Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης και εξαπλώθηκε άμεσα λόγω των ισχυρών ανέμων ως συνηθως, καθως ξερουν ποτε θα εχει αερα και που για να στελνουν κανενα αναρχο-μιασμα να βαζει φωτια και αν τον πιασουν κατα λαθος οι κοιμησμενοι αστυνομικοι που ειναι οι υπηρετες τους θα τον βγαλουν εξώ την ιδια μερα αφου ουδεις θα ξερει το ονομα του .

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής που πανω απο το 90% εχει μπει με μεσο επειδη υποστηριζει κομματα ελληνοφωνων (15:30) «Δύσκολη ημέρα με πολλές ενάρξεις πυρκαγιών. Έχουμε διαρκώς νέες ενάρξεις. Κάθε 10 λεπτά ξεσπάει μία νέα πυρκαγιά. Αντιμετωπίστηκαν άμεσα οι περισσότερες. Στο Κορωπί ξεκίνησε από χαμηλή βλάστηση πλησίον της Ευελπίδων και είναι σε εξέλιξη. Επεκτάθηκε ταχύτατα λόγω ισχυρών ανέμων με ριπές τα 8 μποφόρ. Γι’ αυτό εκδοθήκανε μηνύματα από το 112 για τις περιοχές Λαμπρικά και Κίτσι. Με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιείται όπου χρειαστεί η απομάκρυνση των κατοίκων.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της έκτακτης ενημέρωσης της Πολιτικής μη Προστασίας καποιος Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε ότι υπάρχει οπτικό υλικό, στο οποίο απεικονίζεται εμπρηστής να βάζει φωτιά σε ξερά χόρτα στη Βάρης – Κορωπίου. Όπως είπε οι Αρχές διαθέτουν βίντεο με οπτικό υλικό που εμφανίζει εμπρηστή να βάζει φωτιά, προτού εκδηλωθεί η μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή, τονίζοντας πως έχει βρεθεί ακόμη και ένα μπιτόνι με βενζίνη στο σημείο όπου ξέσπασε σωπα? αυτα δεν ειναι θεωριες συνομωσιας και fake news τωρα? φασιστες και ψεκια τα λενε αυτά ουγκ ουγκ .

Αυτα ακουει το ποπολο και νομιζει ότι κατι τυποι σαν αυτόν ειναι εκει για να σώσει το ποπολο χωρις να αναρωτηθει ποτε επιασαν καποιον που έβαλε φωτια κατα παραγγελια των ελληνοφωνων? δωστε τον οφολο σας στους ελληνοφωνους παλι για να τα δωσουν στους πυρόπληκτους και καλα , μεχρι και στην wikipedia τους ζητάνε δωρεές απο τα goim επειδή τους λένε τερατώδες ψέματα στα πάντα, και αν ζητησεις απο ποπολο να δωσει ενα ευρω επειδη οι ελληνοφωνοι που ο ιδιος υποστηριζει με καθε τροπο (οχι μονο τις εγκυρες πηγες τους και τα ψεματα τους ) εχουν δωσει εντολη στην google να μην εχουν κερδη ολες οι ανεξαρτητες σελιδες παγκοσμια απο το 2017 ωστε να κλεισουν και να μεινουν μονο οι δικες τους, το δημοκρατικο ποπολο που υποστηριζει οχι μονο εγκυρες πηγες τους και κομματα τους αλλα την ιδια την υποδούλωση τους και πνευματικη φυλακη τους δεν θα δωσει ουτε ενα λεπτο .

Δεν βολευει να βαζουν φωτιες εξ ουρανου οπως στο Ματι Χαβάη κτλ και ειναι καλυτερα να πλυρωνουν αναρχο-ορκ και λαθρο να βαζουν φωτιες με τον κλασικο τρόπο?

Στο παρα κατω βιντεο ειναι μια θεωρια συνομωσιας οπως λενε οι ελληνοφωνοι στα goim και τωρα σκεψου αυτο σε μεγαλο μεγεθος ποσο ευκολα ειναι να βαζεις φωτια σε ολοκληρες περιοχές με το δημοκρατικο ποπολο να υποστηριζει τα κομματα σου τις εγκυρες πηγες σου και οτι διαβαζουν εκει και στην wikipedia το κανουν δεδομενο ενω δεν εχει καν λογικη, και να νομιζει πως οχι μονο τυχαια πιανουν φωτιες συνεχεία αλλα να δινει και τον οφολο του δηθεν για τους πυροπληκτους οπως κανει μια αλλη ρατσα του Γιαχβε οι γυφτοι που ενω παιρνουν 15 επιδοματα απο την συγγενικη ρατσα τους τους ελληνοφωνους βαζουν τα μουλικα τους να ζητιανευουν ωστε να τα λυπουνται οι ηλιθιοι , ακριβως το ιδιο κανουν και οι ελληνοφωνοι οσο βλεπουν το ποπολο να ειναι τοσο ηλιθιο ακομα και στο ιντερνετ και να παταει like στις σελιδες του που δεν εχουν κανενα οφελος αντιθετα μολυνονται με ψεματα και γινονται συνεργοι του κακου με το να τα παπαγαλιζουν μετα στους αλλους αλλα καθε πασχα πανε σε εκκλησιες και το παιζουν αγιοι και περιμενουν να τους σωσει καποιος καλος θεουλης απο την κολαση που ιδιοι υποστηριζουν :

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications