Μαύρος έσφαξε  αριστερό μίασμα   της παγκόσμιας σατανικής συμμορίας που προωθεί λαθρο  στην Αμερική

Εγκυρές πήγες τους: Σοκ στην Αμερική από στυγνή δολοφονία ακτιβιστή για τα δικαιώματα των μεταναστών – δολοφονήθηκε από Αφροαμερικανό

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, η δολοφονία του γνωστού ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα Ράιαν Κάρσον, στο κέντρο της Νέας Υόρκης, η οποία μάλιστα καταγράφηκε σε video.

Στα σοκαριστικά πλάνα, φαίνεται ο ακτιβιστής να δέχεται απολύτως απρόκλητη επίθεση από αφροαμερικανό, ο οποίος στη συνέχεια τον μαχαιρώνει χωρίς έλεος και απειλεί την σύντροφό του.

Ο Κάρσον είναι γνωστός για τους αγώνες του αναφορικά με τα δικαιώματα των Αφροαμερικανών, των μεταναστών και άλλων μειονοτήτων. Αυτό δεν εμπόδισε τον δολοφόνο του να τον σφάξει στη μέση του δρόμου, χωρίς καμία αφορμή.

-----

Το σοκ που το είδαν ? ένα μιασμα λιγοτερο, φαντασου να ειχε σφαξει το μιάσμα λευκος τι θα γινοταν , και αυτο ειναι το σοκ τους που δεν μπορουν να πουν για ρατσιστες και φασιστες τα αλλα μιασματα στην Ελλάδα (και που να ηξεραν οι μαζες γιατι εβγαλαν την λεξη ρατσιστης και νομιζουν οτι τους λεμε μιασματα τυχαια)...

Επι ευκαρία έχει προσέξει κάνεις την δαιμονικη συμπεριφορά των "ανεξαρητων " συνεργατων του facebook που τυχαια ειναι αναρχο-συμμορητες ,τυχαια ελεγαν κατα της Χ.Α, και τυχαια προωθουν καθε τι της σατανικης φυλης ? μπηκαμε στο προφιλ ενος μιασματος εξ αυτών (οχι αυτου που τον ειχαν βαλει να συκοφαντει το 2016 ) και παθαμε σοκ απο την ακρως μοχθηρη και σατανικη συμπεριφορα του και απο γεγονος πως οι μαζες δεν βλεπουν ολους αυτους που δεν έχουν κάμια διαφορα με αυτό που ξερουν ως σατανά, και να φανταστει κανεις πως αυτα τα μοχθηρα αγριμια ειναι μονο τα χρήσιμα μοχθηρά αγριμια των ελληνοφωνων με δεικτη νοημοσυνης σκυλου που τα βαζουν μπροστα για να μην φαινονται οι ιδιοι , και οχι οι ελληνοφωνοι που ειναι ο ορισμος του κακου .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications