Η Maddy Cusack πεθαίνει ξαφνικά σε ηλικία 27 ετών

Η κοιμησμενή Maddy Cusack ποζάρει με το "τρόπαιο" που κατέκτησε με τη Σέφιλντ τον περασμένο Μάιο αυτα εντελώς ηλίθια και μασονικα πράγματα με μασονικο ποδοσφαιρο την εφάγαν θα τα βλέπουν αυτά οι extraterrestrial θεοι και θα τραφανε τα μακρια "χρυσα" μάλλια τους οχι μονο δεν υπαρχει καμια πνευματικη εξεληξη αλλα ζουν και σκεφτονται ως δουλοι του κακου, και όπως ειπε ο αλλος ουτε για δουλοι δεν κάνετε πλέον !

«Η Sheffield United Football Club είναι συντετριμμένη που αναφέρει τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της Maddy Cusack», ανακοίνωσε η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας. Η Maddy Cusack βρέθηκε νεκρή αυτή την Πέμπτη για "άγνωστους" μέχρι στιγμής λόγους αλλα τα μη goim γνωριζουν απο τι πηγε αδιαβαστή οπως θα πανε και χιλιαδες αλλοι που ζουν με αυτο τον σημιτικο τροπο ζωης και διαβαζουν εγκυρες πηγες δηλαδη ακομα και με το ιντερνετ προβατα εμειναν , οι αλλοι διαβαζουν lifo, την μοχθηρη που το παιζει πατριωτισσα και λοιπες δηθεν πατριωτικες σελιδες που απο το 2015 τους λενε για ναζι φασιστες τα ιδια με την λεγομενη " ισραηλινή κοινότητα Αθηνών " αλλα του συστηματος ειναι αυτοι που δεν λενε τα ιδια με αυτους .

Η Maddy Cusack 27 ετών, το περασμένο Ιούλιο υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

«Αυτά είναι αποκαρδιωτικά νέα για όλους στο Bramall Lane», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Sheffield United, Stephen Bettis. «Η Maddy είχε μια μοναδική θέση και ήταν δημοφιλής σε όλους, με την προσωπικότητα και τον επαγγελματισμό της», πρόσθεσε.

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) με κροκοδείλια δάκρυα εξέφρασε επίσης τη λύπη της και τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους της, όπως σημείωσε η διευθύντρια του γυναικείου ποδοσφαίρου, βαρόνη Σου Κάμπελ, σε επαφή με τη Σέφιλντ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications