Αλβανός κρατούσε έγκλειστη την 22χρονη γυναίκα του για δύο χρόνια μαζί με το «παιδί» τους

Αλλη μια αποδειξή ότι οι γυναικές οχι απλα δεν καταλαβαίνουν τους μόχθηρους αλλά κάνουν και παιδια μαζι τους και το κακο εξαπλώνεται, δεν ειναι και τυχαιο ουτε που το φιδι πήγε στην Ευα στο παραμυθι τους, ουτέ που ολοι οι "σατανιστές" εκ φυσεως έχουν ορδες απο γυναικες γυρω τους και γελανε σαν ηλιθιες με σατανικα αστεία και διαβαλουν (διαβολος) σε τετοιο βαθμο που ανετα τις μετατρεπουν ακομη και σε π@ρνες εκτος απο να βαζουν τα σπορια του κακου σε αυτες, και φυσικα ουτε το γεγονος οτι ολες οι εγκυρες πηγες του κακου έχουν πιο πολυ πέραση σε γυναικές

Ιδιαίτερα μαρτυρικά και βασανιστικά ήταν τα τελευταία δύο χρόνια για μια 22χρονη αλβανικής καταγωγής από τον Βόλο η οποία υπέφερε στα χέρια του 28χρονου ομοεθνή συζύγου της.

Ο άνδρας κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι την γυναίκα όλο αυτό το διάστημα, την χτυπούσε καθημερινά και πρόσφατα προσπάθησε να την στραγγαλίσει! Μάλιστα, μαζί με την μητέρα ήταν και το 2.5 ετών παιδί τους που επίσης δεν είχε βγει στον έξω κόσμο!

Η αρρωστημένη κατάσταση στην οποία ζούσε η 22χρονη αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο 28χρονος σε μια απίστευτη επίθεση βίας, είχε πιάσει από τον λαιμό και ήθελε να την στραγγαλίσει. Οι αγωνιώδεις κραυγές της για βοήθεια αναστάτωσαν τους γείτονες οι οποίοι έτρεξαν στην πόρτα της να δουν τι συμβαίνει.

Μετά την επιμονή των κατοίκων, οι οποίοι χτυπούσαν την πόρτα, ο 28χρονος άνοιξε και προσπάθησε να διαφύγει! Ωστόσο οι περίοικοι τον σταμάτησαν και κάλεσαν την αστυνομία η οποία του πέρασε χειροπέδες.

«Με χτυπούσε κάθε μέρα» ουπς! πως εγινε αυτο ? μηπως επειδη ησουν με το διαβολο που εβλεπες ως άγγελο?
Ακόμα και τα στελέχη της ΕΛΑΣ τα έχασαν όταν άκουσαν τα όσα εφιαλτικά περνούσε η 22χρονη στα χέρια του συζύγου της τα τελευταία δύο χρόνια. Όπως αποκάλυψε στην κατάθεση στους αστυνομικούς ο σύζυγός της την χτυπούσε κάθε μέρα, ενώ δύο φορές την είχε αφήσει σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης!

Πέρα από τον καταναγκαστικό εγκλεισμό και την κακοποίηση ο 28χρονος απειλούσε την κοπέλα πως θα πάει στην Αλβανία να σκοτώσει τους γονείς της, αν τους αποκάλυπτε όσα περνούσε ή επιχειρούσε να φύγει. Ο 28χρονος αντιμετωπίζει δίωξη σε κακουργηματικό βαθμό για παρατεταμένη απομόνωση και σωματική βλάβη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications