Δύο στους τρεις Αμερικανούς ανησυχούν για την ψυχική  υγεία του σατανικού Μπάιντεν

Μονο να δεις τι γιο έβγαλε μπόρεις να καταλάβεις οτι ειναι απο κακό. Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα , το 68% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων ανησυχεί ότι ο Μπάιντεν δεν έχει την απαραίτητη ψυχική και σωματική υγεία για να συνεχίσει ως επικεφαλής της ομοσπονδιακής εκτελεστικής εξουσίας.

Υπό αυτή την έννοια, το 55% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είχε «σημαντικές» ανησυχίες για την ηλικία του Μπάιντεν, ο οποίος, αν πετύχαινε στις επόμενες εκλογές, θα έφευγε από τον Λευκό Οίκο στα 86 του χρόνια.

Επιδεινώνοντας την πρόγνωση για τον πρόεδρο και τον υποψήφιο των σατανο-Δημοκρατικών για το 2024, το 60% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ανησυχεί ότι ο υποψήφιος θα επανεκλεγεί, συμπεριλαμβανομένου του 46% που είπε ότι το σενάριο τους προκάλεσε «μεγάλες ανησυχίες».

Επιβεβαιώνοντας τη χαμηλή αποδοχή του Δημοκρατικού Κόμματος, άλλα στοιχεία από την έρευνα δείχνουν ότι το 44% των ψηφοφόρων λέει ότι θα εξέταζε «σίγουρα» ή «πιθανώς» να υποστηρίξει έναν ανεξάρτητο ή τρίτο υποψήφιο για πρόεδρος το 2024.

Η προχωρημένη ηλικία του Μπάιντεν, ο οποίος είναι ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, έχει αποτελέσει επίκεντρο ανησυχίας όχι μόνο για τους ψηφοφόρους αλλά και για τους ίδιους τους ηγέτες και τους στρατηγούς του Δημοκρατικού Κόμματος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications