Νύχτα τρόμου για τους έκφυλους  του Βόλου  που συνεχίζουν να λένε  περί χούντας  και να υποδέχονται άναρχο-δαίμονες

Και άλλος κατάλαβε την θεία δίκη, μονο που τα βλέπει όλα χριστιανικά ως συνήθως οπως ολοι οι κολλημενοι με θρήσκειες, αυτα γινονται οταν δεν υπαρχει ουτε ενας δικαιος σε ενα μερος:

Εφιαλτική είναι η νύχτα στον Βόλο καθώς ο τεράστιος όγκος νερού από την κακοκαιρία Elias (ποιος απο όλους “Το εβραϊκό κατοικίδιο του Στάλιν“ οπως ελεγε και ο Χιτλερ? ο Ερενμπουργκ που εδινε εντολες στους μογγολοκομμουνιστες του Σταλιν να βιαζουν και να σφαζουν Γερμανικες γατες ωστε να γεμισει και η Γερμανια μιασματα τους οπως η Ελλαδα απο την εποχη της τουρκοκρατιας τους? ) έχει κυριολεκτικά βυθίσει την πόλη. Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι με πλημμυρισμένα σπίτια, πνιγμένα αυτοκίνητα, δεκάδες απεγκλωβισμούς και χωρίς ρεύμα.

Ο Κραυσίδωνας που διατρέχει τον Βόλο έχει υπερχειλίσει. Ο ποταμός «έσπασε» στο ύψος της γέφυρας του ΟΣΕ και στο ύψος της οδού Ζάχου με Λόρδου Βύρωνος, προκαλώντας νέα προβλήματα στον Βόλο.

Το νερό παρασύρει αυτοκίνητα και εισβάλλει σε ισόγειες κατοικίες. Σπίτια πλημμυρίζουν και οι κάτοικοι είναι ανήμποροι να σώσουν τις περιουσίες τους.

Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς έχει δεχθεί η Πυρσοβεστική από την Αγριά και τις Αλυκές. Τα νερἀ εκεί έχουν φτάσει τους 80 πόντους σπεύδουν πυροσβέστες και μέλη της ΕΜΑΚ. Νωσρίτερα, το 199 δέχθηκε κλήση για βοήθεια από τηλεοπτικό συνεργείο της κομμουνιστο-ΕΡΤ, τα τρία μέλη του οποίου είχαν εγκλωβιστεί από την καταιγίδα.

Νοικοκυριά στον Βόλο, την Νέα Ιωνία, το Διμήνι και αλλού έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, χωρίς να υπάρξει ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ για το πού εντοπίζεται η βλάβη και πόσο θα διαρκέσει η αποκατάστασή της.

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε: «Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση, στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι, θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ, αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. Αν χρειαστείτε βοήθεια, καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

Τι λεγαμε ? Πεδίο μάχης η Λάρισα για τις πλημμύρες- Και η άλλη λέει για χούντα (vid) ενώ ειναι αγκαλιά με το ΚΚΕ, ξανα βγες μαρη να πεις για χουντα και αυτα αναρχο-κομμουνιστικά ενω αυτα όλα γινονται ακριβως επειδη δεν υπαρχει χουντα να μαζεψει ολες τις φυλες του κακου που ειστε αγκαλια με αυτες δημοκρατικα παντα , επισης μην ξεχασεις να πάτησεις κάνενα like σε έγκυρες πήγες τους και σε αλλους μοχθηρους που το παιζουν πατριωτες , και επειδη θα εισαι καμια χριστιανη μαθε και αυτο: οι μοχθηρες φυλες του κακου δεν θα πανε στην κολαση οπως λετε ολοι οι χριστιανοι , απο εκει ερχονται για να κανουν κακο, εσεις οι θνητες φυλες θα πλυρωστε που εχετε γινει ενα με αυτες τις φυλες του κακου σε τετοιο βαθμο που λετε και τα παραμυθια τους ως δεδομενα μεχρι να παρουν την ψυχη σας , τα εχετε μπερδεψει οι κολλημενοι σε θρήσκειες ενω λετε για σαταναδες και θεους εχετε την εντυπωση πως ολοι ειναι απο ενα καλο θεουλη και κανενας απο αυτο που λετε σατανα! .

Συνεργοί στον εκφυλισμό ειναι και όλοι που ακούν τέτοιες ηλιθιότητες και αντί να πουν τι σατανο-ηλιθιότητες λέτε τις επικροτούν, βλεπε ολους αυτούς που ακούν την Λατινοπουλου για παράδειγμα να λεει σε κάποια βιντεο για "φασίστες " και φασισμό ενώ κομμουνιστο-συμμορίτες της συκοφαντούν και της κανουν επιθέσεις , και της πατούν like ορδες ουτε ενας να πει τι ηλιθιοτητες λές μαρη? με απλα λογια και της απο εδω πλευρας (οχι μονο οι εκφυλοι που πατουν like καθε μερα σε σελιδες αυτου που ξερουν ως σατανα), ειναι για τα μπάζα με ανύπαρκτη λογική και εξαπλώνουν τον εκφυλισμό και οι ιδιοι, άσε που πολλοι που εμφανίζονται ως πατριώτες στο ίντερνετ για να εχουν κόσμο για κανέναν άλλον λόγο, ειναι ρεμάλια και μοχθηροί και ιδιοι με τους συμμορίτες , σαν λέμε να βλέπουν κάποια να πηγαίνει στο στόμα του σατανά και αντί να της πουν τι κανεις εκεί να της λενε καλα πας ... Και μην νομιζουν οτι θα γλυτώσουν και οι άλλοι έκφυλοι της Ελλάδας την τιμωρία τους επειδή δεν βολεύει , μπορεί να μην γίνει σε αυτη την ζωή τους η τιμωρία τους θα ειναι στην επόμενη όμως...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications