Αθώοι λόγω αμφιβολιών(?)  οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του  Καραϊβάζ

Ιδου αυτά που λέγαμε ότι ευκολα μπορεις να καταλαβεις ποιοι ανηκουν στην συμμορια των ελληνοφωνων σε εγκληματικη οργανωση δηλαδη με βαση τους νομους τους (εκτος τα αναρχο-μιασματα) μεσα απο τις ιδιες διαβολικες ασυναρτισιες που λένε

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Πρόκειται για τους δύο αδελφούς ηλικίας 41 και 49 ετών οι οποίοι κατηγορήθηκαν για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, τον Απρίλιο του 2021, την ώρα που ο ίδιος επέστρεφε από την εργασία του.

Ο 49χρονος κρίθηκε αθώος με πλειοψηφία 5-2 λόγω αμφιβολιών. Μειοψήφησαν ο πρόεδρος της έδρας και μια σύνεδρος. Ο 41χρονος κρίθηκε αθώος με πλειοψηφία 6-1

Σημειώνεται ότι η εισαγγελέας της έδρας του ΜΟΔ, είχε ζητήσει την ενοχή των κατηγορουμένων, δηλώνοντας βέβαιη ότι ο 41χρονος ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον δημοσιογράφο και ο 49χρονος είχε ρόλο συνεργού. «Οι κατηγορούμενοι τελέσαν την ανθρωποκτονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Δεν είναι μια απλή ανθρωποκτονία, αλλά είναι στο πλαίσιο οργανωμένου εγκλήματος», είχε σημειώσει η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου προτείνοντας την ενοχή τους.

Αθώοι λόγω αμφιβολιών, τοτε ποιοι ειναι οι ενοχοι? δεν μπορουν να τους βρουν με βιντεο και τηλεφωνα? η δεν βολευει να τους βρουν? με τις ιδιες ασυναρτησίες αφηνουν ελευθερες ολες τις δικες ρατσες και τους δικους τους ακομη και τους παιδεραστες δεν ειναι και τυχαιο που προ ετων ειχε ανακατευτει σε αυτην την υποθεση και ο κομμουνιστης που εχουν στο "υπουργειο προστασιας του Πολιτη" εκτος και αν αυτος "ο πολιτης" ειναι φασιστας! σιγουρα φασιστες θα ηταν αυτοί (και οχι δικοι τους ) για αυτο λενε και τα ονοματα τους και δειχνουν τις φατσες τους, για φασιστες δεν υπαρχουν προσωπικα δεδομενα επισης κανετε ελευθερα δημοσια υποκινηση μισους και βιας για αυτους που εμεις αποκαλουμε φασιστες ναζι ψεκια κτλ ειδατε εσεις καμια "προστασια" απο το "υπουργειο προστασιας του Πολιτη" για τα μπολια? αφηστε τα αλλα τις επιθεσεις δημοσια στο ιντερνετ απο τα αναρχο-μισματα τους ..

Ο συμμορητης που εδωσε εντολη για την δολοφονια τον οποίο κατονόμαζε η αστυνομία στο διαβιβαστικό, παραμένει ελεύθερος και δεν του ασκήθηκε καμία δίωξη. Παράλληλα, δεν προέκυπτε ούτε το κίνητρο των δύο δραστών, ούτε προσκομίστηκε κάποιο στοιχείο το οποίο θα φωτογράφιζε το πρόσωπο που έδωσε εντολή για το συμβόλαιο θανάτου, μια απο τα ιδια και για τους συμμορητες που εδωσαν πυρομαχικα στα αναρχομιασματα τους και σκοτωσαν εναν μπατσο στο Ρεντή με την φωτοβολίδα .

Να σημειωθει πως με ιδιες ασυναρτισιες τα αναρχο-μιασματα τους οχι απλα βγάζουν fake οτι ενοχλει στο ιντερνετ, του τυπου δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης και του τυπου "θεωριες συνομωσιας" αφου δεν τους λεει ουδεις γιατι ειναι fake? επειδη εσεις το εχετε βαφτισει "θεωριες συνομωσιας"? η επειδη δεν το λενε οι "εγκυρες" πηγες σας? αλλα το λεγομενο συστημα οπως λενε διαφοροι ασχετοί, με τις ιδιες ερπετο-σατονο-ασυναρτισιες που δεν έχουν καμια ανθρωπινη λογική εχουν κανει δεδομενα τα ψεματα τους στα παντά στο ποπολο και με τις ιδιες ασυναρτισιες ελεγχουν τον κοσμό, οπως και ολες οι εγκυρες πηγες τους εκαναν θεμα "Αθώοι λόγω αμφιβολιών για τη δολοφονία του Καραϊβάζ" , τωρα πως γινεται η google να βγαζει ολες τις εγκυρες πηγες με το ιδιο copy paste "Αθώοι λόγω αμφιβολιών " και οχι καμια ανεξαρτητη πηγή που να μην λεει τα δικα τους? γινεται αφου απο το 2017 ελεγχει η ιδια ρατσα τι θα βγαζει στα απολεσματα ετσι το ποπολο σου λεει αφου ολες οι εγκυρες πηγες λενε τα ιδια ετσι θα ειναι και δεν τους κοβει οτι ολες αυτες ανηκουν στην ιδια ρατσα για αυτο λενε στα παντα τα ιδια! .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications