Βγήκε ο  Μητσοτάκης και έδωσε ευχές για το 2024  τα ίδια υποκριτικά  με αυτούς τον έβαλαν  να πει  τα αφεντικά του

Για να μην του δώσουν πάλι λάθος κείμενό που ηταν για τα άναρχο-μιασματα ώστε να λενε ψέματα οτι δεν έχουν τσιπάκια οι ταυτότητες και να χλευάζουν, θα καταγράφουν το χρήσιμο goim τους και θα τσεκάρουν 2-3 φόρες το βιντεο πριν το δημοσιεύσουν, καθώς έτσι και τον βαλουν να βγάλει λόγο χωρις να του έχουν γραψει 15 συμμορίτες τι θα πει, δεν θα πει τίποτα και θα γελαει σαν χαζο άφου δεν θα ξέρει τι να πει το διποδο που ετσι και του κανεις εγκεφαλογράφημα θα βρεις αλλα στην κεφαλα του για αυτο δεν έχει τυψεις για τιποτα ενω τον εχουν βαλει έκει με νοθειες να κανει οτι του λένε και να παριστανει τον προθυπουργό.

Μικρό μέρος απο τα ύπουλα που λέει που κατα τύχη ειναι σαν να μιλάνε οι ελληνόφωνοι και ειναι ακριβώς η ίδια ερπετική-γλωσσά υποκρισίας των αριστερό-κομμουνιστών με τις σημιτοφαστες (που θα δειτε και στα ellinikahoaxes σε εντονο βαθμο) που υποτίθεται δεν έχουν σχέση για τον πόπολο ολοι αυτοι:

Σε λίγο αφήνουμε πίσω το 2023, των δοκιμασιών αλλά και των εθνικών κατακτήσεων. Και υποδεχόμαστε το 2024, των ελπίδων και των νέων διεκδικήσεων. Γιατί, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η περασμένη χρονιά υπήρξε κρίσιμη: έφερε την Ελλάδα στην επενδυτική βαθμίδα, στις πρώτες θέσεις της ανάπτυξης, με την ανεργία να μειώνεται και το εισόδημα των πολιτών να στηρίζεται και να οχυρώνεται απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια.

Γιατί, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η περασμένη χρονιά υπήρξε κρίσιμη: έφερε την Ελλάδα στην επενδυτική βαθμίδα, στις πρώτες θέσεις της ανάπτυξης???? Οι ασυναρτησίες ειναι ίδιες με αυτές των άναρχο-κομμουνιστών που ενα λογικό ον και μη goim δεν μπορεί να διαβάζει άλλη παράγραφο , και οι οποίοι εμφανίζονται να λένε πως ο Μητσοτάκης τα κάνει όλα και οχι ότι έχουν τα ίδια αφεντικά και ειναι της ίδιας παγκόσμιας συμμορίας της γνωστής φυλής δείγμα υποκρισίας ελληνόφωνων ενώ αυτοι τα κανουν ολα αυτά (μαλιστα κομμουνιστικα μιασματα ελεγχουν και τι θα βλεπουν οι μαζες στο facebook και κανουν σκοπιμη μιδανιμη απηχησή ) και οχι το βλήμα τους ο Μητσοτάκης που το μονο που θα ξέρει ειναι να ανοίγει και να κλείνει τον υπολογιστή του . Να σημειωθεί πως οι ιδιοι ελληνόφωνοι γράφουν τα σχολικά βιβλία με ακριβώς ίδιες ύπουλες και μοχθηρές ασυναρτησίες ώστε το πόπολο μεγαλώνοντας να μην καταλαβαίνει την μη ανθρωπινη γλωσσα της υποκρισιας τους αφου την εχει συνηθισει :

Φυσικά στον πόπολο δεν κανει καμια εντύπωση που βάζουν τις ευχές του και τον διαφημίζουν κομμουνιστο-αριστερές σελίδες σαν αυτή :

Και ειναι σίγουρο πως όλες οι σελίδες ελληνόφωνων που θα το παίζουν ανεξάρτητες θα λενε Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά για το 2024, αφου οι δαιμονες εμφανιζονται ως αγγελοι, αυτο που θα θελουν να πουν στα αλήθεια ειναι αυτο: Καλή κόλαση goim ,άλλος ένας χρόνος που θα γίνεται ακόμη περισσότερο δούλοι μας θα σας πιούμε το αίμα και θα εκφυλίσουμε οτι έχει απομείνει ....! (έτσι μίλανε μεταξυ τους αλλα το ποπολο προβατο εμεινε και με το ιντερνετ που μπορεις να τους βλεπεις και να παταει like σε εγκυρες πηγες τους το γεγονός δε οτι δεν εχει αντίληψη του ύπουλου και του μοχθηρού σε αυτες δείχνει πως το ίδιο το πόπολο δεν ειναι αγαθό για να βλέπει το κακό )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications