Εκπόρνευση 12χρονης: Προσπαθούν να τα φορτώσουν όλα στη μάνα  και βαζουν ψέματα  ως συνήθως σε έγκυρες πήγες τους

Μελή της σατανικής συμμορίας που το παίζουν εισαγγελείς (τα γνωστά ονόματα που έχουν βαλει οι ελληνόφωνοι για να καλύπτουν και δράση τους και με την ψευδο-πανούκλα που ο κοιμησμενος ), λένε ψέματα πως μάνα έστελνε φωτογραφίες της 12χρονης στους πελάτες και στην συνεχεία τα λένε οι έγκυρες πήγες τους μαζικής διαβολικης διαβολής του όχλου που της διαβάζει ως έγκυρες και ανεξάρτητες πήγες ενώ βγάζουν μάτι ποιοι ειναι απο πίσω και βαζουν ψεματα εις γνωσης τους ..

Ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος ενώ παραμένει προφυλακισμένος μέχρι την ημέρα της δίκης του, «κάποιοι» προσπαθούν να «ελαφρύνουν» το σε βάρος του κατηγορητήριο. Για παράδειγμα, τού αφαιρέθηκαν κατηγορίες όπως αυτές της οπλοχρησίας, της κατάχρησης και άλλες, παρότι από τα κατατεθέντα στοιχεία προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο Μίχος απειλούσε με όπλο το άτυχο κορίτσι, για να το βιάσει.

Στο μεταξύ, μετά και το βούλευμα τόσο για τον Μίχο, όσο και τη μητέρα της 12χρονης, για την υπόθεση της κακοποίησης και εκμετάλλευσης του ανήλικου κοριτσιού, σύμφωνα με το οποίο οι "δικαστές" αποφάσισαν να παρατείνουν την κράτηση της 37χρονης μητέρας, η Μίνα Καούνη, συνήγορος υπεράσπισής της τελευταίας, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει ότι το εν λόγω βούλευμα διατάχθηκε «παράτυπα» και «αναιτιολόγητα».

«Όσον αφορά στα τελευταία δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, ότι η ίδια έστελνε φωτογραφίες της κόρης της σε ”πελάτες”, τονίζουμε κατηγορηματικά την αναλήθεια των δημοσιευμάτων», επισημαίνει η κα Καούνη και τονίζει πως «ουδέποτε στην σχηματιθείσα δικογραφία, ανιχνεύθηκε στη δική της κινητή συσκευή, σχετική με την παραπάνω κατηγορία φωτογραφία ή βίντεο. Ουδέν στοιχείο εκ της σχηματιθείσας εις βάρος της δικογραφίας αποκαλύπτει την εμπλοκή της στην παρούσα ποινική υπόθεση» (ναι αλλα το ειπαν οι εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων διοτι αυτοι ειναι πισω απο τον συμμορητη που τους πηγαινε την 12χρονη αρα ειναι αληθεια).

Αυτες που λενε για δημοκρατια και για φασιστες ναζι χωρις να λενε στο ποπολο οτι "οι ναζι" γνωριζαν οτι έχουν τασεις και παιδεραστιας μεταξυ αλλων, αυτο "ξέχασαν" να το πουν στο ποπολο που κανει σαν λυσσασμενο υπερ τους επειδη του ειπαν οτι ηταν κακοι το γιατι δεν ενδιαφερει το ποπολο ουτε καν εχει αναρωτηθει (μεσα σε αυτους και ο Αντωνιαδης ), και που τωρα απολαμβανει την κομμουνιστικη "δημοκρατια " αγκαλια με παιδοφιλους και σατανιστες ιδιας φυλης ειναι και ειναι οι ιδιοι που πηγαν στην στημενη δικη της Χ,Α χωρις μασκες οταν ελεγαν στο ποπολο να φοραει 15 μασκες αλλιως να κανει το μπολι τους...

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται και η στάση που έχει δείξει η 12χρονη απέναντι στη μητέρα της, η οποία, όπως επισημαίνει η η συνήγορος υπεράσπισης της 37χρονης «αποζητά την μητέρα της και κραυγάζει εξαρχής ότι εκείνη αγνοούσε τα όσα φριχτά της συνέβαιναν», ενώ σημειώνεται ότι και τα υπόλοιπα παιδιά τάσσονται υπέρ της αθωότητας της μητέρας τους.

Η Μίνα Καούνη επισημαίνει, επίσης, ότι η μητέρα θα έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της 12χρονης κόρης της «ως βασικός πυλώνας στην μακρά και επώδυνη διαδικασία της ψυχικής επούλωσης, όπως προτείνουν, άλλωστε, και οι ειδικοί».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications