Λόγω δήθεν των συνθηκών που επικρατούν και του ακραίου κινδύνου για πυρκαγιά οι ελληνοφωνοι μεσω της Περιφέρειας Αττικής έβγαλαν απόφαση (όπως βγάζουν τι ειναι δηθεν fake) να κλείσουν πάρκα και άλση στο λεκανοπέδιο την Παρασκευή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των ελληνοφωνων : «Τα πάρκα και τα άλση που βρίσκονται στην ευθύνη της, θα είναι κλειστά καθώς ακραίος (Κατάσταση Συναγερμού – Κατηγορία 5) θα είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς (πως προκυπτει αυτο?) αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εξέδωσε σήμερα Πέμπτη 20-06-2024 η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.)».

Κάνοντας λόγο για «εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση».

Για αυτό εκ του σατανικου εβαλαν εκεινόν τον υπηρετή τους ότι δήθεν ανακαλυψαν καποιον που εβαλε φωτια στην Βάρης-Κορωπίου τους το ειπε ενα πουλακι, που ετσι και μονο να γραψει καποιος στο facebook οτι βρεθηκε μηχανισμος που βαζει φωτια το βγαζουν fake, ποσο δε να πιασει κανεναν λαθρο που οι ιδιοι έχουν βαλει να βαλει φωτια ειναι φασιστας!

Οπως εβαζαν σε μια αναρχο-σελιδα τους το 2016 σε μορφη καρτουν που καποια φωναζε βοηθεια επειδη ειχε παρει φωτια το σπιτι της και απο κατω ηταν η ρατσα τους και ετριβε τα χερια της και εκανε πως δεν ακουει (οι ιδιοι το ειχαν βαλει οχι οι κακοι ναζι φασιστες) ετσι αυτο κανουν αληθεια και στελνουν και μηνυματα να τρεχουν να σωθουν τα goim σαν τα προβάτα αντι να σβησουν την φωτια :

Επισης ενας απο ρατσα τους ειχε πει το 1928:" Είμαστε εισβολείς. Είμαστε καταστροφείς. Είμαστε επαναστάτες. " και τα γιδια νομιζουν οτι επαναστατες ειναι τα αναρχο-γκοιμ τους με δεικτη νοημοσυνης σκυλου που μερα νυχτα γαβγίζουν για κακους ναζι φασιστες στα προβατα που κανουν και αυτα το ιδιο για να το παιζουν εξυπνα, ενω αυτα τα προβατα που λενε αυτες τις σατανολεξεις συκοφαντιας που δεν υπηρχαν καν το 1900 ειναι σαν τους παπαγαλους που οτι ακουν το παπαγαλιζουν, ναι οι καλοι χριστιανοι ολα αυτα που πανε σε εκκλησιες καθε πασχα και το παιζουν αγιοι λενε λεξεις της διαβολης και της συκοφαντιας αυτου που ξερουν ως διαβολο (!) σιγουρα θα πανε στο παραδεισο οπως τους εχει υποσχεθει ο χριστιανισμος .. Φυσικα ουτε κατα τυχη να σκεφτουν τι εννοει ο κομμουνισμος τους με το "επαναστατες " αντε να εξηγησεις τωρα σε ηλιθιους υλιστες που διαβαζουν πρωτο θεμα βικιπαίδεια και κατι πατριωτες της φακής οτι ειναι εισβολεις και επαναστατες στον ιδιο τον υλικο κοσμό και σε αυτη την διασταση της Γης ,επισης βλεπουν ταινιες προπαγανδας εκτος απο κακους ναζι πως οι εξωγηινοι θα κανουν εισβολη τυπου ημερα ανεξαρτισιας και ενας θνητος αμερικανος που τρωει χαρμπουγκερ θα σωσει ολο το κοσμο, ετσι νομιζει το ποπολο ότι γινεται η εισβολή ...

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications