Και όμως ορδές νομιζουν ότι θα τους σώσει η   Κωνσταντοπούλου που ηταν στο ΣΥΡΙΖΑ

Τελικά πολλοι οχι άπλα πάσχουν απο έλλειψη στοιχειώδους λογικής κατι που ειναι πολύ φανερό στο ίντερνετ που βγαίνει ο καθένας και παπαγαλίζει οτι του έμαθαν ως δεδομένο για να το παίξει έξυπνος , αλλα αυτα τα ζωντανά δεν ξερουν καν ποιους υποστηρίζουν πάρα το γεγονός οτι μπορείς να δεις τι ρόλο παίζει ο καθένας ακομα και μέσα απο την ιουδαϊκή wikipedia τους

Ενδεικτικά τι γραφούν εκεί εκτός οτι ηταν στην "Ριζοσπαστική Αριστερά" Ριζοσπαστική ? δηλαδή ενα άλλο κεφάλι του φιδιού τυπου ΚΚΕ που ετσι και ακούσεις ακομα και τα συνθήματα που μαζεύουν ορδες goim καταλαβαινεις ότι αναμεσα μας ζουν δίποδα με πτυχία που γινονται χρησιμο εργαλειο στα χερια του κακου:

Στις ευρωεκλογές του 2009, συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς σε μη εκλόγιμη θέση. Στις εκλογές του Μαΐου του 2012, εξελέγη βουλευτής στην Α΄ Αθήνας, ερχόμενη πρώτη σε ψήφους από τους υποψηφίους του κόμματός της για την συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Επανεξελέγη με λίστα στις επαναληπτικές εκλογές.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, εξελέγη στην Α΄ Αθηνών. Ως βουλευτής, συμμετείχε σε διάφορες επιτροπές, μεταξύ των οποίων και αυτή που ανέλαβε τη «διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του πρώην Υπουργού, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την υπόθεση του ψηφιακού δίσκου ηλεκτρονικών αρχείων της Τράπεζας HSBC».

Τον Απρίλιο του 2016 ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος με το όνομα Πλεύση Ελευθερίας. Κατά την παρουσίαση του κόμματος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε πως: «δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι».

----

Για όσους λογικούς εχουν απομεινει και νομίζουν πως οι διπλά τους ειναι ίσοι με αυτούς και οχι δίποδα αυτοι σας ριχνουν στο ζωωδες επιπεδο τους :Για φαντάσου ύστερα απο 2000 έτη και ενώ οι μάζες έχουν πρόσβαση στην πληροφορία να ειναι χειρότερες απο οτι ηταν στο μεσαίωνα και πρέπει εσύ να θεωρείς οτι ίσος με αυτα τα δίποδα χωρις ίχνος λογικής που αν τα πετάξεις απο μικρά στο δάσος θα ζουν σαν τα ζώα τύπου Μόγλης αφού αυτού του τύπου οι ράτσες δεν εχουν λογική απο την γέννηση τους και συμπεριφερονται με βάση τους άλλους διπλά τους ακομα και αυτοι οι άλλοι ειναι ζώα , παρεμπιπτόντως ουδείς μιλάει για φυλές εδω και 80 χρονια οταν το απαγόρευσαν οι Ιουδαίοι απο σχόλες και σχολεια (οι μοναδικοι ημαστε στο Ελλαδισταν ) αλλα όλοι το παίζουν απόγονοι αρχαιων με "καθαρό ελληνικό DNA " όταν δεν εχουν ιδέα απο γένη(!) και αν πας στο ΚΚΕ που ειναι μαζεμενες οι σημιτικες ρατσες νομιζεις οτι εισαι στην Σαουδικη Αραβια ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications