Το «χριστιανικό» pentapostagma   ειρωνευόταν ακόμα και τα UFO  προ ήμερων

Και είχαμε καιρό να μπούμε σε αυτόν οχετό της αποβλάκωσης που απευθύνεται σε μιγάδες Νεοέλληνες της μεσογείου (τύπου άραβες) και οχι σε απογόνους αρχαιων , τελευταία φορά ηταν πριν κατι χρόνια που είχαν βάλει στην σελίδα facebook τους άναρχο-συμμορίτες ως "μακεδονομάχους " .

Επίσης παλιότερα έβαλε "πατριωτικά" ψέματα και μετα οι σατανικοί ελληνόφωνοι εβγαζαν fake news μονο τις αλλες ανεξαρτητες σελίδες που το έβαζαν και οχι αυτήν που ηταν και η αρχική πηγή .

Από που και ως σελιδα ουγκανων που ειναι 3000 χρόνια πίσω σε πνευματικο επιπεδο ειρωνεύεται οχι μονο μη καθεστωτικά κόμματα αλλα και τα UFO όταν δεν εχουν ιδέα για τι μιλάνε όπως καθε ουγκανος Νεοέλληνας ουγκ ουγκ αυτα ειναι χαζομαρες ουγκ! και που βλέπει δελτία των 8 και όλος ο κόσμος του ειναι οτι του είπαν οι ελληνόφωνοι στα σχολεια και οι έγκυρες πήγες τους και επίσης κατι τέτοιες σελιδες που ολα τα post τους ειναι copy paste απο έγκυρες πήγες ελληνόφωνων ?

Ιδου στις 09.06.2023 μεχρι και τον Trump ειρωνευόταν! τετοιες σελιδες κρατουν την μαζα σε χαμηλο πνευματικο επιπεδο παρεα με σελιδες ελληνοφωνων και μετα ειδικα οι γυναικες δεν μπορουν καν να ξεχωρισουν τους μοχθηρους με τα γνωστα και μη απολεσματα :

Όσοι διαβαζουν τέτοιες σελίδες που ουδεμιά σχέση εχουν με θέματα πνευματισμού, καταρχήν δεν έχουν δικαίωμα να δηλώνουν απόγονοι αρχαίων αφού έχουν περιορισμένη νοημοσύνη και αντίληψη απόγονοι αρχαιων δούλων μπορεί να ειναι , και δεύτερο δεν έχουν καμια διάφορα απο τα προβατα χωρίς λογικη ηθική και αρέτες , και πλήρως ελεγχόμενοι ακομα και πως σκεφτόνται, αυτοι στην γλωσσα των ελληνοφωνων λεγονται Goim ή στην Γλωσσα των αρχαιων μυστων διποδα ( και οχι ανθρωποι κατι που κανουν γαργαρα ολοι οι πατριδοκάπηλοι που το παιζουν φιλοσοφοι διαβαζοντας απλα τι ελεγαν οι αρχαιοι ενω εμεις τα βλεπαμε πριν καν δουμε οτι τα ελεγαν και οι αρχαιοι) , έμεις του λεμε απλα νεοέλληνες υπονοώντας πως δεν ανηκουν καν στο λευκο γενος ειναι αυτοι που ζουσαν σαν ζώα και τους εκανε "ανθρωπους" το θεικο γενος και τωρα βγηκαν απο πανω επειδη ειναι πολυ περισσοτεροι ανα τον κοσμο παρεα με φυλες του κακου.

Όσο για το κόμμα της Λατινοπουλου φωνή λογικής? τα βιντεο της τα έχετε δει? σε πολλά λέει την μασονικη λέξη φασίστες φασιστικά κτλ , ενώ άναρχο-συμμορίτες της κανουν επιθέσεις, άσε που ειναι 100 χρόνια πίσω οπως οι περισσότεροι Νεοέλληνες αυτού του τύπου της απο εδω πλευρας, ενώ βλέπουν οτι κατι δεν πάει καλα δεν έχουν πάει πάρα κάτω ούτε εμείς στην αρχή δεν ήμεθαν έτσι το 2015, για αυτο μέσα σε 5 χρονια ανακαλύψαμε την μια και μοναδική αλήθεια (και οχι αυτη που λεει η κοινη "σατανικη" γνωμη) μέχρι και τον λόγο που έβγαλαν την μασονικη λέξη ρατσιστής , αλλα και τι γίνεται κάτω απο την μύτη εκατομμυρίων που πνευματικα και ηθικα ειναι πολυ πισω για αυτο δεν εχει νοημα ουτε να τους εξηγεις (τσεκαρισμενο ακομα και σε γνησια απογονη αρχαιων που ομως διαβαζει τετοιες σελιδες αγκανων νεοελληνων και εχει πεσει στο επιπεδο τους δεν είχε ιδέα για τίποτα ), όλα αυτα μέσα απο την παρατήρηση και την λογική , που ειναι η φωνή λογικής όταν παπαγαλίζεις μασονικές ταμπέλες ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications