Περισσότερες από 200 γυναίκες επειδή δεν μπόρουν να ξεχωρίσουν η και γουστάρουν αγρίμια εγκατέστησαν  Panic Button

Έγκυρες πήγες ελληνόφωνων με αδυσταχτους μοχθηρους τυπου σατανο-κομμουνιστες:Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχουν λάβει τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με ανυπεράσπιστες γυναίκες να βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των κακοποιητικών συντρόφων τους.

Ανυπεράσπιστες γυναίκες ενω οι ιδιες πανε με μοχθηρους? πολυ βόλικο αυτό για τους ελληνοφωνους να ειναι δουλικες υποτακτικες και ανυπεράσπιστες στους μοχθήρους, όπως λένε βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των κακοποιητικών συντρόφων τους, αυτό δεν το βλέπουν ως πρόβλημα ομώς, σαν να λενε τρέχτε να κάνετε μουλικα με λαθρο ακομα και μαυρους και λοιπες μοχθηρες ελληνοφωνες ρατσες του κακου ακριβως για να εξαπλωθει το κακο, και αν σας πειραξουν (οχι καποιοι ασχετοι αλλα οι ιδιοι οι αγαπημενοι σας ) θα σας έχουμε το "Panic Button" και συνεχίζουν:

Ενδεικτικό του μεγέθους του είναι το γεγονός ότι ήδη πάνω από 200 γυναίκες έχουν εγκαταστήσει στο κινητό τους το «Panic Button», ενώ οι καταγγελίες στις Αρχές για επεισόδια ξυλοδαρμών και απειλών αυξάνονται με φρενήρεις ρυθμούς.

Λογικο δεν ειναι να αυξάνονται αφου τωρα εκτος απο τα ντοπια αγριμια και μοχθηρες ράτσες που εχουν μεγαλη περαση σε γυναίκες ειδικα σε αυτες που δεν έχουν καμία επιγνωση του κακου (ετσι γεμησε ο τοπος ελληνοφωνους παιδεραστες και αναρχο-συμμορητες κτλ) πανε κατα ορδές και με τους εισαγώμενους, αλλα ετσί και εκδηλωθουν μην φοβαστε εδώ ειμαστε να σας σωσουμε:

Η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., και η υπεύθυνη Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας Αττικής μίλησαν νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, για το φαινόμενο, αλλά και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ένα θύμα όταν υποστεί βία.

«Το τμήμα μας λειτουργεί ένα χρόνο, εδώ στην Καλλιθέα. Στην Αττική υπάρχουν 6 αντίστοιχα τμήματα, κάθε διεύθυνση έχει το δικό του Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας, και τώρα πια λειτουργούν 63 επιχειρησιακά γραφεία. Εμείς εδώ είμαστε για αν ακούσουμε τα θύματα και να τους κάνουμε να αισθανθούν ασφάλεια. Προσποιούμενα να πάρουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αν υπάρχουν ανήλικα, υπάρχουν παιχνίδια ώστε να απασχολούνται όσο γίνεται η κατάθεση. Αν υπάρχει σωματική κακοποίηση, της δίνουμε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξεταστεί και την συνοδεύουμε εμείς εάν το θέλει. Τα γραφεία είναι όλο τα 24ωρο ανοιχτά και οι αστυνομικοί εδώ είναι εκπαιδευμένοι. Αφού πάρουμε την κατάθεση, μπορούμε να περάσουμε στην τοποθέτηση του panic button εάν το θέλει. Η εγκατάσταση γίνεται με ένα barcode από εμάς».

«Τα safe houses είναι άνω από 20 στην χώρα»
Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., ανέφερε πως πλέον δίνεται η δυνατότητα panic button και σε άνδρες (μπα πως το έπαθαν?), ενώ έκανε λόγο και για τα safe houses. «Είναι περισσότερα από 200 τα άτομα που το έχουν εγκαταστήσει ενώ πάνω από 100 το έχουν πατήσει. Η εγκατάσταση γίνεται εντός της αστυνομικής υπηρεσίας και μέσω αυτού μπορούμε να τις εντοπίσουμε όπου και αν βρίσκονται», επεσήμανε και κατέληξε: «Τα safe houses είναι άνω από 20 στην χώρα, όπου είναι δομές που φυλάσσονται από την αστυνομία. Κάθε θύμα μένει μόνο του και μπορούν να φιλοξενηθούν και τα παιδιά της. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 5 παιδιά που μένουν σε safe house μαζί με τις μητέρες τους».

Ολα αυτά τα γελοια δεν θα υπηρχαν αν οι γυναικες δεν πηγαιναν με μοχθήρους, ακομα και στο ιντερνετ βλεπεις να υποστηριζουν σελιδες ελληνοφωνων που δεν ειναι απλα ο ορισμος του κακου αλλα έχουν και τασεις σατανισμου, και μετα αναρωτιουνται πως γεμησε ο τοπος ανθελληνες και οχι μονο, οπως ειχε πει και ενας ασχετός αλλα που τα ηξερε απο μεσα στην Αμερική αφου ηταν υπηρετης τους στην CIA, για τα ερπετα:

"Υπαρχει σχεδιο κατάληψης του πλανητή με το να ζευγαρωνουν με γυναικες της Γης" τωρα θα μου πεις τι καταλαβαινει καποιος καποια απο αυτό? τιποτα ακομα και αν κάποιες που κανουν βιντεο στο youtube ξέρουν για ιστοριες με ερπετα που και στην φυσικη τους μορφη (και οχι την μισανθρωπη που ειναι αναμεσα μας), βιαζουν γυναικες και σβηνουν την μνημή τους, ουτε κατα διανοια να καταλαβουν γιατι το κανουν αυτό δηλαδη ερπετα εξωγήινοι να βιαζουν γυναικες οχι μονο επειδη ειναι ασχετες απο αληθινη ιστορια και τι σχέση έχει με τις γνωστες λεξεις που ακουνέ απο αναρχο-συμμορητες και ελληνοφωνους του τυπου "ρατσιστες", αλλα ουτε το γεγονος πως μιας και ειναι και χριστιανες το "είδαν οι γιοι του Θεού τις κόρες των ανθρώπων ότι ήταν όμορφες, και πήραν για γυναίκες τους εκείνες που τους άρεσαν."

Και εδώ λες τι γινεται που ακομα και αυτές που ψαχνουν 5 πραγματα και δεν διαβαζουν μονο lifo και cosmopolitan να μην έχουν καταλαβει ενώ την έχουν την πληροφορια ? σαν μην φτανουν ολα αυτα τα τελευταια χρονια "οι γιοι του Θεού" εκαναν τις κοιμησμενες να κυκλοφορουν και ξεβρακωτες για να βλεπουν καλυτερα ποιες ειναι οι όμορφες για να τις κανουν ειτε γυναικες τους ειτε π@ρνες...Σημειωστε πως αυτη η ρατσα δεν σκοτωνει γυναικες (της θελει για να εξαπλωθει η ρατσα της για αυτο εβγαλαν και το γυναικοκτονια μετα το "ρατσιστες") και αυτα ελεγαν στα κομμουνιστο-γκοιμ τους οχι το 1400 που δεν υπαρχουν πληροφοριες αλλα μολις πριν 90-100 ετή :

Μαλλον εμεις ημεθαν ηλιθιοι το 2013 οταν ακουσαμε πρωτη φορα να λενε για "ρατσιστες και φασιστες" καταλαβαμε οτι εδω παιζεται κατι πολυ μεγαλο μια συνομωσια κατω απο την μυτη του οχλου, οπως και βρηκαμε την αληθινη ιστορια σε λιγο καιρο οπως και το ανωθεν που ειναι απο ανεξαρτητο ντοκιμαντερ πριν το εξαφανησουν οταν ορδες εβλαπαν κομμουνιστικα ντοκιμαντερ της Μηχανης του Χρονου που λεει ακριβως τα ιδια που τους λενε στα σχολεια τους για αυτο μπαινουν στο ιντερνετ για να βλεπουν παλι τους ιδιους ...Το προβλημα των ερπετων ειναι οτι τα μοχθηρα γκοιμ τους σκοτωνουν γυναικές και αυτο ειναι ενα προβλημα για τα ερπετα που θέλουν οι γυναικες που δεν πανε με αυτους να πηγαινουν με αγριμια για να έχουν παντα ορδες στρατο απο αναρχο-γκοιμ και υπηρετες τους , αυτος ειναι και ο λογος που υπαρχει η λεγομενη "οικονομικη κριση" ετσι τις μετατρεπουν ευκολα σε π@ρνες και τις κανουν να πηγαινουν να κανουν μουλικα με πλουσιους υπηρέτες τους και οχι μονο...Τωρα αν εκδηλωθει κανενα αγριμι μας πριν την σφαξει θα εχουμε το Panic Button δεν γινεται να τα εχουμε ολα και να πηγαινουν με τα αγριμια μας και αυτα να ειναι παντα υποκριτικα και να δειχνουν αγγελουδια, ταδε εφη Ερπετα......

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications