Τσελέντης  για  την σατανο-τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων :Θα τρίζουν τα κόκαλα των αρχαίων Ελλήνων!

Οι δηθεν Ηγέτες και αρχηγοί κρατών υπό βροχή οπως έλεγε η εγκυρη πηγή τους ονόματι protothema αρχηγοί κρατών! και οχι τα χρήσιμα γκοιμ τους

Τα όσα είδε όλος ο πλανήτης στη χθεσινοβραδινή σατανο-τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού επέκρινε με ανάρτησή του στο facebook ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης.

Αφού δεν τα βλέπει τόσα χρονια το πόπολο και δεν έχει καταλάβει τίποτα βγαίνουν και δημοσια και τα κάνουν αφου το ποπολο λεει ουγκ φασίστες ναζι , το "θεωρίες συνωμοσίας" δηλαδή κανουν λογοκρισία απο μονοί τους στο ευατο τους και ειναι αρνητές της πραγματικοτητας ετσι άπλα με ενα "θεωρίες συνωμοσίας" και πατάει λικε σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους που όλες ειναι στην πρώτη θέση αντί στην τελευταία, αφου το πόπολο δεν εχει καν επίγνωση οχι μονο ποιους διαβάζει αλλα ουτε την ίδια την έννοια του κακού ,αλλα δεν εχει ούτε λογική ούτε ειναι δίκαιο (απαξ και λες τα ψέματα τους ως αλήθεια γίνεται αυτόματα συνεργός του κακού , λογικο ειναι να κανουν αυτα τα σατανικα μετα σε σατανο-τελετες έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, και οποιος βγει και πει αυτα ακριβως που κανουν λεει θεωριες συνομωσιας και fake!!

Αίσχος ντροπιαζουν την ιστορία μας με τις ανωμαλίες που προέβαλαν στην έναρξη των ΟΑ οι Γάλλοι. Θα τρίζουν τα κόκαλα των αρχαίων Ελλήνων!

Εγώ αν ήμουν ο Πρωθυπουργός αντι να κάθομαι και να χασκογελάω στην εξέδρα θα αποχωρούσα άλλα όλα προαποφασισμένα και πουλημένα και οι ψηφοφόροι κοιμούνται….

(**) Υπάρχει και αντιπροσωπεία μοντέλων από τη Μονή Γρηγορίου; την gay friendly Ευρωβουλη; Και εδώ ακόμα και την ορθοδοξία μας διέλυσαν…. Πουλώντας μας ένα ψεύτικο ΠΑΤΡΙΣ Θρησκεία Οικογένεια …

Που να δει ο Τσελέντης κατι άναρχο-σελίδες της γνωστής ράτσας οι οποίες ειναι δημόσιες και τι βαζουν εκεί αυτοι που βάζουν τα άναρχο-μιασματα τους να λενε για θεωρίες συνωμοσίας και fake οτι δεν λενε οι ιδιοι στο πόπολο, να αποκαλούν ψεκια φασίστες και ναζι όσους δεν εχουν πέσει στο επίπεδο των γκοιμ και πολλά αλλα, θα του κλείσουν το προφίλ οτι παραβιάζει τους κανονισμούς του facebook που ίδια ράτσα έχει βγάλει και φαίνεται αυτο απο τις διαβολικές ασυναρτησίες που γράφουν που απευθύνονται σε γκοιμ χωρις ίχνος λογικής το ίδιο κανουν και ολα τα άναρχο-μιασματα τους και οχι μονο, αφου τις ίδιες διαβολικές ασυναρτησίες λένε και κατι μιασματα τους σε διάφορα υπουργεία . Δηλαδή λίγη λογική να έχεις βλεπεις αμέσως ποιοι ειναι τα μιασματα τους απο τις ίδιες ασυναρτησίες που λένε και για επιβεβαίωση τους λες την αληθινή ιστορια θα αρχίσουν να βγάζουν αφρούς λύσσας απο το στόμα τους (προσοχή μην σας μολύνουν εδω ) και θα κανουν σαν δαιμονισμενοι τσιρίζοντας για φασίστες ναζι και αυτα τα μιασματα για το πόπολο ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι ! θεωρίες συνωμοσίας θα ειναι και αυτα γυρίστε πλευρό .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications