«Έλληνες» της Μελβούρνης:45.000 δολάρια για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας για να καταληξουν στους συμμορητες

Το γνωστό κόλπο για να μαζεύουν λεφτά οι συμμορίτες οπως κανουν με τις φωτιές και πολλά αλλα, εμφανίστηκε και εδώ τα χιλιαδες ευρω που μαζεψαν οι συμμορητες απο δεκαδες εγκυρες πηγες τους δηθεν για το Ματι ακομα τα περιμενουν :

Τα μέλη του Συλλόγου Ελασσόνας «Ο Νικοτσάρας», στην Μελβούρνη να εκανε έρανο συγκεντρώθηκε το ποσό των 46.170 δολαρίων.

«Είμαστε οι πρώτοι από ολόκληρο τον απόδημο Ελληνισμό, που όχι μόνο ξεκινήσαμε τον έρανο αλλά και οι πρώτοι που στέλνουμε αμέσως τα χρήματα χωρίς καθυστέρηση», ανέφερε ο ταμίας του Συλλόγου Ελασσόνας «Ο Νικοτσάρας», κ. Γιάννης Καραβέντζας στην ομογενειακή εφημερίδα της Μελβούρνης «Νέος Κόσμος».

Με ανακοίνωσή τους, ο Σύλλογος Ελασσόνας «Ο Νικοτσάρας» καλεί τους συμπαροίκους από την Αυστραλία που θέλουν να προσφέρουν, να κάνουν την προσφορά τους απευθείας στην Τράπεζα και στον λογαριασμό της Commonwealth Bank μέχρι την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου που θα ολοκληρωθεί ο Έρανος. ΒSB: 06 3121 – Account number 10182223 – CENTRAL UNION OF ELASSONA – For the floods in Greece

Τέλος, όπως δήλωσε η Γραμματέας του Συλλόγου , ήδη έστειλαν τα 20.000 δολάρια στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο Λάρισας και θέλουν να στείλουν και τα υπόλοιπα έγκαιρα γιατί κατανοούν πως οι ανάγκες του κόσμου είναι τεράστιες.

Εργατουπαλληλικό Κέντρο Λάρισας ? δηλαδή στους σταλινο-κομμουνιστες και επίσημα που βαζουν και το σφυρι και αν ψεξεις στις σελιδες θα λενε και για φασιστες ναζι :

Και φυσικά οι «Έλληνες» της Μελβούρνης δεν θα έδιναν ουτε ένα σεντς αν τους ελεγες να δώσουν κάτι σε ανεξαρτητες σελιδες που οι σταλινο-κομμουνιστες μεταξυ αλλων που κανουν, δινουν εντολες μεχρί και στην google να μην έχουν κερδή, μονο σε οτι ειναι οργανωμενο απο τους συμμορητές δίνουν λέφτα που προ ετων εστελαν μεχρι και σε σουπερ μαρκετ να μαζευουν λεφτα δηθεν για καρκινοπαθεις ενω οι ιδιοι συκοφαντουν και κυνηγουν με λυσσα γιατρους πριν καν ξεσπεπασουν την απατη τους με τον καρκινό, και επειδη δεν πεθαινουν αρκετοι με αυτον, ειπαν βοηθησουν την κατασταση με τα μπολια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications