Ελληνόφωνοι κατα Γαρδέλη  για αυτα που έλεγε στην Σκόρδα και τωρα κινδυνεύει να μείνει άστεγος

Κλασική τάκτικη τους ο οικονομικος πολεμος αλλα προφανως ο ίδιος δεν έχει καταλάβει ουτε ποιοι ειναι πισω απο όλα αυτα ουτε ποσο εκδικητικοι ειναι και θα τον εχουν βαλει απο καιρο στοχο αφου αυτα που ελεγε στην Σκόρδα θα τα λεει και εκτος τηλεορασης, η αλλη τάκτικη ειναι η συκοφαντια αλλα σε αυτον δεν θα πιασεί και εβάλαν την εφορια (τους) και πολεοδομία κατα του, να θυμισουμε πως ειχαν στειλει την εφορια (τους) και στον γνωστο δικηγορο , αυτα γινονται οταν ορδες νεοελληνες ακομα και στο ιντερνετ που δεν εχουν κανενα οφελος υποστηριζουν έγκυρες πήγες τους, ποσο δε τα κομματα

Σε κατάσταση απελπισίας βρίσκεται επειδή κινδυνεύει να χάσει την πρώτη κατοικία του και όπως λέει αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα αυτοπυρποληθεί.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο Open ότι εξαιτίας ενός χρέους στην εφορία, κινδυνεύει να χάσει το εξοχικό που πρέπει να κατεδαφιστεί αλλά και το σπίτι στου στην Αθήνα, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό.

«Έχω κάνει ένα αυθαίρετο, το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει. Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά μου πίσω. Έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει νέο πρόστιμο, που αγγίζει τις 80.000 ευρώ», ανέφερε ο ηθοποιός και ξέσπασε:

«Μου έχουν βγάλει το σπίτι στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και τον δεύτερο. Ανοίξτε τον φάκελο πολεοδομία επιτέλους, όλα στο φως. Αν έχω κλέψει γκρεμίστε τα όλα» είπε και κατέληξε: «Υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς σπίτι, γιατί δεν βγάζουν σε πλειστηριασμό το εξοχικό μου, αλλά το σπίτι στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ».

Ειναι και αλλη μια ηθοποιος που έλεγε τα αυτονοητα και βγηκε ο ελληνοφωνος δημοκρατης και ελεγε να μην της δινουν βήμα στα καναλια τους στα οποια δινουν παρανομα εκατομμυριά με γελοιες δικαιολογιες και για την "πολυφωνια" ενώ όλα τα ίδια λένε οπως οι δέκαδες έγκυρες πήγες τους που βγαινουν στην πρώτη θέση και έχουν δωσει εντολή στην google να εξαφανησει καθε ανεξαρτητη πήγη και μην εχει κερδή έκτος αυτων που λενε τα παραμυθια τους αλλα το παιζουν "πατριωτικες" .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications