Είχε καλή αγωγή   το αγρίμι  που με  κατσαβίδι τραυμάτισε δυο μαθητές στο προαύλιο του σχολείου

Οι έγκυρες πήγες τους αναρωτιουνται :Θα ασχοληθεί κανείς με την εγκληματικότητα των εφήβων; αν σχοληθει κανεις σαβαρα θα τον λετε φασιστα και ρατσιστή γιατι ειτε πρεπει να κανει στείρωση σε ολες τις μοχθρηρες φυλες ειτε να απαγορευτουν οι γαμοι των γυκαικων με φυλες του κακου αφου ειναι ανικανες να ξεχωρισουν τους μοχθηρους, εδω τους εμφανιζοταν ενας ελληνοφωνος ως γυναικα και του πατουσαν like, όποτε?

Καθημερινά είναι τα φαινόμενα της νεανικής εγκληματικότητας ακόμη και μέσα στα σχολεία και κανείς από τους αρμοδίους δεν δείχνει την διάθεση να ασχοληθεί με αυτό το φαινόμενο που παίρνει διαστάσεις επιδημίας.

Χθες το μεσημέρι στο προαύλιο χώρο του 12ου Λυκείου Αθηνών, επί της οδού Σφηττίων στα Κάτω Πετράλωνα, συνέβη ένα περιστατικό που αποδεικνύει πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση.

Ένας 16χρονος τραυμάτισε με κατσαβίδι δύο ανήλικους! Επιτέθηκε και τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο και τον αυχένα έναν 16χρονο και έναν 15χρονο.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο ανήλικος δράστης, ενώ στο σχολείο επικράτησε πανικός.

Καθημερινά είναι τα φαινόμενα της νεανικής εγκληματικότητας λενε οι εγκυρες πηγες τους! πως γινεται αυτό άφου λένε πως ο χαρακτηρας ειναι πως θα μεγαλωσει καποιος και υποθεται πως ειναι μορφωμενα τα αγριμια? και με δεδομενου ότι όλοι πάνε στα ιδια μασονικα σχολεια και μαθαινουν ακριβως τα ιδια παραμυθια πως και δεν ειναι όλοι το ίδιο? φαινεται πως οι ελληνοφωνοι γνωριζαν οτι θα γεμισει ο κόσμος χρησιμα για αυτους διποδα με τις αιμομιξιες αφου οι γυναικές πανε και κανουν μουλικα με οποιον έχει λεφτα συνηθώς, και εβαλαν ετικέτες παντου του τυπου οχι για παιδια κατω των 12 ετών διοτι αυτα τα μουλικα του κακου ειναι τοσο διποδα που μπορει να φανε οτι βρουν κατι που δεν κανουν ουτε τα ζωά, δηλαδη το 1950 ετρωγαν οτι εβρισκαν? , και δεν θα είχαν οι ελληνοφωνοι χρήσιμα διποδα αν ψωφουσαν απο μικρα να τους κανουν antifa τα βαλουν στην μασονια κτλ και να τους υπηρετουν ως σκυλοι νομιζοντας οτι θα πανε στο παραδεισο, και να πηγαινουν την κοινωνια στο πατο μονο με την υπαρξη τους μεσα σε αυτην , αλλο το αλλο ποπολο δεν βλεπει ουτε αυτα τα διποδα παρα το γεγονος οτι νοητικα δεν εχουν καμια διαφορα απο ζωα και ταυτοχρονα και μοχθηροι επειδη η ιδια η ρατσα τους ειναι απο το κακο και οχι απο εναν καλο θελουλη και νομιζει οτι ο μοχθηρος χαρακτηρας τους ειναι απολεσμα πως θα μεγαλωσουν και οχι η ρατσα τους και το μοχθηρο πνευμα τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications