη στα αιγοπρόβατα , που ειναι μια καλη ευκαιρια να ξεπαστρεψουν τους τυχαρπαστους βόσκους και να κανουν αυξήσεις στα αρνια γαλατα και το τυρι , φυσικα οτι εχει σχεση με δικες τους σατανο-εταιριες ειναι ολα οκ και "υγιεινά", να δουμε τι θα φανε το επομενο πασχα οι χριστιανοι τωρα που κανουν τα μπανια τους και ασχολουνται με σατανο-τελετες τους το νου σας τους κακους ναζι φασιστες εσεις ....

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications